Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matka chce zabrániť dcére v sobáši s talianskym plejbojom a vďaka zázračnému elixíru omladne o 30 rokov. Podarí sa matke s výzorom 22-ročného dievčaťa zmariť rovnako starej dcére svadbu v Taliansku?
Harper bola kedysi jednou z najlepších tanečníc a mohla suverénne dobyť a pokoriť muzikálovú Broadway. Zranenie ju však donútilo opustiť svetlá reflektorov, stala sa choreografkou, vychováva dcéru Mirabellu a pripravuje ju na kariéru tanečnice. Mirabella, ktorá má byť najväčšou hviezdou matkinej najbližšej produkcie, sa však rozhodla, že z muzikálu odstúpi. Dôvod je jednoduchý - chce sa vydávať! Harper chce dcéru presvedčiť, že pre lásku sa predsa neoplatí vzdávať sa kariéry a zahadzovať životné pracovné príležitosti, tobôž nie pre sobáš so známym plejbojom Marcom, ktorý za to určite nestojí. Harper letí do Talianska, kde sa má Mirabelle vydávať, s jediným cieľom - aby jej v sobáši zabránila. Po dlhej ceste sa Harper napije lieku na tlmenie bolesti po dávnom zranení. V čudesnej fľaštičke bol však namiesto lieku čarovný elixír, a ten spôsobil, že Harper omladla o tridsať rokov. Harper s podobou 22-ročného dievčaťa sa v Taliansku zamieša do svadovného davu inkognito ako vzdialená sesternica a pripravuje plán na zmarenie dcérinej svadby Podarí sa jej to? (TV JOJ)

(více)

Recenze (15)

kareen 

všechny recenze uživatele

Tuctovou a plytkou romantickou komedii částečně zachraňují hudební a taneční čísla a na takového Drew Seeleye se docela hezky kouká, ale to je asi tak všechno. Nenáročná blbinka, co se z mysli vypaří rychleji, než voda v těchto nesnesitelných vedrech. ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Poměrně ucházející pohádka s krásnou Chelsea Kane. Upřímně jsem nic nečekal. Předtím, než jsem film viděl, tak jsem pouze slyšel cover na I wanna dance with somebody, a ten se mi docela líbil. Děj je sám o sobě dosti debilní a nemá smysl ho rozebírat. Herci jsou povětšinou sympatičtí a hezky zpívají. Moc pěkné je také prostředí, o kterém tvrdí, že je to Itálie, ale nejsem si tím jist ;-) Je to oddychovka a výplach mozku na sobotní odpoledne. Jestli si něco takového chcete pustit, tak tohle je pro mě hned po Lemonade Mouth jasná volba ;-D ()

korok 

všechny recenze uživatele

Muzikály nejsou příliš můj šálek kávy, nicméně tento byl koukatelný, vzhledem ke spoustě známých disco hitů a krásných (i když vyumělkovaných) blondýnek. ()

Eilean Donan 

všechny recenze uživatele

Milo hlúpučké (to je kombinácia!), často nedomyslené, povrchné, ale celkom pozerateľné, lebo Seymurka a iné blond... Och, tie zdroje morálnej zábavy! :D ()

albionlady odpad!

všechny recenze uživatele

Počuť toto na intráku počas toho, čo sa snažíte prekladať text o vychucholovi, je megahrozné utrpenie. Kto môže natočiť niečo také hlúpe, naivné a mozog vymývajúce? A ako to vôbec môže niekto (ehm, ehm, spolubývajúce, ehm) s radosťou pozerať?! ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby bylo možné hodnocení "superodpad", použil bych ho. Bohužel zde takové hodnocení není. O filmu je škoda se jakkoli rozepisovat. Pokud máte silný žaludek, podívejte se sami. Nedoporučuji. ()

HMTD 

všechny recenze uživatele

No když omladíte člověka o 20 let nejspíš bude mít pořád mimiku čtyřicátníka a nebude dělat grimasy jako dnešní "děti". Navíc i taneční choreografka která jde s dobou by asi netančila tak jak předváděla, a její manžel rozhodně ne. I pokud by se jejich pohyby přenesli o dvacet let zpátky tak se pořád nebudou chovat jako dnešní mládež, ale tak jako mládež před dvaceti lety a to je rozdíl. Asi narážím na zbytečnosti a měl jsem radši u filmu vypnout mozek, ale mne to hold film hodně zkazilo. A to mi zápletka nepřišla zas tak marná. ()

DK197 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale já tomu ty 4 hvězdičky musím dát. Nezbláznila jsem se. Celkově na mě film působí jako příjemná oddychovka s jednoduchým, ovšem milým dějem, která má sice pár jjiž zmíněných moušek na kráse, ale nevadí - plně zasloužené tři hvězdy. Když ale připočteme písně, z nichž si některé pouštím i po shlédnutí iflmu, tak si tu čtvrtou film prostě zaslouží. . ()

sara93 

všechny recenze uživatele

2 hvězdy za povedený cover písně (Usher - dj got us fallin in love) a za to vystoupení k němu . Další jedna hvězda za obsazení Drew Seeley, Sara Paxton a jedna za děj . Jinak film hodnotím jako pohodový a naivní což pro mě dobrá kombinace , když potřebujete vypnout a uvolnit se . ()

Reklama

Reklama