Reklama

Reklama

Na ledě

  • USA On Ice
Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný / Komedie
USA, 1935, 8 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Mickey, Donald a Goofy si užívají ledu - bruslí, klouzají se, baví se, rybaří. Později se k nim přidá i Minnie, o kterou se Mickey obětavě stará, aby si neublížila. Donald se pak rozhodne pro experiment a nasadí brusle spícímu Plutovi, který po probuzení předvede velmi zajímavé kreace. (Estrellita)

Recenze (8)

petaspur 

všechny recenze uživatele

Mickey, Goofy, Donald a Pluto si užívají radovánek na zamrzlém rybníce. Bruslař Mickey předvádí náročné krokové variace, Goofy číhá s basseballkou na ryby, Donald (ještě předtím než se z něj stane nechtěný rogalista) nasadí spícímu Plutovi brusle a ten pak předvede brutální bruslařský styl. ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

70% - Pěkná připomínka toho, co nás za pár měsíců taky čeká. Btw. vopruz Donald to nakonec pěkně schytal... :) ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Jedna z oblíbených grotesek našich prťat a jeden z nejvydařenějších snimků s Mickey Mousem. Ryby, které ve vodě zjistí, že jim schází plivátko ... Mickey předvádějící úžasné bruslařské výkony ... a Kačer Donald, který ukazuje, jaká byl v začátcích škodolibá potvora. Bonusem je úvodní záběr na skupinové bruslení se spoustou detailů ... osobně se mi nejvíc líbí človíček s bruslemi a v chodítku. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

80. diel zo série Mickey mouse - štvorica Mickey, Donald, Minnie a Goofy trávi príjemný zimný deń na zamrznutej rieke. Okrem splnenia príslovia...kto druhému jamu kope, sám di nej spadne...sa prakticky nič podstatné nedeje. 60% ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Energický, svěží a vtipný díl, změna prostředí této bandě rozhodně neuškodila. Tohle jsou přesně ty nenáročné díly, u kterých se člověk dobře pobaví. 76% ()

LuiCJ 

všechny recenze uživatele

Ďalšia z tých lepších grotesiek. Pobavila, pousmial som sa, bolo tu tradične veľa gagov a zaujímavých nápadov, animácia je výborná a hudba bola tiež milá. Dobre sa na to pozeralo. Videl som aj prvú verziu grotesky - pencil test - je veľmi zaujímavé vidieť to celé nakreslené iba ceruzkou. ()

Reklama

Reklama