Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdiny příběhu jsou čtyři naprosto rozdílné děti. Jedna je rozmazlená dívka z bohaté rodiny, druhý pak skromný hoch z rodiny chudé. Třetí postavou je mladší bratr druhého z hrdinů, tím pádem jeho věčná přítěž. Čtvrtou postavou je děvče, které jím ovšem vůbec nechce být. U takové skupiny ztracených existencí je samo sebou, že spolu na začátku nemohou úplně vycházet. Mají však společný sen – být nejlepším, nejtroufalejším a přirozeně taky nejtajnějším závodnickým týmem na světě. Dostane se jim pozvání do „Hradu“, legendárního závodnického dětského cirkusu, o kterém vědí jenom děti a o kterém se povídá, že je kolébkou všech světových šampionů Formule 1. Ale před vstupem do „Hradu“ se z nich nejdříve musí stát opravdový tým... (Zlín Film Festival)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

kpt.Johanson 

všechny recenze uživatele

Co je na tom sakra divnýho? Mno asi to, že tu desetileté děti konstruují motory a přesně vědí, co má dělat jaký vstřik...  Takže co že na tom je divnýho? Že je to něco jako natočený mokrý přání režiséra, který by raději byl závodníkem, ale nemá na to, a tak si alespoň natočí film o tom, jak o tom snil už od plenek.  Celé by to mohlo fungovat, kdyby hlavním hrdinům táhlo alespoň na dvacet a šlo tam třeba.. třeba o nějakou tu holku.. No prostě trochu víc Pomáda a míň závody formule jedna s desetiletýma dětma...   A že tu něco není v pořádku už pramení ve chvíli, kdy je desetiletá holčička pojmenovaná svým bratrem jako "Tátovo lízátko."...  Ale že to nepřišlo divný ani překladateli ani korektorovi, už je trochu smutný.. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Masannek stále písal a točil niečo pre deti a ostal už v tom zakuklený. Dáva im však dospelácky jazyk, ako keby to malo byť vtipné: „Nitro injekcia s piestami“ alebo „Trojnásobne naolejovaný paviánsky zadok“. Koho zaujímajú takéto drísty? ()

Reklama

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 5/10 ... Celkový dojem: 5/10. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama