Reklama

Reklama

Je možné milovat někoho, o jehož lásku musíte každý den bojovat znovu a znovu? Molly nemá štěstí na chlapy, není spokojená se svým životem a věčně nevychází s penězi. Přitažlivý a nepředvídatelný klenotník Gus by konečně mohl být jejím princem na bílém koni. Čím ho Molly lépe poznává, tím více ji zajímá a přitahuje. Je však příliš záhadný a většinu času roztržitý. Co ve skutečnosti Gus před Molly skrývá? Pravda je taková, že Gus prodělal mozkové aneurysma. Následkem toho jeho krátkodobá paměť nefunguje. Každý den je pro něj novým dobrodružstvím, výzvou a šancí začít znovu. Pravidelně chodí do kavárny, ve které pracuje Molly, a marně se snaží vzpomenout si, kdo vlastně je ta sympatická dívka. Přestože si ji nepamatuje, znovu a znovu se do ní zamilovává. (TV Nova)

(více)

Recenze (70)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Aj keď sme tu už mali niečo podobné v podaní romantickej komédie 50 First Dates, tentokrát to bolo o čosi viac dramatickejšie a napokon veľmi vydarené. Spočiatku som sa obával, že to bude nekonečná prehliadka klišé, no napokon som veľmi milo prekvapený. Výborný scenár, herecké obsadenie, aj spracovanie - na TV film naozaj nadpriemer. Jediné čo mi vadilo bolo to, že Gus mi prišiel so všetkým úplne zmierený a akoby ho to zistenie každé ráno ani len neprekvapilo, a čo bolo ešte divnejšie, že sa po tom necítil ani trochu psychicky zničený, čo pôsobilo dosť málo hodnoverne. Lebo pri predstave, že včerajšky neexistujú a každý deň človek začína nanovo, tak by asi aj psychika musela byť deň čo deň tvrdo skúšaná. Ale odhliadnúc od tohto to bolo naozaj výborné a oceňujem najmä tú absenciu klišé (aj keď trochu sa vyskytlo aj to). ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Dvojka Alexis Bledel a Zachary Levi byla jasným podnětem pustit si tenhle film a rozhodně není čeho litovat. Příjemně vtipné chvilky střídaly ty vážnější. Zatímco 50 First Dates byla spíše komedie, Remember Sunday hraje spíše na dramatickou strunu. Na televizní poměry je to moc pěkně napsané a výborně zahrané, Alexis je snad ještě roztomilejší než kdy dříve a Zachary je pořád ten stejnej sympaťák. Snad jen ten konec byl takový až moc narychlo a vyšuměl lehce do ztracena. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,UVĚDOMUJEŠ SI, ŽE VŠECHNO CO JSEM KDY MĚL, JE DNEŠEK, A ŽÁDNÉ VČERA PRO MĚ UŽ DLOUHO DOBU NEEXISTUJE?“ … ,,NE, POKUD BUDEŠ MÍT MĚ.…“ /// Gus je klikař. Ne snad proto, že má každý ráno smázlou disketu, ale proto, že si ho vyhlídla Molly. Milá dívka lovící chlapa (že to nejde k sobě? Ale no tak, právě tehdy jsou všechny milý…). A tak sleduju milý lidi dělající milý věci a nějak mě nesere, že na začátku psali něco vo Hallmarku. Možná za to může Alexis Bledel, která už není ,,jen“ ta holka s modrejma vočima, co miluje zradu, možná ta romantika, jako čučení na hvězdy (ve dvou), večerní bruslení (hraje nám ABBA), a tak s grácií přehlídnu iritující chování (obou), páč nemám ve zvyku se v těhle věcech pitvat (ale kurva… je 21.století, takže mi neříkej...). Nefalšovaná brutální romantika na nevokoukaný (ale profláklý) téma ,,prasknutí artérie u hypomampu“. V mozku. Prejže někdy paměť není to nejdůležitější… Ach jo. Taková blbost!... A já dám4*. Už naposledy, slibuju! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Neexistuje pro mě žádný včera! 2.) Sledování spojenýho světla trilionu hvězd mně vždycky zaručeně dostane! 3.) Thx za titule ,,zuzana.mrak“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

Romantika trochu ve stylu filmu "50x a stále poprvé". Na rozdíl od něj je tento snímek pojatý vážně, ale hlavně je předvídatelný, málo kreativní v dialozích i v samotném příběhu a oba hlavní hrdinové, byť jsou sympatičtí a milí, nemají tu správnou šťávu. Film ale není žádný průšvih a má několik hezkých momentů a scén (třeba ta v kalifornské observatoři, či moc hezké finále). Dobré 3*. 65%. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Jakkoli je Zachary sympaťák, kterému je sotvakdy rovno a mrkací panenka Alexis umí i ve dvaatřiceti vystřihnout nejnevinnější úsměv, tuhle Neděli bych raději zapomněl. Chuck a Rory totiž zabrousili do extrémně předvídatelné romantiky (značka Hallmark Hall of Fame měla být dostatečným varováním), kde zajímavá zápletka začne velmi rychle otravovat, vedlejší postavy až fatálně nudit a ústřední dvojka sice dmýchá více než solidní chemii, ale scénář jim podkopává nohy, seč mu síly stačí. Navíc poslední třetina místo odpovědí přináší jen nové nastřelené otázky a místo katarze jen další načechranou vatu. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama