Reklama

Reklama

Obsahy(1)

April (Emma Roberts), triedna panna, je ticho zamilovaná do svojho futbalového trénera pána B. (James Franco), ktorému chodí občasne strážiť syna, zatiaľ čo on sa pokúša konečne uspieť na ďalšom neúspešnom rande. Triedny obľúbenec Teddy (Jack Kilmer) s neuveriteľným maliarskym nadaním zasa tajne miluje ju a miesto toho, aby bol k nej úprimný, radšej vymetá každú párty so svojim priateľom Fredom (Nat Wolff). Fred však nemá na Teddyho dobrý vplyv, rovnako ako na svoje okolie. Kam vkročí jeho noha, tam môže rýchlo dôjsť k sledu udalostí s neželaným záverom... (sochoking)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (51)

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Náladový mix tvorby tety Sofie a Guse van Santa. Tohle trochu depresivní a posmutnělé kalifornské dospívání zajištěných děcek samozřejmě moc děje nepobralo a postavy místy dost štvou svou neschopností cokoliv udělat/změnit, ale vydrželo mě to zajímat celou dobu. Jen nečekejte, že se vám film ve finále nějak výrazně odmění. Emma Roberts velká sympaťačka a Giu sledovat. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Další z rodiny Coppolových ukazuje, že talent je prostě dědičný a prezentuje nám život mladých lidí takovým způsobem, že místy dost cítíme beznaděj, stejně jako jakousi slabou naději. Natočeno dobře, ale samotný příběh mě prostě nějak nedostal. Možná nějaký lepší tah na bránu, jiné zvraty, nevím, něco. Takhle je to dobré, ale zapomenutelné. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Puberta je vždycky těžká, natož na americkém maloměstě. Jednu holku trápí, že to ještě s nikým nedělala, jinou, že to dělá s každým. Jeden kluk se řítí do pekel, druhý se ze šikmé plochy možná dostane. Všichni jsou citliví, podebraní, každá maličkosti může nenávratně změnit jejich životy… Snímek dobře zobrazuje nebezpečný věk a jeho všemožné nástrahy. A z puberťáků nedělá roztomilé rošťáky, cool frajery ani svatoušky. Vlastně je zobrazuje bez nějakých karikatur. ____ Slabším místem je, že se toho moc neděje a zbytečně se nechávají dlouhé záběry bez hlubšího významu. SHRNUTÍ: Zapomněli jste, jak bolestivé může být puberťákem. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ďalší z nekonečnej série independent filmov o tom aký je život dospievajúcej mládeže ťažký. We all fucking know that!! Chcel som vidieť, či ma čaká ďalší z podivuhodných a svojských filmov aké Coppolovci neustále prinášajú do filmového sveta. Ale Gia sa snažila o skutočnú sondu do života zmätenej mládeže, ale v skutočných scénach bola príliš umelecká a v tých nezaujímavých, priveľmi chladná. Poteší úloha Emmy Roberts – to dievča mám strašne rád. Ale všetko okolo toho je utopenec neuveriteľných klišé bez hodnoty. Som rád, že Franco produkuje, hrá, režíruje, píše, ale stále to má v sebe neuveriteľnú dávku nihilizmu a sebadeštrukcie. Jediná dobrá scéna – Im not a Bob, je aplikovaná na najnesympatickejšiu postavu celého filmu. Prvá pol hodina je super. Čím viac príbeh napreduje a rozvíja línie, tým sa stáva pre mňa nezaujímavý. A ten pozitívno melancholický koniec je tiež tak trocha samomasturbácia nad tým, ako úžasne som podal danú tému. Tu musím podotknúť, že bohužiaľ nie. Jeden krát je to znesiteľné a určite je tu kopec detailov, aké sú hodné zapamätania. Wolff je oficiálne najdebilnejší herec. Takýchto smart assov doslova a do písmena neznášam. Jedna hviezda naviac je za naozaj skvelú Emmu v Tuesday nohavičkách. Ak Coppolu tak radšej Sofiu, alebo Romana. ()

Larky 

všechny recenze uživatele

Solidní a vlastně i dost konvenčí nezávislárna o rádoby těžkém dospívání amerických teenagerů. Škoda rozporuplného castingu, kdy jeden herec jasně vládne (Emma Roberts) a druhý místy evidentně příliš netuší co ve filmu dělá (Jack Kilmer). Zamrzí i malý prostor pro Jamese Franca. Jinak je to ale docela v pohodě, tím spíš, když jde o režijní debut. Lepší 3*. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (4)

  • Stewart, kterého si zahrál Val Kilmer, má v příběhu syna Teddyho, jehož si zahrál Jack Kilmer, skutečný syn Vala Kilmera. (Terva)

Reklama

Reklama