Reklama

Reklama

Je možné milovat někoho, o jehož lásku musíte každý den bojovat znovu a znovu? Molly nemá štěstí na chlapy, není spokojená se svým životem a věčně nevychází s penězi. Přitažlivý a nepředvídatelný klenotník Gus by konečně mohl být jejím princem na bílém koni. Čím ho Molly lépe poznává, tím více ji zajímá a přitahuje. Je však příliš záhadný a většinu času roztržitý. Co ve skutečnosti Gus před Molly skrývá? Pravda je taková, že Gus prodělal mozkové aneurysma. Následkem toho jeho krátkodobá paměť nefunguje. Každý den je pro něj novým dobrodružstvím, výzvou a šancí začít znovu. Pravidelně chodí do kavárny, ve které pracuje Molly, a marně se snaží vzpomenout si, kdo vlastně je ta sympatická dívka. Přestože si ji nepamatuje, znovu a znovu se do ní zamilovává. (TV Nova)

(více)

Recenze (70)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,UVĚDOMUJEŠ SI, ŽE VŠECHNO CO JSEM KDY MĚL, JE DNEŠEK, A ŽÁDNÉ VČERA PRO MĚ UŽ DLOUHO DOBU NEEXISTUJE?“ … ,,NE, POKUD BUDEŠ MÍT MĚ.…“ /// Gus je klikař. Ne snad proto, že má každý ráno smázlou disketu, ale proto, že si ho vyhlídla Molly. Milá dívka lovící chlapa (že to nejde k sobě? Ale no tak, právě tehdy jsou všechny milý…). A tak sleduju milý lidi dělající milý věci a nějak mě nesere, že na začátku psali něco vo Hallmarku. Možná za to může Alexis Bledel, která už není ,,jen“ ta holka s modrejma vočima, co miluje zradu, možná ta romantika, jako čučení na hvězdy (ve dvou), večerní bruslení (hraje nám ABBA), a tak s grácií přehlídnu iritující chování (obou), páč nemám ve zvyku se v těhle věcech pitvat (ale kurva… je 21.století, takže mi neříkej...). Nefalšovaná brutální romantika na nevokoukaný (ale profláklý) téma ,,prasknutí artérie u hypomampu“. V mozku. Prejže někdy paměť není to nejdůležitější… Ach jo. Taková blbost!... A já dám4*. Už naposledy, slibuju! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Neexistuje pro mě žádný včera! 2.) Sledování spojenýho světla trilionu hvězd mně vždycky zaručeně dostane! 3.) Thx za titule ,,zuzana.mrak“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Jakkoli je Zachary sympaťák, kterému je sotvakdy rovno a mrkací panenka Alexis umí i ve dvaatřiceti vystřihnout nejnevinnější úsměv, tuhle Neděli bych raději zapomněl. Chuck a Rory totiž zabrousili do extrémně předvídatelné romantiky (značka Hallmark Hall of Fame měla být dostatečným varováním), kde zajímavá zápletka začne velmi rychle otravovat, vedlejší postavy až fatálně nudit a ústřední dvojka sice dmýchá více než solidní chemii, ale scénář jim podkopává nohy, seč mu síly stačí. Navíc poslední třetina místo odpovědí přináší jen nové nastřelené otázky a místo katarze jen další načechranou vatu. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Je pravdou, že paralely s 50x stále poprvé jsou zcela zjevné, jen s tím rozdílem, že tady to bylo pojaté víc melancholicky s mírnou dávkou smutku a beznaděje. Možná, že právě v tom je ten zakopaný pes, protože jsem asi očekávala něco trochu jiného. Osobně bych upřednostnila, kdyby se tvůrci zaměřili víc na vykreslení a hloubku obou hlavních představitelů a vynechali zbytečné situace a momenty jako byla ztráta modrého diamantu, spoluběhající rozvedený přítel a její spolubydlící měla taky pochybnou roli. Takhle jsem měla trochu pocit, že to celé klouže tak trochu po povrchu. Možná k tomu přispěl i herecky nevýrazně Zachary Levi (fanoušci ať mi prominou), protože jeho okouzlení při pohledu na Molly jsem mu nevěřila a chemie, která mezi nimi měla fungovat jsem téměř nepostřehla. Ale už nebudu negativní, protože Molly byla moc roztomilá a závěrečné finále se jim nad očekávání moc povedlo. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně bylo 50 first dates neskutečně směšná "trapárna", takže jsem nesmírně ráda, že se mi dostalo i vážnější a asi tak stokrát lepší verze. Ačkoliv bych neřekla, že je to ten samý film, jen s jiným scénářem a herci; příběh mi připadal nenásilný, pořád originální, svůj a jednoduše krásný. Především, pokud vezmu v úvahu, že se jedná o televizní film a ještě navíc od Hallmarku, který obvykle produkuje průměr (a to mu ještě lichotím). Už dlouho jsem neviděla tak milou romanci se sympatickými představiteli - navíc taky jednou nešlo o žádný sex nebo vedlejší úmysly, ale čistou lásku. A o to je můj dojem z filmu lepší. Rory..ehm, Alexis to tu navíc vážně slušelo a předvedla skvělý výkon. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Zachary Levi je sice (povětšinou) sympaťák, na Alexis Bledel, která má už 15 let jeden a ten samý výraz nešťastné holčičky, se ale koukat nedá. "50x a stále poprvé" ve městě, tzn. originalita nula (ač trochu vážnější). Vidět a zapomenout. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Tak trochu remake na 50x a stále poprvé. Sice je tady Alexis Bledel a Zachary Levi, ovšem to neznamená, že to není obyčejná romantická nuda. Příběh je sice hezký, všechno je ztvárněno zajímavě, ale diváka to začne po chvilce nudit. A konec je celkem naivní. Takže průměr. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Šak teda ... romantický film so všetkým, čo má romantický film mať, len vám herci musia byť sympatickí .. potom to dáte. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Průměrná romantika, která mě ničím moc neoslovila. 50x a stále poprvé bylo v tomhle směru mnohem lepší a záživnější. 55%. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Mlíko ?? Cukr ?? Počkat !! Pro co jdu ??" ;) Klika, že to mozkové aneurisma netrápilo přímo mladou Gilmourku, zvlášť když pracuje jako servírka..;) Počkat !! Neviděl jsem tenhle příběh už někde ?? ;) A proč Bleckner tak často variace známé bijáky ?? Nicméně na tenhle zapomenout nechci, protože tentokrát to vyšlo.. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Dvojka Alexis Bledel a Zachary Levi byla jasným podnětem pustit si tenhle film a rozhodně není čeho litovat. Příjemně vtipné chvilky střídaly ty vážnější. Zatímco 50 First Dates byla spíše komedie, Remember Sunday hraje spíše na dramatickou strunu. Na televizní poměry je to moc pěkně napsané a výborně zahrané, Alexis je snad ještě roztomilejší než kdy dříve a Zachary je pořád ten stejnej sympaťák. Snad jen ten konec byl takový až moc narychlo a vyšuměl lehce do ztracena. ()

cjmafia 

všechny recenze uživatele

Příjemný romatický film z produkce Hallmarku. Děj není sice moc originální a připomene určitě 50 First Dates, ale na rozdíl od něj v tomto snímku hrajeme na přeci jen na vážnější notu. Chemie mezi Alexis a Zacharym funguje skvěle a já jsem velice rád, že jsem mohl strávit večer v této společnosti. 7/10. P.s. Snad každý si musí vzpomenout na poslední díl Chucka yeah, yeah... ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Čekala bych trochu víc zvratů, a ne tak přeslazenou limonádu s okatou Alexis Bledel v hlavní roli. Vlastně mám pocit, že Alexis byla mnohem lepší a uvěřitelnější než její herecký parner, který se tam celou dobu denně rozpomínal, kde nechal včera svůj hrnek s kafem. Dějové zvraty typu "ale jo/ale ne" mě uspávaly do té míry, že jsem film musela dokoukat napodruhé. Shrnutí: film měl být o holce, která se zamiluje do nesprávného muže, protože příběh Guse (Gustafa, bože) mě nedokázal vtáhnout a celou tu dobu mi vlastně nic důležitého neřekl. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

"Je možné sa do niekoho zamilovať jeden každý deň znova a znova ?" Veľmi pekný príbeh, ktorý je ale dosť smutný a i keď je to dosť utópia aj tak sa mi to dosť páčilo ... ()

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Oveľa lepšia verzia "50x a stále po prvý raz". Bledel a Levimu to strašne pristane a oproti predchodcovi je tento kúsok vážnejší, to mu pridáva na kvalite. Keby to malo jasnejší koniec, napálim 5* bez premýšľania. Takto to bola strašne sympatická no trochu smutná dráma, romantika tu bola naozaj úžasná. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Úvodná veta ,,Si zaslúžiš niekoho lepšieho" mi čo to pripomenula a tým pádom som zbystrila pozornosť.No to som netušila,že zažijem aj chvíle nudy,ktorú má na svedomí hl.pointa a síce amnézia alebo aneurizma hl.hrdinu,sprevádzaná doplňujúcou pointou,kedy som si v duchu vravela Teraz jej to povie.Nie ešte jej to nepovedal?! alebo Tak kedy jej to už konečne povie..?!Okrem toho,že to bolo sladky romantické,obávam sa,že aj tak trocha o ničom.Nebyť roztomilej a mne veľmi sympatickej Alexis Bledel idem z hodnotením ešte nižšie.A koniec ma až tak neprekvapil.Už som čo to tušila. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Aj keď sme tu už mali niečo podobné v podaní romantickej komédie 50 First Dates, tentokrát to bolo o čosi viac dramatickejšie a napokon veľmi vydarené. Spočiatku som sa obával, že to bude nekonečná prehliadka klišé, no napokon som veľmi milo prekvapený. Výborný scenár, herecké obsadenie, aj spracovanie - na TV film naozaj nadpriemer. Jediné čo mi vadilo bolo to, že Gus mi prišiel so všetkým úplne zmierený a akoby ho to zistenie každé ráno ani len neprekvapilo, a čo bolo ešte divnejšie, že sa po tom necítil ani trochu psychicky zničený, čo pôsobilo dosť málo hodnoverne. Lebo pri predstave, že včerajšky neexistujú a každý deň človek začína nanovo, tak by asi aj psychika musela byť deň čo deň tvrdo skúšaná. Ale odhliadnúc od tohto to bolo naozaj výborné a oceňujem najmä tú absenciu klišé (aj keď trochu sa vyskytlo aj to). ()

Reklama

Reklama