Reklama

Reklama

Recenze (16)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

No, no podívejme se, prej akčňák z roku 2014, který má prý nejdrsnější bitky vůbec, no to sou mi věci, to přeci nejsou kecy . Jako né že by bitky (nic tady jiného neni, joo v polovině nějaký střílení, ale to stojí.........no vy víte, za co), ale nedá se říct že bych z toho běhal po stropě a třískal se u toho do kolen . Jako ty "brutální bitky" sice na oko hezky vypadají a dobře se na ně kouká, ale že by z toho byla cítit bolest, zuřivost a nebo bestiálnost, to opravdu ne a neni mi pět abych z toho necítil že to je trošku amaterské. A kdo si se snad i zmínil, že film má dobrý příběh HA !!!! No jasně, tak hned v úvodu zdravím Battle Royale, Běžícího muže, Turnaj zabijáků a tucty dalších a mnohem lepších filmů. Né že by konec nebyl lehce překvapující, ale to už sem také někde viděl. A ti čtyři výtečnící, sou fakt k popukání, jejich tupost jim lze snad i odpustit, ale jejich naivita je do nebe volající, navíc jeden z výtečníků vypadá že spapal hodně špenátu, ale jaksi si neumí poradit se svým vlastním tělem. Néé fakt chlap jak hora, ruce jak ty lopaty, ksicht že z toho seru cihly a neumí se prát, to nééé, to fakt nééé . Ale ano, hezky se na ty bitky kouká, jinak je to k smíchu :D . ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se maximálně povedlo. Tady jsem neřešil jestli herci hrají to co mají a jestli to hrají dobře. Tady se řeší jedna věc a to FIGHTY!!!! Ty jsou na takový nízkorozpočtový film velice povedené, pěkné natočené a výborně načasované. Každý fight má svůj osobitý styl a s přibývající stopáží roste i obtížnost či tempo. Já se bavil skvěle a ikdyž se nejedná o bůhvíjaký áčkový film, zaujal mě i příběh. Tohle se musí vidět!! ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Šílenost! Je to těžký nízkorozpočťák, z dialogů jsem se občas osíval i já jak jsou hloupé a herci jsou strašné lopaty, to jde poznat, všiml jsem si, že hlavní hrdina se občas usměje i v nevhodnou situaci a všichni zde mají poněkud zvláštní accent, ale to je vedlejší, příběh na tom není úplně nejhůře, nápad i závěrečný zvrat se mi celkem líbil, ale to o čem film hlavně je, můžem očekávat už dle názvu. Akce!! Opravdu téměř nonstop, kamera je hezky z dálky a zabírá každý hmat, chvat, úder, a kamera doslova vůbec neuhne!! ve filmu není skoro žádný střih, takže bitky působí opravdu reálně, do toho je zakomponována snad nejlepší choreografie, co jsem kdy v akčním filmu viděl, veškeré parádičky co jsou zde, jsem ani netušil, že existují. Hlavní hrdina Fabien si to vskutku dává ve velkém stylu za použití Taekwonda,Karate a Kung fu drunken style, což se mi velmi zamlouvalo. Plusem také je, že je zde znát postupná gradace a intenzivita, čim více se film blížil ke konci, tím více se tlačilo na pilu a závěrečný fight trval kolem 5 minut, a tak to má vypadat! Hned úvodní fight v kostele a samotnéj závěr vidím na Highlight, ale skvělý byl i fight s Asiatem a fight v DOJU. 80% ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Ale hej, chalanom tiwe tri hviezdy kľudne dám. Je to jasne amatérska vec. Mimo bitiek tu fakt nie je nič profesionálne. A hlavne z hereckého pohľadu je to úplná katastrofa. Napriek tomu, im uznávam ako si to celé vymysleli a predviedli. Držím im palce aj keď na skutočnú filmovú ligu herecky nemajú, tie ich kopy sú fakt parádne a chalanom nechýba vynaliezavosť. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl ovšem neskutečně špičkovej náhul. Já jsem nadšenej ještě teď a je mi to líto milý Ouwene, ale asi se opět neshodneme. Jasně uznávám, že po stránce děje je to čistokrevný trash, ale možná, že právě to u mě přidává plusový body. Ano samozřejmě prvních 20 minut než se to rozjede je celkem pruda a za pobavení stojí snad jenom ty hodně špatný herecký výkony. Jenom, že pak přijdou ty souboje a ty jsou prostě neskutečný. Těžko vypíchnut jednu bitku mě přišli všechny naprosto luxusní. Ano nemají pravda žádnou super choreografii, ale jsou neskutečně oldschol udělaný přesně v tom stylu jakej mám rád. To jest rychlý, přehledně natočený, ve špičkovým tempu s minimem debilních zpomalovaček a když už tu nějaká je, tak je použitá z citem. Postě už dlouho jsem neviděl bitky který by tak lahodili mýmu oku a potěšili moji násilnou dušičku. Takže dějově podle očekávání ptákovina i když finální pointa nakonec slušná, ale ty fighty... kurva ty fighty! No u mě není co řešit. Pro mě je to každopádně největší bojovej náser tohohle roku. Berandal nemá šanci.85% ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama