Reklama

Reklama

Moving Day

Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný / Komedie
USA, 1936, 9 min

Obsahy(1)

Mickeyho a Donalda navštíví šerif s tím, že se mají co nejdříve odstěhovat. Oba jej poslechnou a na výpomoc si vezmou kamaráda Goofyho. Jenže stěhování se změní v chaos. (zdeny99)

Recenze (14)

LuiCJ 

všechny recenze uživatele

Mickey a Donald sa musia z nejakého neznámeho domu vysťahovať. Oznámi mi im to obávaný "šerif" Pete. Nerozumiem, prečo tu je Pete ako šerif, vo väčšine je to záporná postava a s Mickeyim sa veľmi nemajú radi. Opäť tu celé divadlo odštartujú Donald a Goofy (v niektorých groteskách Pluto, Mickey je väčšinou "nevinný") a som rád, že Disney v každej groteske príde s novými gagmi (aj keď to nie je úplne vždy tak, ale z väčšej časti áno) a tak je to zábavnejšie a nenudí to. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Ako prídu o dom traja priatelia pre nezaplatené nájomné. Scénky s klavírom či gumeným zvonom do WC sú ozdobou tejto podarenej rozprávky. ()

Reklama

Stegr 

všechny recenze uživatele

75% - Myslím, že šerif si představoval vystěhování domu trochu jinak, než jak to trojice Goofy, Mickey a Donald předvedla... :) ()

krvavamera 

všechny recenze uživatele

Správná stěhovácká klasika. Na vztekajícího se Donalda nikdo nemá, na zákeřné klavíry taky ne. Scéna Donald vs. zvon na čištění záchodu je prostě nepřekonatelná (hádejte, kdo vyhraje) a rozvibruje bránici ještě po více než sedmdesáti letech. A to kvalitně. Zjevení z doby, kdy se kreslené pohádky nesypaly jako na výrobním pásu z počítače, ale kdy si s nimi někdo dlouhé měsíce s láskou hrál. A jde to vidět. DUCK TALES! Nostalgie a celá parta včetně Gofyho. ach ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama