Reklama

Reklama

VOD (1)

David (Zach Galifianakis) je nekomplikovaný muž, který uvízl v monotónním životě. Den co den usedá za volant svého obrněného automobilu, aby odvážel obrovské sumy peněz jiných lidí. Jediným vzrušujícím momentem v jeho životě je flirtování s kolegyní Kelly (Kristen Wiig), která ho však brzy zatáhne do těžko uvěřitelného dobrodružství. Skupinka nepříliš inteligentních loserů, pod vedením Steva (Owen Wilson), plánuje vyloupit banku a David jim v tom má samozřejmě pomoci. Navzdory absolutně amatérskému plánu se ale stane nemožné a oni mají najednou v kapse 17 miliónů dolarů. A protože tato partička je opravdu bláznivá, začne je hned ve velkém roztáčet. Peníze létají vzduchem za luxusní a kolikrát i zbytečné věci, ale nedochází jim, že pro policii tak zanechávají jasné stopy... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (173)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Táto komédia je tak prehnaná a praštená a vlastne tak nasilu humorná, že ju proste nejde nemilovať. Ak sa tento skutočný príbeh naozaj stal aspoň z polovice tak, ako je tu prerozprávaný, tak všetci ľudia boli totálny magori, s neuveriteľnou dávkou šťastia. Z toho zrejme vyplýva, že sa oplatí byť trhlým. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Veľmi, veľmi, veľmi nenáročná bláznivá komédia o jednej lúpeži. Mohlo to byť príjemné prekvapenie, ako napríklad Millerovci na tripe, ale skôr to vyvolávalo obavy prúseru, na aké sme zvyknutí z posledných rokov. Teda ja ich pre istotu nepozerám, len jedným očkom sledujem, ako sú takéto komédie prijaté. Lenže Masterminds má špičkové obsadenie a aj keby scenár nechcel, tak určitá kvalita je tu už od začiatku vštepená. Občas som sa pobavil na vtipnej hláške, dvakrát som sa cítil za chudáka Galifianakisa trápne a je mi trochu ľúto, že to celé negraduje tak, ako by mohlo. Film vhodný na letnú večernú návštevu kina v partii po horúcom dni pri jazere. Takto na jeseň je to akési nijaké.... ()

Reklama

digishit 

všechny recenze uživatele

Natočeno podle skutečné události ... ano takové filmy táhnou, i když jsou většinou né tak úplně podle skutečnosti. Jenže tohle byla naprostá demence! Nijak dál jsem nezkoumal kolik toho je pravda, ale jestli se jim opravdu podařilo vyloupit banku tímhle způsobem tak to má hodně blízko k idiotům od Baye. Jenže tam film funguje, tady ne. Možná je to právě hereckým obsazením, protože obě hlavní mužské postavy hrajou většinou takový kretény až je to nepříjemný. 1* za ty hadry a kýčovitost, která jasně vystihuje onu dobu. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Najprv ma zaujalo herecké obsadenie, potom aj popis k filmu, a tak som sa celkom tešil na vcelku sľubne vyzerajúcu komédiu. Ale napokon zaostalo za mojimi očakávaniami. Humor dosť priemerný, hoci zopár scén a hlášok ma aj rozosmialo, ale ako celok mohlo byť veru aj lepšie. Najviac ma bavil Jason Sudeikis v roli nájomného zabijáka, a samozrejme Zach Galifianakis - tomu takéto úlohy rôznych vymetencov veľmi svedčia, a ešte stále sa z nich nestál stereotyp. Bez týchto hviezd by to asi bol dosť podpriemer, no vďaka ním aspoň tie 3*. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jared Hess je hodně specifický autor, jehož komedie nejsou pro každého. Mám jeho styl celkem rád, i když ho nijak zásadně nevyhledávám. "Zilionáři" určitě nejsou jeho nejlepším filmem, ale z postav, které zde načrtni, dostal díky hereckému obsazení skutečně asi to nejlepší, co mohl. Místy jsem se bavil dobře. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (6)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Severná Karolína a tiež na karibskom ostrove Portoriko. (MikaelSVK)
  • Pôvodne sa mal film volať Loomis Fargo, ako odvolanie sa na prepad banky Loomis Fargo Bank z roku 1997 v Charlotte, Severnej Karolíne, pri ktorom bolo ulúpených 17,3 milióna amerických dolárov v hotovosti. (beso74)

Související novinky

Rytíři ze Šanghaje dostanou pokračování

Rytíři ze Šanghaje dostanou pokračování

10.09.2016

Jackie Chan a Owen Wilson se konečně chystají na třetí díl "šanghajské" série. Chon Wang a Roy O'Bannon se poprvé objevili v roce 2000 ve westernu Tenkrát na východě, jen aby se o tři roky později… (více)

Jack Black ministrem obrany

Jack Black ministrem obrany

18.05.2015

Režisér Jared Hess se proslavil komedií Napoleon Dynamit, svůj debut nicméně dodnes nezastínil. Boží zápasník ani Divnej týpek příliš kladných ohlasů neposbírali, Hessovu reputaci ale možná napraví… (více)

Reklama

Reklama