Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladý spisovatel dostane od svého zaměstnavatele úkol napsat scénář k nové romantické komedii. Problém je v tom, že dosud pravou lásku nezažil a ženám, po traumatu z dětství, prostě nevěří. Nepomáhají mu ani přátelé, kteří jsou stejně skeptičtí. Na jednom charitativním večírku potkává ženu, která ho opravdu zaujme. Je tu však jeden problém... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (65)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Filmový scénárista nevěří na lásku (?!)… aby zčistajasna potkal megasympatickou krásku (před vdavkami se zajištěným sucharem), s níž to mocně zajiskří. Pohodovou, vtipným nadhledem nabitou rom-com ozvláštňuje dohrávané rozebírání a ironizování všemožných klišé žánru… i lásky samotné, jak je diskutuje svérázná partička pisálků. Ani tak víc než fajn oddechovku se skvělým castem nečekejte… jó, kdyby nastal ten pragmatičtější, realističtější "neklišé" závěr (řekla by "ano"), potom bych o té 4. hvězdičce nepochyboval. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Docela sympatická konverzačka. Jen tyhle kousky vesměs strašně rychle vyšumí z divákovy mysli. Tady to nebude jiné. Chris Evans před časem režijně překvapil sympatickou nezávislou romantikou Before we go, kterak se dva cizinci seznámili v nočním New Yorku. A příjemně se při jejich poznávání netlačilo na pilu. Tentokrát jeho hrdina na dívčí jména moc paměť nemá, když do jeho dobrodružství vlítne přítel dotyčné, je to ještě horší. Představuje spisovatele/scénáristu, kterému hoří termín s novou látkou. A navrch potkal jednu, u které by si její jméno moc rád zapamatoval. Zatímco v Česku jde banda přátel na pivo, proloží to několika panáky a vykládá o nějaké té korupci v politice a arogantním šéfovi, tady parta amerických přátel mele o lásce, o nejrůznějších teoriích a možných scénářích, o tom, jak romantici nevymřeli a jak dopadla jedna korejská telenovela. Vysmívají se romantickým klišé? Spěchají díky nic kupředu? Naznačují, že není úplně od věci jít na to od podlahy? Tak či onak, babrají se někde v sympatickém průměru. ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Velmi vlažné i přes zajímavé prvky (kreslená část) a lehce osobité zpracování. Jenže mít v komedii pouze tři opravdu zábavné momenty je pramálo. Co víc, obsadit ke Chrisovi totálně nevýraznou a o dost staře vypadající Michelle Monoghan, nebyl z mého pohledu vůbec dobrý tah. K němu pořádnou šťabajznu, aby se na to vydrželo dívat i pánské pohlaví. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Chemie mezi párem je. Je to asi určeno spíše pro ženské publikum ("kdyby cítila půlku toho co já, tak vybuchne"). Dialogy jsou odposlouchané z reality a nejsou hloupé, ale působí únavně kavárensky jako kdyby je autor scénáře napsal za jednu noc. K tomu občas trousí spisovatel moudra odposlouchaná z časopisecké rubriky psychologická poradna ("o ženy se musí bojovat"). ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Není to špatný film, přesto když se podíváte na jeho obsazení, tak byste čekali něco trochu lepší. Justin Reardon zatím nic jiného nenatočil a jako debut to není špatný, jen ten příběh je malinko nesoudržný. Další nedostatkem pro mně byla práce s postavy, kde kromě hlavní herecké dvojice není nikdo extra výrazný, a tak nějak nefungují gagy a hlášky. Pak tu je Chris Evans, který představuje sympaťáka jemuž lze fandit, a mě bavilo sledovat jak se trápí, že se poprvé zamiloval a jak se to snaží vyřešit. Michelle Monaghan je tady velmi příjemná a divák dokáže pochopit co na ní hlavní hrdina vidí. Zbytek herců se snaží přihrávat hlavní herecké dvojici a některým se to docela daří(Grace a Plaza) jiný jsou spíše nudný a nezábavný(Gruffudd, Wilson, Mackie). Film má několik zábavných momentů a fajn nápadů(hrdinovo vnímání příběhů, scéna s obcházení charitativních večírků či vtipné monology). Playing It Cool je film, u kterého jsem si říkal, že je všechno v pohodě, jen je vidět, že mají na víc. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (12)

  • Na konci filmu je vidět, jak Já (Chris Evans) stepuje. Jeho matka vlastnila taneční studio a naučila Evanse stepovat. V rozhovorech přiznal, že to dělá, když je nervózní. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama