Reklama

Reklama

Epizody(26)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

Locksmith 

všechny recenze uživatele

Vždy, když si myslím, že už snad podivnější animaci nelze vymyslet, bác - a někdo ji vymyslí. Dá se na to ale zvyknout a ostatní aspekty tohoto seriálu jsou překvapivě kvalitní. Za hlavní plus bych jednoznačně označil odklon od tradičních padouchů a zaměření na méně známé postavy Batmanova univerza. Děj jednotlivých dílů pěkně postupuje, užijeme si dost akce se souboji, na něž se dobře dívá, i jistá návaznost mezi jednotlivými díly tu je. Poněkud akčnějšího Alfreda jsem přešel lehkým povzdechnutím ve smyslu "kam to ten svět spěje", zato příchod Tatsu Yamashiro (AKA Katany) byl pro mne nejpříjemnějším překvapením celého seriálu - i když mám možná jistou výhodu v tom, že jsem se s touto u nás víceméně neznámou postavou při svých kulturních toulkách již několikrát setkal... ()

chevronman 

všechny recenze uživatele

No, do odpadu bych to neházel, jako někteří tady, ale že by to byla nějaká pecka, to se říct nedá. Tento Batman je prostě trochu jiný, animace, na kterou si prostě musí člověk zvyknout, je fajn a akce taky vypadají dobře, ale...co to PROBŮH udělali s Alfredem? A co ta nová "kočička", která si to tam nakráčela na konci pilotního dílu? A co ten Žabák? Byl bych mnohem raději za klasičtější nepřátele a klasičtější klaďasy. Třeba se to v dalších dílech zlepší, kdoví, ale tahle snaha o inovativnost Batmanovi neprospívá. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Alfred děsivě zmutoval, ale neva. Sam Liu je u pilotu sakra znát: akce, akce, akce (zpomalovačky plus ta parádní choreografie a nápady!). Mírně přestřelená, často až fantasmagorická linie vyprávění zatím ničemu nevadí, bezproblémově je potom kupodivu stravitelná i zvláštní verze jindy hnusné 3D animace. Nečekal jsem takovou jednohubkovou pecku, tohle bude zajímavé sledovat! ()

Da_reba odpad!

všechny recenze uživatele

Toto nové spracovanie sa snaží upútať digitalnou 3D verziou animácie a to je hneď prvá chyba, ďalej predstavuje tonu nových charakterov, o ktorých nikdy nikto nepočul ktomu úplne prekrútený príbeh. Batman tu stráca svoje čaro temnoty, hocikto mu dá nafrak. Celé to je skrátka detinské a trápne. Oproti pôvodnému animovanému Batmanovy z 90-tych to je len trápna napodobenina. Zaslúžený odpad!!! ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Batman The Animated Series bol revolúciou v animovaných seriáloch a ostatné batmanovské seriály viac menej opakovali koncept BTAS s väčším či menším zameraním na detského diváka. Ďalšou revolúciou bol Batman The Brave and the Bold, ktorý sa od tohto konceptu radikálne odklonil a naservíroval zdanlivo seriál pre najmenším, no s neopakovateľným "meta" humorom vychádzajúcom z campy štylizácie seriálu. Po troch sériách bol seriál zrušený s tým, že ten istý tím tvorcov pripraví nový seriál - Beware the Batman. Nuž máme to tu a nemôžem sa zbaviť sklamania, že sme sa evolučne vrátili o desať rokov dozadu. Jemné inovácie sú ok (digitál ma neirituje a nemám nič ani proti akčnému Alfredovi) a teší ma dôraz na neznámych záporákov, no inak je to korektná rutina najhrubšieho zrna a po seriále (BTBATB), ktorý menil pravidlá a každým dielom prekvapoval, sme opäť so svete šablón. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Batmobil je štylizovaný podľa automobilu Pagani Huayra. (Da_reba)
  • Batmanov opasok bol kvôli seriálu vyrobený z kartónu ako replika, aby dizajnový tím mohol odskúšať, ako sa bude správať pri pohybe. (Da_reba)
  • Prvé digitálne a 3D spracovanie animovaného Batmana. (Da_reba)

Reklama

Reklama