Reklama

Reklama

Zkáza planety Země

  • USA AE: Apocalypse Earth
všechny plakáty
Trailer 2

Skupiny vybraných lidí opouští planetu Zemi, utíkají před vetřelci. Každá Archa má pro svoji posádku jiný cíl, jinou planetu. Na palubě jsou uvedeni do hlubokého spánku a probudí se ve chvíli, kdy jejich vesmírná loď havaruje. Do něčeho narazila. V pralese najdou vyděšené lidi, kteří letěli na lodi Newton. Také havarovali a přeživší loví maskované bytosti, říkají jim chameleoni. Drží je v klecích v prostorech, které vypadají jako laboratoře a zkoumají je. Chytají také humanoidy, kteří jsou jejich otroky. Jeden humanoid, žena Lea se k výpravě kapitána Franka Bauma přidá. Její znalosti z džungle výpravě několikrát zachránily život. Cílem všech je nějakou dobu zde přežít, najít nějaký dopravní prostředek který by byl funkční, nebo alespoň aby ho bylo možné zprovoznit a tuto nehostinnou planetu opustit. Nakonec odstartují, ale robot který je v jejich posádce vyřkne krutou pravdu. Nemají se kam vrátit. Jejich mise trvala několik set let a byli na planetě Zemi... Musí se vrátit a žít v podmínkách, které jim nová planeta poskytne. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (13)

Ainy odpad!

všechny recenze uživatele

To nemá snad ani cenu komentovat. :-) Nějak ta bedna zůstala zapnutá, když jsem se zabrala do malování. Jakmile jsem si uvědomila, co vlastně poslouchám, řekla jsem si, že budu tvrďák a dám to! Haha ... Neskutečná hovadina tohleto. :-) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak po dlouhé době dávám filmu od Asylumu 1*. Jediné jeho plus je to že to vypadá že se k tomu samo Asylum moc nehlásí a i na Syfy to proběhlo bez povšimnutí. Tvůrcům bylo pravděpodobně jasné že tohle bude špatné už od začátku. Levné efekty navíc film hodně sráží, nevadily by mi ale tady to vypadá občas jako kdyby si tvůrci dělaly srandu. Příběh je okoukaný a 100x opakovaný, herci nehrají ale přehrávají a Grieco je fakt strašnej. Hodně špatnej film, bez špetky šance na úspěch. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Pěkná procházka lesem, leč postavy a dialogy nezajímavé.. počkat co to píšu? Vdyť co taky od Asylum čekat? Já naivní idiot. Není to to nejhorší od Asylum, ale jeden z těch horších filmů to je. Tady je aspoň nějaká příroda a sem tam nějaká ta akcička. Jsem schopen přehlídnout levné zpracování, když to má nápad, ale totální bullshit scénář nepřehlídnou. Kde jsou ti scénáristi, co psali Sharknado? ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Překvapivě decentní scifáč od Azyláků, který nemá naprosto nic společnýho s Shyamamalonovu After Earth. Na to, že film stál milion dolarů, zaslouží si tvůrci pochvalu. Ačkoliv se film odehrává celý v lese, nepůsobí až tak moc levně. Především kamera je skvělá. Digitální obraz má v HD nádherně syté barvy a potěší i letecké záběry džungle. Triky nejsou na podobný typ filmu zlé. Dokonce i interakce mezi lidmi a počítačovými potvorami je na solidní úrovni. Herci v pohodě. Paul i Grieco jsou profíci, který odříkají i ty hloupější dialogy s kamenným ksichtem. Trochu zamrzí zbytečně vykradená pointa z filmové Planety opic. Celkově má film takovou příjemně naivní atmosféru sci-fi filmů z 50. let. Jasně, není to nějaký zázrak, ale pokud má někdo v lásce podobné brakové sci-fi, může pochodit i hůř. V porovnání se stejnou váhovou kategorií od Jima Wynorskiho nebo Freda Olena Raye, vítěží AE na plné čáře. Na Azyláky rozhodně nadprůměr. ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Asylum a jeho další "kvalitní" příspěvěk do světa kinematografie. Vesmír - blízká budoucnost - zelená holka - borci v maskáčích - prales - hrozné efekty - děsný příběh (prostě takový zelený Avatar?)! Otázka zní pro jsem se rozhodl,že si tenhle snímek stáhnout? Od Asylum jsem nedávno viděl film Pavouci 3D (ano byla to sračka,ale né na odpad, takže jsem doufal v něco podobného - OMYL! ) - 1% ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Dalsi sci-fi film z produkcie,ktora je znama otrasnymi hercami a trikmi a tak to bolo aj v tomto pripade,nic pozitivne tu clovek nenajde,ale za snahu jedna hviezdicka...:-) ()

Víteček odpad!

všechny recenze uživatele

Ale párkrát jsem se zasmál. Dabing 2 z hlavních postav jedním a tím samým dabérem byl jen třešnička na dortu, tedy spíš shnilou třešní na hromadě výkalů. 5% ()

Reklama

Reklama