Reklama

Reklama

The Worm Turns

Animovaný / Rodinný / Krátkometrážní / Komedie
USA, 1937, 8 min

Režie:

Ben Sharpsteen

Hrají:

Walt Disney

Obsahy(1)

Usměvavý vědátor ve své laboratoři uvaří tajemný lék na odvahu. Poté ho zkouší na několik dvojic zvířátek a mění jejich váhy sil. Ve filmu si například zahraje dvojice mucha a pavouk. Hledač psů a pejsek. Kočička a pejsek a další. Postupně dochází k výměně rolí a když je změna až moc nebezpečná a hrozí usmrcení, zasáhne opět vědec a aplikuje potřebnou dávku nešťastníkovi, který je v ohrožení. Film přináší různé zajímavé inovace a překvapivé zvukové efekty ve zkumavce. (RadimFišer)

(více)

Recenze (5)

Fingon 

všechny recenze uživatele

Mickey vyrobí lektvar zvyšující odvahu a postupně jej použije na mouchu chycenou pavoukem, myš honěnou kočkou, kočku honěnou Plutem a na Pluta honěného rasem... ()

majo25 

všechny recenze uživatele

91. diel zo série Mickey Mouse - Mickey sa nám tu predstavuje ako excentrický vedec ala jeden z dielov Tom 'n' Jerry, ktorý vynachádza pozoruhodnú látku. Vlastne podobnosti s TnJ je viac. Animák má svoje tempo, aj keď dopredu je všetko zjavné. 65% ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Milé a líbezné. Mickey si uvaří lektvar z knihy za působivých zvukových efektů. Nebráním se zdůtaznit, že inovativnost pana Walt je zde na takové příčce, že sebou mlátí kolem jak stádo koní. Bohužel příběh je zde velmi podkreslen a znehodnocen jen pro úroveň dětí a nepřináší mi takový požitek jako třeba oskarový Odvážný krejčík od stejného autora. ()

PetraMishka 

všechny recenze uživatele

Mickey vyrábí v laboratoři lektvar odvahy. Ten pak vyzkouší postupně na mouše, myši, kočce a Plutovi. To vše je docela vtipné, když se slabší promění v nabušený exemplář, ale víc vtipu tu není. ()

Reklama

Reklama