Reklama

Reklama

Měsíční meč a nefritový lev

  • Tchaj-wan Yin xiao yu jian cui yu shi (více)

Obsahy(1)

Divoká bojovnice Chu Sau-Yin (Angela Mao) slíbí svému učiteli, že najde jeho ztraceného bratra. Během následovného hledání se Chu také snaží zjistit totožnost osoby, která jí zabila rodiče. Chu čelí opozici ze strany mnoha lidí, na které naráží při cestě za odhalením pravdy. (Epistemolog)

Recenze (2)

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

Amazonka Angela Mao si krom pohledu lapených gazel umně vystačí i s krátkým kopím. Potěší hojnost přemetů a nezvyklých soubojů, kde o trampolíny není nouze. Taekwondista Don Wong vyjímečně moc nic nepředvede, ale potěší účast atraktivní Doris Lungové, která má jeden souboj s Angelou. ()

animario 

všechny recenze uživatele

Vrať mi nefritového lva! Cože?Aha,chceš vrátit nefritového lva,rozumím ti...duchaplný dialogy ke kung-fu filmům zkrátka patří.Na svý léta slušný souboje(zejména ta parta s umělýma pugetama,ze kterých šel kouř,ostny a nakonec i vybuchovaly..ve spojení s hudbou a dívčím fightem na závěr scény byla asi nejzábavnéjší část).V množství vedlejších postav jsem se moc neorientoval,motivace většiny z nich mi unikala,občas odněkud vyskočil někdo,kdo tam do tý doby nefiguroval a s někým bojoval neznámo proč,ale kdo by se zlobil.. ()

Reklama

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama