Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvacetiletá úspěšná modelka Michele (Audrey Tautou), není spokojená se životem, který žije, ani s klukem, se kterým chodí. Situaci se rozhodne vyřešit radikálně - a začne její zběsilá honička za tím nejlepším náboženstvím a tím nejlepším chlapem, doprovázená řadou komických nedorozumění a humorných scén. Zdá se, že obojí nalezá u židovského veterináře Francoise, ale to sebou nutně nese i problémy - jeho rodiče, její rodiče, rodinné a náboženské tradice a zmatky kolem vzájemných rozdílů a nedorozumění.

Lehce bláznivá komedie o lidských touhách, slabostech a nedorozumění. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (49)

Frix 

všechny recenze uživatele

Priserna pitomost, ktera dovede unudit k smrti uz po 10 minutach. Bohuzel nic nezachranuje ani Audrey Tautou, kterou nejde nez zboznovat. ()

paclinqa 

všechny recenze uživatele

Mé hodnocení je stejné asi jako u většiny lidí. Tohle je jen jakýsi pokus o umělecký film s ne příliš poutavým dějem, hloupou zápletkou a pro mě absolutně nesympatickými hlavními postavami, nad jejichž "hádkami" jen kroutím hlavou. To snad není možné. Nicméně ty 2 hvězdičky za Audrey, jelikož patří mezi mé nejoblíbenější herečky. ()

charles3 

všechny recenze uživatele

Několik dobrých postřehů, ale rozhodně bych tento film neoznačoval jako komedii - spíš jako místy úsměvný milostný příběh. Také distribuční slogan "Je mi dvacet a hledám toho pravého" mi připadá trochu zavádějící... ()

Loganberry 

všechny recenze uživatele

Chápu, co ten film chce říct - dnešní módu a posedlost "mít neotřelou víru". Křesťanství je pasé, "in "budete s budhismem a nejvíc "cool" je přijmout víru židovskou. ()

Hanquita 

všechny recenze uživatele

Přísahám, že v zájmu objektivnosti se snažím dokoukat i filmy, které mě nebaví a z kina jsem neodešla nikdy, ale tohle bylo čiré utrpení... Audrey Tautou to nezachrání, protože její postava je nesympatická mělká nána, která mění chlapy a v souvislosti s tím i náboženské vyznání ještě bezstarostněji než ponožky a celé se to snaží zaobalit do zdání toho, že snad hledá sama sebe. Ukecaná blbost. ()

io. 

všechny recenze uživatele

Myšlenka není úplně marná (proto jsem se na to díval), ale to zpracování je strašlivě nudné. Názorový a citový chaos mladých a hlavně pomatených lidí, by šlo určitě zachytit mnohem zábavnějším způsobem. ()

Reklama

Reklama