Reklama

Reklama

Epizody(26)

Obsahy(1)

Dramatický příběh plný zvratů, bratrské zášti, zrady, klamů a přetvářky začíná prostou ženou, která nechává jednoho obyčejného, nijak významného dne, své dítě na prahu bohatého obchodníka, který, jak se žena domnívá, je jeho biologickým otcem. Po osmnácti letech a několika dnech se z tehdy novorozeného dítěte stává dospělý muž, Park Jae-young (Jang Hyuk). Je mladším z dvojice obchodníkových synů a také důvěřivějším. Na svět se dívá naivníma očima, které si vše přikrášlují v barevné odstíny. I proto si z něj již od raného věku tropí starší bratr, Park Si-young (Han Jae-suk), parádu a využívá jej k nejrůznějším pletichám a zlotřilostem. Si-young postrádá to, čím jeho mladší bratr překypuje; vlídnost, emancipovanost a ochota. To jsou jen některé z mnoha kladných rysů, kterým Si-young nerozumí. Jae-young se v jednom z mnoha krásných dnů zamiluje do krásné Yoon Yeh-jin (Lee Yo-won), která, ačkoliv o tom Jae-young nemá nejmenší potuchy, patří k vážené rodině. Patřila k ní vlastně již od svého narození, to ale vždy zůstalo mnoha lidských očím skryto. Yeh-jin se jeho lásku snaží opětovat seč může, nebrat na zřetel propastné sociální postavení obou rodin. Do cesty se dvojici staví jedna překážka za druhou a když jednoho dne Jae-young zjišťuje, že jeho otec, bezcitný obchodník, často používajíc špinavých obchodních triků a zastrašování, zavraždil společně se Si-youngem jednoho z oficiálních příslušníků města, utíká z domova. Dostává se až k Choi Dong-hee (Son Yeh-jin) a jejímu otci, rovněž obchodníkovi, díky jehož pomoci se opět shledává se svojí pravou matkou, kterou až do této doby nikdy dřív neviděl. Z ní se k jeho překvapení stala vlivná osobnost. A zatímco Si-young přebírá po zesnulém otci rodinný podnik i se všemi jeho špinavými intriky a vyděračskými kousky, Jae-jung se rozhoduje jít odlišnou cestou a minulost nechat minulostí. (Conspi)

(více)

Recenze (3)

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Začnu zklamáním - „Božská“ Son Ye-jin zde hraje vedlejší housle a především se převléká za chlapa, tudíž jejího půvabu si příliš neužijeme a herecky rovněž nemá úplně dostatek prostoru k předvedení svých kvalit. Nicméně, nelze říci, že bych zhlédnutí seriálu litoval. Hudba je jednodušší, ale hezky poslouchatelná. Příběh samotný nějaké extra napětí nemá a chvíli trvalo než mne dokázal více zaujmout (počátek byl takový rozsekaný co se týče událostí), ale druhá polovina seriálu to napravuje. Souboje jsou takové – no jaké jsou, musíte si zvyknout :-) Obrazová a zejména zvuková kvalita dost pokulhává, ale to je holt daň za stáří seriálu a celkově mám i dojem, že i z tohoto důvodu působí jistým chudším a nevyzrálým dojmem, ale závěrečnou třetinku už jsem sledoval se slušným zájmem a takových 7/10 si tohle dílo zaslouží i přes těch pár pitomin v posledním dílu, Ainny pak skládám poklonu za trpělivost při překladu. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Seriál už je docela dost starý, ale to mu neubírá nic na poutavosti. Vzhledem k jeho délce se našla slabší místa, ale ta vynahradila nádherná hudba a pro mě osobně hodně silný poslední díl. Celou dobu neskutečně slizký záporák najednou dostal lidskou tvář a člověku bylo líto, že toužil po tom, co měl celou dobu před očima a neviděl. Jak moc jsem ho celou dobu nesnášela, tak moc mi ho ve finále bylo líto. Práce na tomhle díle pro mě byla očistcem, ale teď jsem ráda, že jsem jím prošla, i když ten konec se rájem rozhodně nazvat nedá. I když... ;^) Přeloženo. ()

Reklama

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

Skvělé herecké obsazení. Po všech těch seriálech jsem je všechny už znala. Má to úžasný soundtrack a ze začátku i dobrý příběh. Bohužel dost dílů, ale s tím jsem už počítala. Co mne naštvalo : a můj první SPOILER: Nedokáže mne více naštvat když se ten černý muž dozvěděl to co mohl vědět už na začátku. RRRRrrr to mne opravdu naštvalo. (konec SPOileru) Vidět malého JKS bylo krásné, škoda že tam nebyl déle. Proč píšu hrozně dílů? Proto, že to na youtube bylo rozděleno na dvacetiminutová videa a po přibližně 60 dílech. :) Teď když to tady píšu tak je to docela drsný. Ohodnotím až dokoukám. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama