Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Legendární soutěžně zábavná show Kufr se vrací! Speciální vydání tentokrát jako další z dárků k 60. výročí zahájení vysílání televize. Připomeňme si jeden z nejúspěšnějších zábavných pořadů České televize. Ve zvláštním „retro" vydání dodnes populární soutěže Kufr vám i po 10 letech stále stejně rychlý moderátor Pavel Zedníček spolu se svým kolegou a autorem Alešem Ulmem připomenou atmosféru někdejšího pořadu, který bavil diváky na obrazovkách ČT po 12 let. Kufr se stal pojmem a získal nejen 4 ceny TýTý za pořad roku, ale hrály si ho i učitelky s dětmi, hasiči, policisté a další – jak praví někdejší korespondence. Vysílání Kufru začalo v roce 1992, kdy jej režíroval s velkým citem pro humor a improvizaci Jan Bonaventura.
V pořadu soutěžilo vždy 5 soutěžících, kteří prošli konkurzem, a 5 poradců – známých osobností nejrůznějších profesí – herců, režisérů, zpěváků, muzikantů... Ve zvláštních silvestrovských vydáních účinkovali pak jen VIP soutěžící a úspěšně bavili diváky po 13 Silvestrů. Pořad měl i oblíbená „dětská" vydání, kde soutěžily děti s dospělými poradci.
Nyní se můžete podívat na nové vydání Kufru, kde vám při příležitosti 60. výročí zahájení televizního vysílání připomene atmosféru pořadu řada známých osobností, které kdysi v Kufru účinkovali, jako V. Hybnerová, J. Paulová, B. Polívka, J. A. Náhlovský, J. Mladý, B. Klepl, R. Tesařík – či naopak jsou tu poprvé, jako M. Absolonová, A. Kerestešová a D. Písařovicová. Do publika přišla podpořit účinkující i řada někdejších účastníků Kufru – např. I. Hüttnerová, N. Konvalinková, P. Soukup s rodinou, D. Drtinová s dcerou, J. Přeučil, P. Trávníček s doprovodem a další. Náladu ve studiu posilovala úspěšně i skupina Yo Yo Band. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

Veseldaa.! 

všechny recenze uživatele

Zedníček s Ulmem snažící se seč jim síly stačí, oprašujíce repliky oblíbeného a zábavného pořadu České televize. Byl by to příjemný návrat do minulosti, kdyby k poslechu nehrál Tesaříkův Yo-Yo Band s notoricky známými odrhovačkami a kdyby mezi účinkující, místo 90tkových legend nebyly pozvány "stars" dnešní doby, jako všudepřítomný Klepl a trapka Absolonová. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Kufr je svým způsobem legenda, pořad, bez kterého si určité období České televize nedovedu ani představit, na jeho silvestrovské speciály jsem se těšil celý rok stejně jako na vánoční dárky. Doba už je bohužel jinde! Nejsem si stoprocentně jist, zda má Pavel Zedníček s Alešem Ulmem dostatečně nabroušenou mačetu, aby se dokázal prodrat současnou televizní džunglí, ale jako vzpomínkové vysílání to beru a klidně bych přidal na pompéznosti. Takže proč se nerozloučit třeba takto: „za deset let opět nashledanou“. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jo bývávala to vcelku prdel, tak proč si neudělat výroční díl. Pavel Zedníček a Aleš Ulm opět na svých místech, děvčata zašátrala do pytlíčku pro kuličky a vytáhli si své poradce – inu pojďme na to. Sešla se tam vcelku dobrá parta lidí, u některých odpovědí byla i prdel, u jiných hádky, ale vše dobře dopadlo, zachlastalo se šampáňo a nový Luhačovický léčitel Pepa Náhlovský mohl dát přítomným dámám své lekce… https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10553524545-kufr/ ()

Antal89 

všechny recenze uživatele

Návrat dobrého a legendráního pořadu mne potěšil včetně toho, že se tam objevili i tváře celebrit, které v něm nikdy nebyli (výrazně to vneslo závan moderní doby). Jen nechápu, proč třeba na základě peoplemetru se nerozhodli jeden z těch pořadů k 60 letům, co měl největší sledovanost vrátit třeba v rámci toho výročí zpět na obrazovky. :( ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Ke Kufru mám osobní vztah:-) Ale Kufr 2013 připomínající 60. narozeniny ČT, to byla ostuda. Herci se hádají, kdo dřív odpověděl... Odpovědi po časovém limitu. Velice nesourodé obsazení hostů, kterému "vévodil" vulgární pseudobavič Náhlovský. Nudný hudební doprovod... Stačilo málo: vybrat třeba dvojice ze seriálu Vyprávěj (legrace by byla, kdyby vedle sebe nastoupili herci, kteří představovali Honzo:-), klidně pozvat i Michala Hrůzu a nebyla by to taková hrůza... Hvězdička za připomenutí pana Bonaventury. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama