Reklama

Reklama

Tyran

(seriál)
Trailer
USA, (2014–2016), 25 h 42 min (Minutáž: 40–61 min)

Tvůrci:

Gideon Raff

Hrají:

Adam Rayner, Jennifer Finnigan, Ashraf Barhom, Moran Atias, Noah Silver, Alice Krige, Sibylla Deen, Anne Winters, Fares Fares, Mehdi Dehbi, Justin Kirk (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Barry Al-Fayeed, který už dvacet let žije a provozuje lékařskou praxi v Kalifornii, se u příležitosti svatby svého synovce vrací s celou rodinou do rodné blízkovýchodní země, odkud v 16 letech utekl před svým tyranským otcem... (TV Prima)

Recenze uživatele Fr k tomuto seriálu (1)

Tyran (2014) 

,,…NEMĚL JSEM PRAVDU. MĚL JSI TO BÝT TY."... /// Tak se nám Bassam po 20ti letech vrací na rodnou hroudu. Nejede s prázdnou – veze si sebou americkou rodinku. Kdyby jeli do Čech, srali by je třeba taxikáři. Jenže jedou na střední východ (někam k Iráku – pozn. pro hnidopichy), a tak očekávejte poněkud onačí druh starostí… Hledáte něco, z čeho cáká zajímavost typu ,,jinej kraj, jinej mrav“? Tak tohle vás (možná i sexuálně) uspokojí. Taky šiřitelé (americký) demokracie by mohli navlhnout. Jen ti, kteří vočekávaj spíš politický drama, (asi) zůstanou rozpolcení. To, že s tím ,,místem“ není všechno v pořádku je jasný. Místy je to hodně politicky věrný, navíc tvoření NOVÉ historie středovýchodní země – to se nemusí ani moc fantazírovat. Problém je v tom vokolo. Kdyby to neroztá(áááá)hli do seriálu, mohl by z toho bejt dost slušnej film. Já tu totiž beru jen tu zajímavost jinýho kraje, postavu diktátora a politiku. Takže 50%. Ten zbytek je telenovelskej. Taky to mizerný tkaní (složitějších) zápletek – prostě bohužel se s tím moc neserou. Jejich škoda! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Na koleji mi spolubydlící zdobili pokoj výstřižkama o použití chemickejch zbraní. 2.) Video se strýčkem Kaddáfím u nás běží nepřetržitě. 3.) Pro bráchu bych vraždil (několikrát). 4.) Thx za titule ,,Bobesh, Torak a SneakyT“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * /// 2.SÉRIE ,,NIKDO, KDO SE PROVINÍ TAKOVÝMI ČINY NEMŮŽE BÝT NADÁLE PREZIDENTEM. AČKOLI...“ /// Tak jak je Domek z karet schopnej pitvat špínu politiky, tak TYRAN ukazuje „krásu“ islámu a autoritativních režimů. Škoda, že to místy (stejně jako jednička) sklouzává k telenovele. Každopádně další sérii úplně v klidu dám! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stará mě vobrečela a já se chystám se bojovat proti režimu. 2.) Jsem teplej a mým cílem je chalifát. 3.) Thx za titule „LuAn, Torak a Bobesh“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Reklama

Reklama