Reklama

Reklama

Je možné milovat někoho, o jehož lásku musíte každý den bojovat znovu a znovu? Molly nemá štěstí na chlapy, není spokojená se svým životem a věčně nevychází s penězi. Přitažlivý a nepředvídatelný klenotník Gus by konečně mohl být jejím princem na bílém koni. Čím ho Molly lépe poznává, tím více ji zajímá a přitahuje. Je však příliš záhadný a většinu času roztržitý. Co ve skutečnosti Gus před Molly skrývá? Pravda je taková, že Gus prodělal mozkové aneurysma. Následkem toho jeho krátkodobá paměť nefunguje. Každý den je pro něj novým dobrodružstvím, výzvou a šancí začít znovu. Pravidelně chodí do kavárny, ve které pracuje Molly, a marně se snaží vzpomenout si, kdo vlastně je ta sympatická dívka. Přestože si ji nepamatuje, znovu a znovu se do ní zamilovává. (TV Nova)

(více)

Recenze (70)

peiton 

všechny recenze uživatele

Úvodná veta ,,Si zaslúžiš niekoho lepšieho" mi čo to pripomenula a tým pádom som zbystrila pozornosť.No to som netušila,že zažijem aj chvíle nudy,ktorú má na svedomí hl.pointa a síce amnézia alebo aneurizma hl.hrdinu,sprevádzaná doplňujúcou pointou,kedy som si v duchu vravela Teraz jej to povie.Nie ešte jej to nepovedal?! alebo Tak kedy jej to už konečne povie..?!Okrem toho,že to bolo sladky romantické,obávam sa,že aj tak trocha o ničom.Nebyť roztomilej a mne veľmi sympatickej Alexis Bledel idem z hodnotením ešte nižšie.A koniec ma až tak neprekvapil.Už som čo to tušila. ()

Madluska 

všechny recenze uživatele

Na oba hlavní "hrdiny" se sice příjemně koukalo, ale člověk nesmí být moc velký šťoura, aby si tuhle čistou romanťárnu užil. A s odstupem času už vlastně ani není nač vzpomínat, snad jen na otřepaná klišé o sledování hvězd, výlet na kolečkových bruslích (?!) a setkání v kavárně. Takže závěr? Špatné to nebylo, but I can't remember... ()

Reklama

Brinkley 

všechny recenze uživatele

Remember Sunday ve mně navodilo natolik příjemně melancholické pocity, že kolísám mezi třemi a čtyřmi hvězdami. A to se v podstatě jedná o malý, nedůležitý TV snímeček, jenž táhne především na divákovy sympatie k té či oné seriálové hvězdičce. Nečekala jsem předem vůbec nic a dostalo se mi milého překvapení, např. v podobě nerozjuchaného konce. Když si vzpomenu na tématicky obdobnou sandlerovinu 50 First Dates, tak nakonec čtvrtou hvězdou toto televizní neambiciózní snažení podpořím. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Stále nové, romantické, vtipné, zajímavé, poutavé, nenásilné, pozitivní. Takových filmů tu už bylo, ale pokaždé je to jiné. Každé ráno začíná vlastně nový den, kdy se můžete usmívat na cizince, pokaždé se dozvědět, že se váš nejlepší přítel rozvedl, že se vás malý kamarád snaží obrat o peníze a každý den se zamilováváte do svého partnera. Postavy milé, herci samozřejmě také, milý příběh, který končí jak jinak než happyendem. Proč se v té záplavě krve, únosů, vražd apod. nepodívat na něco opravdu pohodového? ..jo, jde na mě jaro.. ()

cjmafia 

všechny recenze uživatele

Příjemný romatický film z produkce Hallmarku. Děj není sice moc originální a připomene určitě 50 First Dates, ale na rozdíl od něj v tomto snímku hrajeme na přeci jen na vážnější notu. Chemie mezi Alexis a Zacharym funguje skvěle a já jsem velice rád, že jsem mohl strávit večer v této společnosti. 7/10. P.s. Snad každý si musí vzpomenout na poslední díl Chucka yeah, yeah... ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama