Reklama

Reklama

Po smrti otce se čtyři sourozenci (Jason Bateman, Tina Feyová, Adam Driver, Corey Stoll) v různě složitých životních situacích vracejí do domu svého dětství, aby tu strávili týden pod jednou střechou společně s přehnaně starostlivou matkou (Jane Fondová) a nesourodou změtí drahých poloviček, bývalých partnerů i promarněných lásek. Na přetřes tak přichází jejich minulost a vztahy s lidmi, kteří je milují a znají nejlépe. Jejich společné soužití nakonec vyústí v hysterické a emocionální situace plné chaosu, humoru, lásky a vykoupení, které umí dát jen rodina. Ta nás sice vždycky dovádí k šílenství, ale stále nám připomíná naše nejčistší a nejlepší já. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (145)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Kdyby se mrtvý ateista nerozhodl být Židem a ještě o tom ani nevědět, tak by se k mým očím nikdy nedostal snímek, na němž je nejvtipnější to čisté žánrové označení komedie. Já jsem to totiž zkoušel, hledal jsem v domě, v autě i v synagoze, ale žádný souvislý humor jsem nenašel. Za to o dramatické okamžiky a o rodinné hodnoty jsem zakopával na každém rohu, ale i v tomto oboru je to tak někde na úrovni třetí ligy. Za největší vtip ovšem považuji závěr, při kterém se nevyřešilo takřka vůbec nic a tak můžeme očekávat další milion dílů trampot rodiny Foxmanových. Tentokrát ovšem beze mne. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Celkem jsem nevěděla, co mám od této komedie čekat, když je do ní obsazený Jason Bateman, ale naštěstí se to nepodobalo crazy komediím, se kterými je spojován.. Je to rozhodně lehce zapomenutelná komedie o hašteřivé rodině, která dle USA předlohy dojde k smíru. Něco pobaví, něco je trapné, ale jako relax film ujde ;-) Ps: Velmi příjemně se dívalo na postavu Tiny Fey.. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Opäť film, na ktorý treba byť správne naladený. Čo som nebol, preto ma tá rodinná disharmónia nezasiahla, prišlo mi to veľmi rozťahané a zbytočne dlhé. Ale miestami to bolo tak správne situačne vtipné, čo aspoň trochu tú napätú atmosféru odľahčilo. A Šofér má skutočne nenormálne odstávajúce uši. 2 z 5 ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Paskvil kde se mermomocí scénář snaží dělat srandu.Kdyby nic tak by vám mělo vykouzlit úsměv na tváři hovínko v nočníku.Něco tak nemožného jsem už dlouho neviděla a nezachrání to ani zasněný pohled Batemana do silikonového výstřihu své matky vzpomínajíc na doby,kdy ten výstřih byl jen jeho a nebyl silikonový.Je to docela nářez... ()

Hees 

všechny recenze uživatele

A kde je toto prosím vás komédia? Toto je rodinná dráma s rôznymi zaujímavými postavami a bez kvalitnejšieho príbehu. Každá jedna postava sama o sebe je veľmi zaujímavá a jej príbeh je poučný, ale príbeh je o rodine ako musia sedieť na stoličkách počas smútku čo im zomrel otec. Príbeh nie je veľmi poučný skôr ide o to, že život ľudom hádže rôzne prekážky pod nohy a ako sa ľudia s tým vyrovnajú čiže čo hovorí tento film? No zjednodušene, že život nie je sladká prechádzka ružovou záhradou, ale skôr prechádzka medzi tŕnmi. Koniec je trochu trápny a to z dôvodu, že no proste Amerika treba z každého niečo, aby vo filme bolo, aby nebol niekto nespokojný a pointa znamená pre tento film menej tak aj tak dopadol ako mal. A dôvod ešte prečo je tento film trocha nižšie? Lebo nie je ani komédia a ani dostatočne poučný a potenciál skvelých postáv vyšiel proste na zmar. Škoda v konkurencii podobných rodinných drám odporúčam iné filmy. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (9)

  • Podle knihy bylo příjmení rodiny Foxmanovi, ve filmu bylo změněno na Altmanovy. (hansel97)

Reklama

Reklama