Reklama

Reklama

Sedmiletá Libby Day (Charlize Theron) jako jediná přežila brutální masakr své rodiny. Matka a sestry byly zavražděny během rituálního satanského obřadu přímo před jejíma očima. Za strašlivý zločin byl na základě Libbyina svědectví odsouzen na doživotí její bratr Ben. O 30 let později se na Libby se obrátí tajný spolek s názvem Kill Club, který prošetřuje známé zločiny. Nutí ji přezkoumat události oné noci a znovu otevřít kapitolu života, ke které se již nikdy nechtěla vracet. Na povrch vyplouvají skutečnosti, které vnášejí trhliny do jejího tehdejšího svědectví. Libby začíná pochybovat o pravdivosti věcí, které jako dítě viděla. Znovu otevírá hluboko pohřbené vzpomínky na tragickou minulost. (Bioscop)

(více)

Diskuze

levhart

levhart (hodnocení, recenze)

Je tam milion nelogičností. Matka si objedná vlastní vraždu kvůli pojistce, aby se její děti měli lépe, a nechá se zabít v baráku plym harantů, když se mohla nechat zabít někde na poli, nebo v lese. Proč vlastně jako malá hlavní hrdinka lhala, když bráchu měla podle toho co bylo vidět z minulosti ráda?? Proč bratr neřekl něco o tom najatém chlápkovi??..klidně na něj mohli hodit i to uškrcení, když tak dbal o dobro budoucí matky jeho dítěte? Ten frajer z toho klubu  tvrdí, že policie bude po 20 letech skartovat materiály z toho případu, přitom brácha sedí prej 28 let....

woodsman

woodsman (hodnocení, recenze)

to bolo strasne sprosto urobene aby si matka zavolala domov svojho vraha a este ked tam mala deti to bolo fakt sproste ale film dobry 

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Předloha: Gillian Glynn autorka nejvíce luxusní knížky Zmizelá. Na Zmizelou jako film to opravdu nemá ani v nejmenším ale špatné to určitě není, Charlize Theron je perfektní, Chloë Grace Moretz je super a rozhodně lepší než v některých jiných filmech jako je například ne příliš dobrý film Carrie ale zase ne podle mě tak moc super jako například v Ať vejde ten pravý a Nicholas Hoult na kterého jsem byl zvědavý protože ho znám zatím jen a pouze z X-Menů kde ztvárnil Beasta tak zde dostal bohužel takovou hrozně blbou postavu která má (asi schválně) tak málo místa a je tak neuvěřitelně nudná až mi ho bylo i líto. Film jako takový je slušné Drama s nádechem Thrilleru a toho Mysteriózna bych tam zase tak moc nehledal abych byl upřímný protože mě osobně pár scének s nádechem něco jako Satanistická sekta nestačí k něčemu jako je Mysteriózní žánr.

hansel97

hansel97 (hodnocení, recenze)

Už je to delší dobu, co jsem to viděl, ale myslím, že ta máma měla životní pojistku, tak to bylo kvůli tomu. Ta teta asi taky nebyla nějak extra bohatá, takže to by pro ní nebylo řešení.

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

To naplánovala ta jejich máma jen svojí "vraždu"? :) a proč? PRotože by pak děti dostali něco z pojistky? Nebo, aby se měli lépe a šli ty děti k jejich tetě?

hansel97

hansel97 (hodnocení, recenze)

DaViD´82

Srovnávat jde všechno, ale myslím si, že prostě je hloupý čekat další Zmizelou a hodnotit zarputile podle toho, že tam není takový velký odhalení. Jinak mi přijdou příběhy hodně odlišný.

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

hansel97

Nevím jak filmová verze, ale ty knižní předobrazy jsou si dost podobné; (nejistým) žánrem, stylem, tématy, průběhem čili rozhodně srovnat jdou (byť spíše v opačném gardu, jelikož TK jsou starší).

na příspěvěk reagoval hansel97

Eržik

Eržik (hodnocení, recenze)

hansel97

Tak me nenapadlo ocekavat Gone Girl z jednoducheho duvodu, nikde tu neni Fincher a ani tak bych si nemyslel, ze to bude stejne... A to, ze je to od stejne autorky nic neznamena, jak jsi uz sam uvadel. Vzdyt kolik toho napsal King, lidi ani nevi za cim vsim ma prsty a jsou to kolikrat velice odlisne temata...

hansel97

hansel97 (hodnocení, recenze)

Eržik

Jo, taky na to koukám spíš kvůli nim, ale prostě mi vadí komentáře typu "další Zmizelá se nekonala" a tak. Možná, že by někdo měl stejnej názor, i kdyby to neměli se Zmizelou společnou ani Gillian Flynn, ale podle mě většina lidí zase čekala nějaký takový epický odhalení, což tady taky byla překvapení, jen ne tak velká.

na příspěvěk reagoval Eržik, DaViD´82

Eržik

Eržik (hodnocení, recenze)

Ja neocekavam nic. Jdu na to jen kvuli Chloe. A ok, po Mad Max se take tesim na Charlize...

na příspěvěk reagoval hansel97

hansel97

hansel97 (hodnocení, recenze)

Přijde mi fakt hloupost srovnávat tohle a Zmizelo. Čím je to jaký spojený? Adaptace románu stejný spisovatelky. To je asi tak jediná spojitost. Srovnáváte snad Harryho Pottera s Prázdným místem? Ne! Můžete ho srovnávat s 
Fantastic Beasts and Where to Find Them, to je stejný svět a tak a tak, ale tohle je fakt nesmysl. Prostě na tou koukejte jako na samostatný film, myslím, že většina lidí sem dala špatný hodnocení, jen protože čekali Zmizelou 2.

packa

packa (hodnocení, recenze)

JackTorrance

Důvodů mohlo být v zásadě několik:

 

1. distributor nedodal film resp. klíč (šifrovací)

2. HDD s filmem nepřežil transport

3. výrobce vygeneroval vadný klíč (občas se to stává)

 

Bod 1 a 2 bývá obvykle vyřešen do 24 hodin. Bod 3 se vyřeší bhem několika málo hodin.

 

Myslím že dnes už by mělo být vše v pořádku.

JackTorrance

JackTorrance (hodnocení, recenze)

Tak jsem dnes zasel do teplickeho premiere cinemas na premieru, ale kvuli technickym problemum (udajne byl problem na strane distributora) se promitani neuskutecnilo. Takze jsem se akorat podival na trailery, posedel v sale a pak mi byly vraceny penize a sel jsem domu. Vidim, ze hodnoceni nepribyva, tudiz usuzuji, ze jse o celorepublikovy problem. Mate jeste nekdo dalsi stejnou zkusenost z dnesni navstevy kina jako ja?

na příspěvěk reagoval packa

Uživatel deathmoon smazal svůj příspěvek.

onden85

onden85 (hodnocení, recenze)

To může stát za to. Ale obsah je skvělý: ,,Sedmiletá Libby Day (Charlize Theron)´´. Charliez je furt supr kočka, ale sedmiletá :) Lepší by bylo ,,jako Sedmiletá Libby Day (Charlize Theron)´´ atd ...

na příspěvěk reagoval Redi

Ham.and.eggs

Ham.and.eggs (hodnocení, recenze)

Dle českého překladu jsem očekával spíš film o ustupující kštici muže po pubertě. Takové kouty mohou být opravdu thriller, bohužel většinou nikoliv mysteriózní... Naštěstí to bude spíš o ženách a jejich temných koutech...

Nikol10

Nikol10 (hodnocení, recenze)

fantasmic

No nejspíš nebudou. První datum premiéry,tu bylo snad dřív,než měla vyjít Zmizelá,ale kvůli humbuku okolo Zmizelé,se to odložila na údajný leden,ale vzhledem k tomu,že film nemá ani plakát,natož trailer,tak kdoví jestli vůbec v dubnu vyjde.

fantasmic

fantasmic (hodnocení, recenze)

teraz ma ale napadlo, že som ešte nikde nevidel ani plagát alebo promo fotky a to je trocha divné, možno dátumy premiér na IMDb nie sú aktuálne..

na příspěvěk reagoval Nikol10

Mord122

Mord122 (hodnocení, recenze)

nevite někdo jak to teda nakonec vypadá s tímto filmem? četl jsem knihu a jsem na filmové zpracování nesmírně zvědavý.

na příspěvěk reagoval fantasmic

Nikol10

Nikol10 (hodnocení, recenze)

Perverz

Viděla jsem Chloe předevčírem v Ať vejde ten pravý, byla dobrá. Jen do role ostré Diondry s rockovým vzhledem mi prostě typově,ne herecky nesedí. Ale uvidíme co s ní ještě provedou v maskérně a slečna hrát umí,takže to asi zvládne nejspíš.

Nikol10

Nikol10 (hodnocení, recenze)

No tak už se nakonec moc na Chloe netěším,potom co jsem viděla Carrie,nevím jak tak zásadní roli zvládne. 

na příspěvěk reagoval Perverz

Uživatel Johny_tech smazal svůj příspěvek.

Nikol10

Nikol10 (hodnocení, recenze)

jerry12

No četla jsem,kniha je skvělá, hned jsem si říkala,že v rukách dobrého režiséra musí vzniknout skvělý  film,trochu mě mrzí,že to nebude točit Fincher,tohoto režiséra neznám,doufám,že nezklame! Jinak se hlavně těším na Chloe,vzhledem k tomu,koho ve filmu hraje,tak jsem zvědavá,jaká bude.

Uživatel Nikol10 smazal svůj příspěvek.

jerry12

jerry12 (hodnocení, recenze)

DaViD´82

Taky jsem nad tím přemýšlel, že by Fincherovi možná víc sedlo Dark Places... ale uvidíme, co jsem slyšel, tak u Gone Girl má být poslední třetina příběhu dost zásadně pozměněná oproti předloze, tak třeba přišel Flynn pro film s něčím vyloženě "fincherovským"...

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

jerry12

Celkem se divím, že právě Fincher nesáhl spíše po tomto než po Zmizelé. Flynnová je v té záplavě "znepokojivých thrillerů plných zvratů bez kladných postav" nadprůměrná rutina, která se však ke zfilmování hodí.

na příspěvěk reagoval jerry12

jerry12

jerry12 (hodnocení, recenze)

No, bezpochyby větší ambice nezdařit se má Dark Places, protože Fincher zatím nezklamal ani jednou, Brenner už několikrát. Nicméně doufám, že i Dark Places dopadne důstojně, protože to rozhodně zní zajímavě, ač jsem od Flynna nic nečetl.

na příspěvěk reagoval DaViD´82, Nikol10

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

Dva filmy v kinech dle Flynnové v rozmezí měsíce; bude zajímavé, který se (ne)zdaří...

Související novinky

Tim Burton chystá remake klasického sci-fi

Tim Burton chystá remake klasického sci-fi

02.02.2024

Režisér Tim Burton se v současnosti plně věnuje postprodukčním pracím na svém nejnovějším snímku Beetlejuice Beetlejuice, jenž by měl vzít světová kina útokem letos v září, nicméně ani toto pracovní… (více)

Reklama

Reklama