Reklama

Reklama

Špion, který miloval biatlon

(neoficiální název)
  • Rakousko Spy Who Loved Biathlon, The
všechny plakáty
Celý film
Krátkometrážní / Komedie / Akční / Sportovní
Rakousko, 2013, 11 min

Videa (1)

Celý film

Recenze (13)

swamp 

všechny recenze uživatele

Absolutně amatérské video, které hraničí s odpadem. Ovšem ten nemůžu dát, když se jedná o takovou parodii. Všichni zúčastnění dobře vědí, že o natáčení něčeho nic nevědí - a přesto se tím skvěle baví. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Nejvíce mě na téhle parodii pobavily anglické titulky z odposlechu. "I am fucking. Simon fucking...Hey, the race. Take those fuckers." Jinak je to šíleně amatérské a tím provedením už zůstává zajímavý pouze námět a netradiční herecké obsazení. Co by asi tak natočili hokejisti? Muže se zlatou hokejkou? ()

Reklama

EllienPM 

všechny recenze uživatele

Je to perfektní, když ty, které znáte jen zakuklené v kombinéze a ve spěchu, najednou můžete vidět i v lidském měřítku. Perfektní Jakov Fak, Simon Fourcade, Kaisa, Björn Ferry a další :). Prostě milé video, které natočili milí lidé. Je dobré vědět, že si ze sebe umí udělat srandu, je dobré vědět, že nejen tvrdým tréninkem živ je biatlonista. Skvěle. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Kaisa Mäkäräinen, Darya Domracheva, Gabriela Soukalová, bratři Fourcadové.. raději vidím tyhle biatlonové hvězdy na trati s malorážkou na zádech, ale jako účastníci uvolněné parodie jsou také fajn. Po lidské stránce budou zřejmě milými lidmi, je to vidět před a po závodech mimo trať. V Česku před lety nastal nevídaný biatlonový boom, sport nicméně běží v sinusoidách, jednou zase půjde pro Čechy svou atraktivností dolů, ale zatím si to užívejme. I díky podobným videím. ()

Čtec 

všechny recenze uživatele

Je určitě potřeba zdůraznit, že tento kousek natočili, zahráli, nazpívali, prostě kompletně zpracovali sami biatlonisté, a to mezi závody na různých štacích světového poháru během sezóny 2012/2013. Je to crazy parodie na "dabl ou sevn" a myslím, že vzhledem k tomu, jak filmeček vznikal, a že pro zúčastněné to byl většinou první zážitek tohoto druhu, zaslouží plné absolutorium. Vedle borců v miniaturní roli Zdeňka Vítka a Jaroslava Soukupa (schválně jestli je najdete) zanechala výraznou českou stopu naše krásně zpívající hvězda Gabriela Soukalová, které tímto přeji hodně štěstí do olympijské sezóny! ()

Galerie (1)

Zajímavosti (4)

  • Při závěrečné honičce se zde objevují i čeští reprezentanti Jaroslav Soukup a Zdeněk Vítek. (EmilHS)
  • Ve filmu se objevují hlavní hvězdy světového biatlonu – Martin  Fourcade, Simon Fourcade, Kaisa Mäkäräinenová, Jakov Fak, Björn Ferry či Ole Einar Bjørndalen. (EmilHS)
  • Natáčelo se v Anterselvě, Oslu, Soči a Chanty-Mansijsku během sezóny světového poháru v biatlonu 2012/13. (EmilHS)

Reklama

Reklama