Reklama

Reklama

Něco se děje s tetou Diane

(TV film)
  • USA There's Something Wrong with Aunt Diane

Obsahy(1)

Byla to nehoda, jež zaplnila přední stránky novin: Matka z předměstí narazila do protijedoucího vozu, zabila sebe a sedm dalších. Diane Schulerovou média vylíčila jako bezohlednou alkoholičku. Byla doopravdy takové monstrum? Dne 26. července 2009 jela Diane Schulerová více než tři kilometry na špatné straně silnice Taconic Parkway v New Yorku a následně narazila do protijedoucího vozu. Zabila sebe, svou dceru, své tři neteře a všechny pasažéry ve druhém voze. Přežil pouze její pětiletý syn. Dianina pitva ukázala, že krátce před nehodou požila alkohol v ekvivalentu deseti panáků vodky a kouřila marihuanu. Uznávaná režisérka Liz Garbusová zkoumá fakta a spekulace kolem této tragické nehody. Byla Diane Schulerová doopravdy takové monstrum, jaké z ní společnost udělala? Nebo byla dokonalou manželkou a matkou, jak o ní tvrdí ti, kteří ji znali? (HBO Europe)

(více)

Recenze (2)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Ťažko sa hodnotí filmová stránka, keď sa v človeku honí myšlienka, či sú pozostalí po vinníčke, úplne pri zmysloch. Môj subjektívny názor? Spracovanie absolútne priemerné, zmysel spracovania totálne nezmyselný. ŽIADNU záhadu nečakajte, jedine, že by ste boli tiež jedným z tých, čo bolesť zubu potláčajú hektolitrami Absolutky. Preto ma dosť zaráža, že sa Liz Garbus, ktorá má na svedomí niekoľko vydarených, kriminálnych dokumentov, dala práve na TOTO. ()

angeline 

všechny recenze uživatele

Teta Diane to rozjela ve velkém stylu. Dokument je smutným dokladem uzavřeného života Diane, která byla navenek dokonalou a pečlivou matkou, ale jak se ve skutečnosti cítila, to nejspíš nikdo nevěděl. Kdyby v autě seděla sama a napálila to do stromu, tak by bylo otázek mnohem méně. Ale proč zrovna tehdy, proč zrovna ten den a proč zrovna s pěti dětmi, zůstává nezodpovězená. Manžel neví, popře, zapře a neřekne, i kdyby snad něco věděl, nebo tušil. Kombinace extrémního popření situace a zřejmé neznalosti života vlastní ženy z něj dělá partnera par excellence. Rozumějte, on přece nikdy nechtěl děti! ()

Reklama

Reklama