Reklama

Reklama

Medvídek Pú: Nejlepší dobrodružství

  • Česko Medvídek Pú: Mnoho dobrodružství (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kouzelná a roztomilá dobrodružství Medvídka Pú těší děti i dospělé na celém světě už řadu let. Poprvé se k nám dostává také jeho první celovečerní film, nejoblíbenější ze všech, které dosud vznikly, a to v době, kdy slaví neuvěřitelné čtvrt století od svého vzniku. Největší dobrodružství vystřelilo Medvídka Pú ke hvězdné popularitě. Proto není divu, že tento snímek, který byl oceněn i prestižním Oscarem, patří do pokladnice klenotů studia Disney. Úsměvné příběhy ukazují, jaks se Pú poprvé potkal s tygříkem, jak Pú uvízl v králíkově noře, protože jedl hodně medu nebo nervózní hemžení za větrného dne. Naprostou samozřejmostí jsou krásné a melodické písničky, které tradičně doplňují atmosféru filmů nejoblíbenějšího dětského hrdiny na světě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (60)

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Medvídek Pú je sice legendární animovaná postava, ale mě se tak nelíbí, jak je uctívaná. A to ani v tomto zpracování od Walta Disneyho. Sice se drželi knižní předlohy, což je vidět na tom, jak ve filmu listují knihou, ale nic extra fascinujícího to není. Jediné co mne zaujalo, byla chvíle, kdy Pú v králíkově noře tak papal med, že tak ztloustnul a nemohl se dostat ven. Ostatní je spíše takové seznamování se s ostatními postavičkami, z nichž se mi nejvíce líbil tygr a to, že tygr toho umí strašně moc, hlavně skákat. [2008. hodnocení, 56. komentář, 78%] ()

Dienzenhofer 

všechny recenze uživatele

Pro knihu mám velkou slabost i pro tento film, takže tento film nedokážu objektivně zhodnotit. Mimochodem tohle je asi jediná Disneyho adaptace knihy z 20. Století. Hodně se mi taky líbí že tato Disneyovka je hodně odlišná od těch ostatních. Tohle snad taky jediná Disneyovka která vytvořila svůj vlastní Universe. ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Já a medvídek Pú k sobě patříme. Pú pro mě znamená strašně moc, znamená moje dětství. Když jsem byla jako dítě nemocná, což bývalo dost často, byl tady Méďa Pú na ohraných VHSkách, kterého jsem si mohla kdykoli pustit, aby mi bylo líp. Nedám na něj dopustit. Je to můj hrdina. ()

studiobadguy 

všechny recenze uživatele

Máme tu další film a tentokrát se to moc nepovedlo. Animace je opět skvělá ale kdo by čekal něco jiného. Největší problém tohoto filmu je to jak je dětský. Za celý film jsem neviděl skoro žádný dospělí nebo dojemný moment. Film je strašně dětský a je to vidět. Na to se váže i humor který je opět naprosto dětinský a místy naprosto trapný. A scény o tom jak Medvídek Pú miluje med začínají ke konci být hodně otravné. Nechci tu psát slohy, 55% (3 hvězdy z 5). ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Určitá klasika to je to ne, že ne, ale jinak spíše průměrný animák kde se jen občas zasmějete či napnete. 65% ()

pOne 

všechny recenze uživatele

Povedený český dabink (vč. textů písní) a zasazení příběhu "do knihy" se povedlo. Zábava cílená primárně na děti. ()

cunicekb 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem neměla ráda tohoto medvěda, vždycky, když jsem se zrovna dívala, medvěd se pořád cpal medem a byl blbě nadabovanej, takže pro mě to byl omezenej blbej tlustej medvěd co pořád žere med a nic jinýho než med ho prostě nezajímá...... ()

eMeMko 

všechny recenze uživatele

Medvídka Pú si pamatuji hlavně díky knížce, takže když se mi do ruky dostal tenhle film, nebylo na co čekat. Výtvarné zpracování, hudba, celkem vtipný příběh - to už je u disneyovke klasika. Co mě však překvapilo u této byl naprosto dokonalý výběr postav. Každé zvířátko mělo naprosto odlišnou povahu a tak se každý divák musí v nějaké zvířecím protějšku poznat. Mým nejoblíbenějším bylo samozřejmě naprosto depresivní osel a pak permanentně vyděšené prasátko. Ideální film na odpočinkový večer. ()

EnneX 

všechny recenze uživatele

Kouzelný do dneška. Moje nejvíce oblíbená postavička je bezesporu oslík Iáček a druhá - komický tygřík. Od Disney určitě to nejlepší co kdy vzniklo. ()

Kybela 

všechny recenze uživatele

Jako malá jsem tuto pohádku neviděla. Měla jsem jen nějakou knížku, omalovánky a plyšového Medvídka Pú, kterého jsem měla moc ráda. Zbožňovala jsem ty obrázky a všechna ta roztomilá zvířátka až do doby, kdy jsem tento film shlédla. Najednou byl z Medvídka Pú hloupý břídil, co jenom jí med nebo myslí na to, jak jí med. Oblíbený Ijáček, kterého mi bylo vždycky líto, protože stále ztrácel ocásek, promluvil starým basem a vystěhoval Prasátko z jeho domečku, aby tam mohla bydlet Sova. Nikdo na to nic neřekl, Sova se nijak nežinýrovala a z Prasátka byl najednou bezdomovec ... to byla jediná chvíle, kdy se Pú zachoval přátelsky a nabídl Prasátku spolubydlení. Vůbec jsem tento příběh nepochopila. Pokud měl naznačit dětem, aby nelpěly na materiálnu, bylo by asi vhodné, kdyby to z toho ty děty mohly pochopit. Jinak si to neumím vyložit. Celý snímek mi přišel zdlouhavý, písničky mě tentokrát vůbec neoslovily a ten psychedelický sen byl opravdu hrozný. Nemohla jsem se rozhodnout, zda dát dvě nebo tři hvězdy, několikrát jsem to změnila, ale nakonec zůstávám u dvou, protože obrázky jsou sice krásné, ale na povedený film to nestačí. Navíc když to srovnám s o dvacet sedm let starší Popelkou, která je okouzlující, nemůžu dávat hvězdy jen za dětskou nostalgii. ()

meda2016

všechny recenze uživatele

Jaký to mohl být milý film, kdyby mi vždy nevytanulo na mysli předčítání jedné maminky. Ještě dnes mi zní v uchu PRASÍTKO. ()

Marasuchus17 

všechny recenze uživatele

Uplynulo již asi přibližně 7 let od doby, kdy jsem tuto starší disneyovku viděl naposledy, a tak jsem se rozhodl tuto skutečnost vyvrátit a podívat se na celý tenhle tradiční filmeček znovu a mohu pronést, že jsem toho tedy opravdu nelitoval. Dnes se již už ani malilinko nedivím, že tato disneyovka byla, stále je a nadále bude mou druhou nejoblíbenější ze všech ipřesto, že jsem disneyho filmy ani seriály nikdy moc nemusel a pořád nemusím. Příběh hodného malého chlapce Kryštůfka Robina a jeho plyšových přátel se také hodně odrazil i v mém dětství. Pamatuji, že jsem si vždy jako malý také hrál s plyšáky a jinými hračkami a prožíval s nimi podobné zážitky jako náš Kryštůfek Robin. Všechny postavičky mě pěkně a vřele pobavily a neustále baví dál, především Tygr, to byl pro mě vždy největší sympat'ák, jenž viděl většinu příhod vždy zvesela a s úsměvem podobně jako Buck z Doby ledové 3. On ten Tygr si podle mého skromného názoru k sobě umí přitáhnout nejen většinu dětských (a nejen těch) diváků, ale také je skvěle pobavit. Např. jeho výborný zpěv, jímž vždy představoval sám sebe nebo jeho ,,slosi a lahvice'' (mimochodem tu písničku o slosech a lahvicích naprosto miluji) či jeho zimní hrátky s klokánkem Rú (mně stejně Tygr připadá jako by byl Rúův otec a Rú jeho syn). Musím nutně podotknout, že je ohromná škoda, že tento krásný a milý film už moc v dnešní době nedávají v televizi, a tudíž není již moc k vidění. Stejně ho budu vždy milovat, případně ho budu velice rád pouštět svým dětem, jestli nějaké budu mít. 100 % ()

Radek273 

všechny recenze uživatele

Kreslená dobrodružství medvídka Pú povedeně převedená do podoby animovaného filmu. Lze jen pochybovat, že by knihu A.A.Milneho šlo vykreslit lépe, ovšem na druhou stranu, kdo slyšel audio vyprávění "Medvídek Pú" namluvenou Markem Ebenem, bude mírně zklamaný "neotesaností" jednotlivých příhod. ()

Reklama

Reklama