Reklama

Reklama

Na opuštěném ostrově se má natáčet reality show, jejíž hlavní hvězdou je excentrický Johnny Reno. Vše potřebné má na ostrov dopravit starý kapitán Thorne Sherman. Ten by nejraději z ostrova co nejdříve zmizel, jenže nastane problém s vyplacením dohodnuté částky za přepravu, a proto se tu musí zdržet déle, než by si přál. Jeho skryté obavy se záhy stanou drsnou skutečností – filmový štáb i soutěžící se stávají terčem útoku neznámých bestií a dojde k drastické redukci jejich počtu. A pokud se zbývající přeživší chtějí dostat z ostrova živí, budou muset brát slova kapitána, který si už tímto peklem kdysi jednou prošel, naprosto vážně... (TV Prima)

(více)

Recenze (36)

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi chválím, že tvůrci, herci a vůbec všichni nebrali ani film ani sebe vážně a dělali si z toho legraci. Jenže když si bude někdo dělat legraci z toho jak někomu druhýmu sere za krk, tak mi to stejně vtipný nepřijde...S touhle blitkou je to stejný. Postavy jsou ukázková sbírka duševně labilních jedinců aneb skupina lidí odborně nazývaná kreténi, kolosální hovada či, mnou oblíbené, pračůráci a turbopíči. Jejich kví kvé se pohybuje kolem čísla pokojové teploty kromě blondýny, která dosáhla absolutní nuly a hlavní fešák filmu mohl mít jen lehkou debilitu, což ho mezi zblitkem činilo géniem. Příšery jsou tak neuvěřitelně digitální , že je tvůrci dělali snad na Atari a vraždy jsou to nejhorší co jsem kdy měla tu čest vidět. Něco tak vypíčenýho se jen tak nevidí ani ve filmech z kategorie - Absolutní dno. Příběh sfoukl scénárista během pauzy na sraní na jeden "čtvereček" (ve skutečnosti jsou to obdélníčky, mrkněte doma) toaletního papíru a následovně si s ním teatrálně vytřel prdel, aby jasně světu ukázal co stvořil. Film si však rozhodně zaslouží být označován jako horor, je totiž tak strašný, že jsem ho dala nadvakrát (po půlce sqostu mi totiž začal mozek vytékat ušima takže jsem byla nucena dát si pauzu a věnovat se něčemu více zábavnému - šla jsem oholit kaktus) . Druhý den jsem to dokoukala a po naskočení titulků jsem po zmateném mrkání zjistila, že jsem se stihla zblejt a sedím v louži vlastní moči. Takže jsem dopadla relativně dobře, protože z tohohle by se jeden zesral...Další dvě hodiny jsem uklidňovala tesklivě vyjícího psa, kterej přiťapkal na poslední čtvrthodinu a dostal záchvat... ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Slabé pokračovanie zábavného monster béčka, kedy sa na ostrov, kde úradujú tzv. killer shrews, dovezie tím natáčajúci reality show a útoky začnú znova. Je tu však aj niekto, kto už vie o čo ide... Je smutné, že oproti prvotine starej 54 rokov to nielen, že je slabšie, ale celkovo to aj horšie vyzerá. Nízkorozpočťáky kedysi a dnes sú proste úplne iná liga a to, čo predtým zvládali s minimalistickou výpravou a praktickými maskami dnes dopláca na úbohé CGI efekty a očividne lacnú, amatérsku neschopnosť. Aj keď úplne na zahodenie to zase nebolo. ()

castor odpad!

všechny recenze uživatele

Kirsten Dunst tehdy byla za problémovou dospívající středoškolačku, která zneužívala výhod volnosti a bohatství v rodině významného kongresmana. Toho si v dramatu Šílená/krásný zahrál od scénáristy netriviálně uchopený Bruce Davison. Od té doby jsem ho párkrát v nějaké vedlejší roli zpozoroval, ale „zaujal“ mě až v tomhle památném kousku z léta páně 2012. Doslova rána morová. Ani sebesilnější drink by nepomohl, mozek není třeba odstavovat, protože už ani tvůrci ho zřejmě ani nepoužívali. Tohle je bez nároku na zápis do divákovy paměti i v případě toho, že by se u onoho neumětelství chtěl bavit. Skupinka nezajímavých postav se tu stane potravou neznámých bestií, které by stejně „kvalitně“ nechal digitálně oživit i školák s lepšími znalostmi programování. Obyčejné vyplňování daňového přiznání je víc napínavé. ()

strougy 

všechny recenze uživatele

Pokud vnímám hodnocení u snímků podobného typu jako vyjádření množství zábavy, kterou mi jejich nekvalita dopřeje, nikoli jako odraz nějaké opravdové filmařské kvality, pak pro mě představuje Return of Attacking Shrews takřka ideálního představitele. Veškeré pokleslé atributy jsou tu dotaženy ad absurdum: blonďatá slečna je monstrózně tupá, padouch, stylová variace na Krysaře z Hamelnu, šílený až běda, triky na úrovni Birdemic, chování postav svou hloupostí a schopností ignorovat veškeré dění až takřka bolí, režisér bojuje se svou hlavní hvězdou o to, kdo z nich bude sebestřednější, s logikou si to hlavu neláme, humor atakuje veškeré roviny trapnosti (i když úrovně legendární The Underground Comedy Movie to zdalekla nedosahuje), v ultimátním závěrečném souboji se pak utkají dva geronti snažící se o ránu pěstí. Takhle bych mohl pokračovat ještě dlouho, samotné natáčení reality-show ve filmu navíc představuje vtipný komentář k tvorbě současných pořadů či možná přímo sarkastický posměch tvůrců snímku ze sama sebe. Kdyby se tvůrci nebáli a zapracovali výrazněji i odhalování ženských těl, podstatnou to položku každého patřičně špatného filmu, pak bych snad neváhal jít i na maximum. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak přes 50 let trvalo než vzniklo pokračování hodně zábavného béčka Killer shrews, u nás dost debilně pojmenovaný Vraždící bestie. Film se připravoval poměrně dlouho což je docela s podivem vzhledem k jeho kvalitám. Sice jsem se párkrát zasmál ale celkově to je slabota. Film přidává humor který je celkem obstojný, tedy on je dost jednoduchý ale sem tam jsem se zasmál, stejně jako efektům které jsou hodně slabé. Co naopak potěšilo byly ty flashbacky do prvního filmu a pár odkazů, to bylo sympatické. Nicméně si myslím že režie se měl ujat někdo jiný, jistě tohle nemůže být v žádném případě ačková produkce ale třeba Olen Ray by mě celkem potěšil nebo i Gary Jones. Latshaw má za sebou spíše podprůměrné kousky. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Béčková klasika o vraždících rejscích z roku 1959 si vystačila s jedním dřevěným plotem a smečkou psíků v podomácku ušitých maskách. Tohle její pokračování disponuje kromě zmíněného plotu i řadou digitálních efektů, což jí ale nijak zvlášť nepomáhá - monstra vyhlížejí ještě směšněji a trapněji než ti maskovaní psi. Scénář je tragédie sama o sobě a korunu všemu pak nasazují herecké výkony, které snadno strčí do kapsy i divadelní představení ochotníků z Grešlového Mýta. Celek je ovšem suma sumárum natolik vtipný, že tu jednu guilty pleasure hvězdičku rád udělím :-). ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tak dobre, tu sa niekto snažil o znovuzrodenie niečoho, čo už vo svojej dobe nebolo až tak extra, ale bolo to svojské, pútavé, zábavné. Toto je skôr produkcia nejedného céčkového štúdia ( určite si aspoň na jedno spomeniete ) a jeho zásad. Čiže (ne)zaujať obsahom, trikovo vás ´´dostať´´, občas nejaké sexy kočky, či nádherne našponovaný týpek a vo výsledku vlastne len nudný príspevok k polnočným hodinám pri TV. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Prosím tvůrce ať už se nevracej, další takovou hrůzu by nemuselo přežít nejen filmové osazenstvo ale i někteří citlivější diváci...Jedna hvězda za to, že si film dělá legraci sám ze sebe a režiséra tohohle veledíla si představuju přesně jako toho filmového rejžu. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tohle je parodie na ceckove horory, které je tak blbý že je až vtipný. Všichni herci neskutečně přehrávají a chovají se jak největší retardovaný kreténi. Asi sem měl dobrou náladu., že jsem to dal bez přeskakování. ()

Martrix odpad!

všechny recenze uživatele

Nechtělo se mi spát a tak jsem si tak blikal programy a hledal u čeho bych chvilku pobyl....nároky jsem vysoké neměl, takže film s názevem Návrat vraždících bestií sice sliboval dost ubohou podívanou...ale někdy to prostě nevadí. Jenže...zmutovaní a krvelační rejsci??!!! To už ani není sranda! Triky ... podle mě by lepší zvládli žáci místní ZŠ za pomocí ruliček od záchodového papíru a lepidla. Koukat na něco takového...dát něčemu takovému jednu, nebo dvě hvězdy...nechápu. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Po 53 letech přišlo pokračování na starý kousek z hororových vod The Killer Shrews. První problém s tímto filmem přišel už s tím, že se nedalo moc očekávat, jelikož starý kousek byl také slabý docela. Steve Latshaw je zároveň také slabý režisér, který nedokázal vytvořit nic pořádného a tento film to nezmění. Jediné co stojí za zmínku je občasný humor, kde jsem se zasmál, ale jinak zbytečnost. ()

Natabar odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je patrně to nejhorší, co jsem kdy viděl. I hodnocení 0% bych vnímal jako nezaslouženou poctu - nejsou tu někde záporná procenta??? ()

Sir-Filip odpad!

všechny recenze uživatele

Král všech béčkových filmů v tom nejhorším slova smyslu. Je to tááák špatné, že kdyby to bylo o polovinu lepší, tak by to stále s přehledem stačilo na první místo v nejhorších filmech všech dob (kam se na něj hrabou "pterodaktyl, playgirls, či krokodýl 2). Neexistuje vůbec nic, co by se dalo vyzdvihnout, snad jen kamera a zvuk nejsou tragické, jinak naprosto vše. Děj, herecké výkony, animace na úrovni nhl 93, dialogy.....no prostě filmařský PROPADÁK, jak se patří....ani studentský film by si nikdy nedovolil být až tak špatný.... D na druhou stranu, je to prostě až tak katastrofálně špatné, že člověk nevěří, že někdo strávil čas tím, aby na světlo světa přivedl něco takového. To se prostě musí vidět .... "ENJOY IT." ()

Ilhan odpad!

všechny recenze uživatele

Normálně nemám ve zvyku hodnotit film po zhlédnuté pouhé půlhodiněm, ale tady v rámci zachování obecného zdraví udělám výjimku. Vyhněte se tomuto filmu obloukem. Každých jinak strávených 84 minut bude pro vás výhra. 0% ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Neveril by som že niekedy uvidím pokračovanie zabudnutého béčkového hororu z 50-tych rokov o zmutovaných vraždiacich piskoroch ( ešte mám niekde to DVD ). Niekoho to však evidentne napadlo a dokonca to dotiahol do štádia kompletnej realizácie. Kvalitou to nie je o nič moc lepšie než ten pôvodný film, akurát je zlý spôsobom typickým pre nové tisícročie. Tam kde boli predtým onými beštiami maskované psy s parochňou, sú dnes digitálne animácie a sú tak otrasné až to vyzerá ako by sa pri interakcii s čímkoľvek chceli oddeliť od zbytku obrazu a prehrýzť skrz televízor. Čo robí film relatívne znesiteľným je štylizácia do priblblej komédie, takže je to miestami aj vtipné, hlavne pri natáčaní reality show s omámeným hadom na šnúrke. Plus hlášky starého kapitána čo sa vracia na ostrov po rokoch od prvého stretnutia s piskormi, tentoraz ovládanými šialencom s píšťalkou. Príšerne spracovaný nezmysel ktorému trocha úprimne stupídneho humoru vydupalo jednu hviezdičku. ()

IGNI 

všechny recenze uživatele

Tak to už bylo i na mně moc, jedna hvězda je za pár momentů, který vyloudily úsměv na tváři.... ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Typická vzorka zúfalcov z hociktorej slovenskej či českej reality šou je len tak mimochodom chytaná, trhaná a ohrozovaná machuľami vypadnutými z počítača nejakého priemerne retardovaného (Pardón, priemerne zručného) žiaka prvého stupňa základných škôl. Tie psy z originálu, prezlečené za potvory, na mňa pôsobili rozhodne lepším dojmom ako nekoordinované dopredu sa valiace skupinky prerastených pso-potkanov. ()

Reklama

Reklama