Reklama

Reklama

Prezidentská limuzína

(TV film)
  • Česko Nejdokonalejší ozbrojená auta (více)

Obsahy(1)

Co je potřeba k výrobě limuzíny pro nejvýznamnější osobu USA? Jak dokonalou ochranu musí poskytovat? Pojízdná pevnost amerického prezidenta známá jako Šelma je absolutní špičkou mezi pancéřovanými automobily. Tento legendární vůz inspiroval skupinu nadšenců k vytvoření vlastního modelu. Jejich pokusy a testování poodhalí tajemství prezidentské limuzíny, údajně nejdokonalejšího pancéřovaného vozu na světě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Jsem si říkal, o čem tento dokument bude, když je všechno tajné a informace má jen tajná služba a materiály jsou z vojenského výzkumu a vývoje. Nejdřív jsem myslel, že to bude o nějakém předchůdci současného prezidentského auta, když se ale všechny ničí a informace nikdy neodtajní, tak bylo jasné, že moc toho ověřeného nebude. Přesto se toho tvůrci zhostili dobře a na testy se dobře dívá a dozdíte se několik postřehů z minulosti a neověřené informace, které se nejspíš zakládají na pravdě. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Po útoku na Pearl Harbor se bezpečnostní služba rozhodla, že americký prezident potřebuje pancéřovaný vůz. Jediný, který byl k dipozici, byl zabavený vůz legendárního gangstera Al Caponeho, a tak tehdejší prezident USA Franklin Delano Roosevelt jezdil v autě slavného zločince, tedy alespoň do té doby, než mu byl zhotoven vůz na zakázku. (sator)

Reklama

Reklama