Reklama

Reklama

Frank Marasco zatkne Kane Cartel, který je poté odsouzen k popravě. V touze tento proces zastavit unese hlavní dvojice dceru guvernéra Kalifornie a Frankova vnuka Maria. Frank Marasco (Bullet) vezme právo do svých rukou, aby je zachránil. Policista Frank Marasco zatknul Manuela Kana z Kanova drogového kartelu, který zabil tři policisty a má za pár hodin jít na popravu. Jeho otec ale udělá vše pro to, aby ho zachránil. Jeden večer někdo zavolá guvernérově ženě. Na telefonu je její dcera společně s přítelem. Byli uneseni a únosci požadují, aby Manuelova poprava byla odložena o 72 hodin, proto ale musí mít guvernér velký důvod. Aby to však udělal, přítele dcery únosci zabijí. Frank si myslí, že jemu se nic stát pravděpodobně nemůže, zatýká různé členy z kartelu, či lidi, co s tím mají něco společného a vše jim jde s policisty dobře. Jedno odpoledne jde ke své dceři Vanesse domů a půjčí si vnuka Maria. Jdou spolu na hřiště, ale najednou Frank zahlédne, jak někdo přepadává ženu. Běží tam, ale pak zjistí, že je to pouze nastražené. Když se vrátí na hřiště, Mario tam není. Ve chvilce mu zavolají únosci. Má se večer dostavit na most, jinak ho zabijí. Když tam přijde, vezmou ho do auta, kde sedí vůdce Kanova kartela, otec Manuela. Chce, aby Frank podepsal, že dříve křivě svědčil, a že policisty, které Manuel tehdy zabil, zabil doopravdy on. Následně chtějí, aby Frank podepsal dopis, kde se přiznává k sebevraždě. To on ale nechce dopustit, vyskočí z auta a nakonec únoscům uteče. Vanessa, která je zdrcená zmizením syna, si vyzvedne drogy, potom, co je rok od drog čistá a předávkuje se. Guvernér poslal policii papír, že mají Franka zatknout. O to se pokusí jeho kolegyně, ale nepodaří se jí to. Frank jde k sobě domů, kde na něj ale čekají únosci znovu. Už ho chtějí zabít, ale jelikož je sledován policií, vtrhne tam a začne střelba. Mnoho policistů je mrtvých, únosci utečou a Frank je zatčen... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ultrabéčko se vším, co k němu patří. Takže s hromadou neherců a postavami, co se chovají naprosto idiotsky. Ale Danny Trejo jako policejní děda válí a i když ty pohyby už jsou trošku stařecký a v bitkách působí hodně těžkopádně, pořád se na to dobře dívá. Myslím, že Sly by pro něj už měl najít nějakou tu roli nebo aspoň roličku v Expendables. 50% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nebudem dělat nic. A co udělám já, nechtějte vědět." Když je prokurátorka v koncích, guvernér si strachy kouše nehty a policii došly komanda, tak nastává chvíle pro prťavého naštvaného Mexikána. Naštěstí žijeme v době, kdy nikdo nikoho nedokáže vypátrat podle signálu mobilu a tak má Děda Střela dost prostoru pro své střelecké a bojové umění. Obojí je sice spíše k smíchu, ale ten jeho zlý kukuč, a taky jeho parádní "mexickej výslech" na kanystru benzínu, mi strachy nedovolí jít pod dvě hvězdy. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem - spokojenost. Šikovný střihač, kameraman i dablér, dokážou společnými silami vytvořit jakous takous iluzi, že Danny Trejo je herec. Pozornější divák samozřejmě hned v prvním záběru neomylně vidí, že to není pravda. Trejo není herec, Trejo si hraje na herce. Má skvělou držku, možná trochu zhubnul, ale mluví, tváří se a pohybuje se ještě hůř než druhý nejhorší (po Trejovi) herec Arnold Schwarzenegger. Ale přesto (vlastně právě proto) ho mám moc rád. K filmu: Obával jsem se totálního průseru jako byl Bad Ass a tajně doufal v aspoň tak koukatelný biják, jako byl Machete Kills. A díky všem bohům má Bullet mnohem blíž k Machetovi než k Bad Assovi, bavil jsem se náramně a z dobrého rozmaru dávám čtvrtou hvězdu. Milovníci pokleslých a kýčovitě-klišovitých béček budou jásat, ostatní ohrnovat nos, co víc k tomu říct... Jo, že se mi fakt hodně líbila (jako už v Iron Sky) Julia Dietze; jen nechápu, proč by lezla namalovaná do vany... ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Dannyho Treja mám rád, ale poslední dobou získávám pocit, že se z vyjímkou Machete kde září nejen on, ale i kvalita filmu upisuje kdejaký sračce jenom aby měl další zářez na pažbě. Nevím osobně jestli je to tím, že chce soutěžit o rekord v počtu natočených filmů nebo prostě za každý podobný kousek shrábne odpovídající kapesné, takže se mu to dostatečně vyplatí a na kvalitu se přitom kašle, ale je to škoda tenhle hustej týpek by měl určitě na víc než se producírovat v podobných amatérštinách jako tato. Škoda 1* jen za něj.20% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Priamočiare akčné B-ko, hlavne pre fanúšikov D. Treja. Škoda, že úroveň v jednotlivých scénach sa značne mení. Na prelome 80-tych a 90-tych rokov tento film vo svojom žánru by vďaka D. Trejovi mohol byť menšou kultovou záležitosťou. Osobné hodnotenie: 66% (**) ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama