Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Antologií českého humoru provází Zdeněk Svěrák. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

Koncept Úsměvů českého filmu se opravdu odlišoval od toho, co následovalo s J. Hanzlíkem, takovým způsobem, až mám nutkání nesrovnávat a hodnotit každý pořad zcela zvlášť, jako dvě naprosto cizí entity. Každopádně nás Zdeněk Svěrák prováděl mezi hvězdami české kinematografie vynikajícím způsobem, pro něj tak typickým, a když připočtu obsah, nemohu dát méně, než plný počet. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

První série Svěrákovských Úsměvů českého filmu, které započaly dlouhotrvající tradici Hanzlíkovských Úsměvů. Původně šlo o určitou tématickou sérii hereckých medailonů, později se to roztříštilo do tu více, tu méně trapných talk show hvězdiček nižší svítivosti. ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Malý televizní lexikon filmových komiků pionýrských i bezprostředně následujících období naší kinematografie otevírá širokou paletu českého filmového humoru, jimiž nás v minulých dekádách obdarovávali ti nejlepší z nejlepších. Defilé hereckých medailonů nejvýznamnějších osobností zastává formu uceleného encyklopedického hesla, tvořeného zčásti také nenásilným a cimrmanovsky didaktickým přístupem Zdeňka Svěráka v roli svébytného komentátora. Nic nechybí a nic nepřebývá. Formát talk-show, v němž Svěráka nahradil Jaromír Hanzlík už bohužel postrádá původní záměr a postupem let se z pořadu pomalu vytrácí i souvislosti. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Zdeněk Svěrák není jen znamenitý režisér či scénárista, ale také uvaděč českého filmu. Tenhle pořad udělal a bylo příjemné se na něj pravidelně dívat. ()

Reklama

Reklama