Reklama

Reklama

Bohové se zbláznili i v Číně

  • Hongkong Fei zhou chao ren (více)
všechny plakáty

Recenze (22)

gouryella odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film jen parazituje na uspesnem dvojim vyletu za osudy jednoho krovaka. Ten se sice opet v tomto filmu objevil, ale myslim si, ze chudak ani nevedel co poradne dela. ()

monolog odpad!

všechny recenze uživatele

vlastně máme štěstí, že nxau už zemřel, protože kdovíkam by taky mohl dojít? třeba do grónska? nebo k nám? ()

Tyler odpad!

všechny recenze uživatele

Tzv. dojení mrtvé krávy.Křovákovi nikdo nerozumí,ale nakonec si rozumí všichni a překazí plány bůhvíkoho a je to strašně dementní a vůbec to není vtipný... ()

Trellíno odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je návad jak natočit film o ničem. Chyťte křováka a nechte ho běhat po Tokiu. Všechno to natočte sestřihejte a máte film. I když natočit to opravdu takhle, tak by to možná dopadlo lépe. Abnormální zhovadilost. Nepochopitelné pokračování dvou výtečných komedií. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Zábavnější, než předchozí hongkongské dobrodružství, ovšem zábavnosti Crazy Safari (jakože trojka) to nedosahuje ani zdaleka.  Vtipná zvířata? No jasně, tahle dokonce mluví (nebo si to aspoň postava hraná N!xau představuje). N!xau samotný zde (nebo alespoň ve verzi, kterou jsem viděl), mluví naprosto šílenou angličtinou. Panda, želva, tlupa opic, zástupy útočících tygrů.  Samotná zápletka o maratonu přes Čínu je celkem o ničem a hongkongská skupina závodníků, kterou sledujeme a která si N!xau najala, je dost nezajímavá, ovšem některé scény opravdu stojí zato (arogantní mainland kungfu bojovníci a jejich zápas s hůlkami o sousto, případně ochránkyně výše zmíněné pandy, která se snaží skupince hongkongských gangsterů převlečených za šejky (to byste neřekli, jak podobně zní allahu akbar a amida Buddha) zabránit v únosu své chlupaté svěřenkyně a její zápas s přesilou taky stojí za to. Opět dojde na parodii Bruce Leeho (tentokrát bez doprovodných filmových ukázek, zato ale zazní melodie (z) Wong Fei-Hunga. Za mně 60%, ale znovu podotýkám, viděl jsem to v čínské verzi s anglickými titulky. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

No je to přehnané a jde vidět že tvůrci už točí z nudy tohle totiž nemůže bavit a ani přesvědčit o dobré kvalitě. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Křovák se tentokrát dostane až do Číny kde se účastní závodu. Už je to vaření z vody, ale ještě se to nechá. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Páté a poslední pokračování s křovákem XiXao nedopadlo tak tragicky jako předchozí díl. I tak díky Bohu za konec této série. ()

Raevan odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen kousek a to je... to je dost hodně na kvality tohohle filmu. Na druhou stranu docela povedená parodie na film :) ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Snaha natáhnout filmovou sérii do co nejdelší délky se rozhodně nevyvedla. Bohové už se zbláznily v prvním filmu, ale teď asi utekli z prsychiatrické léčebny. ()

Kratoc odpad!

všechny recenze uživatele

Mám jediné vysvětlení pro tenhle film. Prostě ho budou promítat lidem v nějakých nedostupných místech v Číně, kteří o předchozích (původních) dílech ani neslyšeli. Protože pokud někdo viděl první díl a pak byl donucen shlédnout toto ... Nepřál bych to nikomu. ()

AxelWers odpad!

všechny recenze uživatele

Film som videl len raz a dávno, ale pamätám, že som sa strašne nudil. Ten humor, ktorý bol nenásilne založený na nevinných situáciach v jednotke a dvojke, tu v tomto filme akosi nebolo vidieť ani cítiť, čím film nehorázne utrpel. Nezachránil to ani N!xau, ktorý sa v Číne objavil ani neviem ako a behal tam v nejakej súťaži, či čo to bolo. ()

Reklama

Reklama