Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit 2

  • USA A Haunted House 2 (více)
Trailer 1

VOD (1)

Marlon Wayans se vrací v neskutečně zábavném pokračování komedie o Malcolmovi, který poté, kdy ztratil milovanou Kishu při automobilové nehodě, začíná nový život s novou přítelkyní (Jaime Pressly) a jejími dvěma dětmi. Jakmile se ovšem přestěhují do nového domu, Malcolma opět začínají pronásledovat bizarní paranormální jevy. V sousedství se totiž objevila Kisha...Nepřetržitý gejzír gagů a vtipů může naplno vytrysknout! (Magic Box)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (179)

Nach 

všechny recenze uživatele

Ač jednička u mě patří mezi téměř odpadové filmy, u dvojky jsem se alespoň místy bavil a jednu luxusní scénu si nechám uchovanou v paměti. Jinak jde o to samé v bledě paranormálním. Akorát těch parodovaných hororů je tu víc, takže to trochu laťku kvantitativitou pozvedá. Humorně je to na stejné úrovni. Opět dojde na smrt pejska. Opět padne 86 minut sexistických a rasových narážek. Opět tu máme blbé postavy a blbý děj (ovšem v rámci parodie to není negace). Výsledek tedy nepřekvapil, ale ani kvalitou neskončil tam, kde minulý díl. Tento je přesto o jednu hvězdu lepší. 50% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Paradoxně hned předtím jsem dokoukal Panenka s pekla, a tohle to parodovalo aspoň mě to tak přišlo a ještě k tomu tam znova byla Jaime . Poměrně jsem se dobře bavil a neměl tendenci to ani popohánět kupředu, což je u mě známka toho, že to bylo koukatelné. Slušně jsem se bavil. Po delší době parodie, která mě bavila. ()

Reklama

Shredder 

všechny recenze uživatele

Z roka na rok su potomkovia Scary Movie stupidnejsi. Scenar od cernocha s cernochom v hlavnej ulohe poskytol mozno najrasistickejsi film v historii, pocnuc vyprazanym kuratom, ciernymi znasilnovacmi v base, ghetto recami, rasistickymi manzelmi a policajtami a konciac cernoskami odsudzujucimi medzirasove vztahy. Tak 40% casu tvori Wayansovo zoskupenie vsetkych rasovo stereotypnych vtipov, dalsich 40% casu nieco rozbija alebo otrtkava a zvysnych 20% tvori jeho vykradanie sameho seba. Niektore casti su takmer 100% okopirovane z jednotky, snaha ozivit to ziadna. Nepatrim k tym ludom, ktory sa samolubo usmievaju pri Allenovskych komediach a s frknutim ohrnaju nosom nad inymi typmi humoru. Kludne sa rad pobavim aj na sexualno-fekalnych parodiach ako Hounted House, pokial v sebe maju aspon trochu originality a nepredvidatelneho humoru. Nanestastie v tomto pripade vo filme mozete citat ako z ruky - Mexican si robi srandu zo stereotypov a o chvilu nato sa vezie okolo v lowrideri za zvuku klasickej melodie s rodinou, aby si nakupili civavy. Podobne scenky ako mlatenie gumeneho gurata, babiky, krabice, nocnych motylov su tak otrepane, ze sa nezasmejem ani nasilu. Jedna hviezdicka je zato, ze pri kadencii s akou sa valia vtipy sa naslo zopar momentov, kedy som sa zasmial. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

O třídu lepší a hlavně zábavnější, než unylá jednička. Ubylo (ale jen o trošku) gangsta keců a trapných scének s létajícím nádobím, naopak přibyla kočička Jaime, víc odkazů na horory a jejich očekávané shazování. Třeba taková nevázaná hardcore šukačka s panenkou Abigail, tu jsem si musel přetočit asi třikrát! ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tohle se mi teda líbilo víc než předchozí díl. Byla to vážně prdel. Tentokrát se inspirovali filmy Sinister a V zajetí démonů. Některé scény jsou vážně extrémní, jako například sex s panenkou. Film je plný rasistických a sexuálních narážek. Ty tam hází třeba jejich mexický soused Miguel. Samotný Malcolm to taky dost zabíjí. No prostě tak jak už to u těchto filmů bývá. "Sleduj, jak zabiju tvoje děcko!" :D ()

Galerie (91)

Zajímavosti (5)

  • 8. dubna 2013 bylo díky finančního úspěchu prvního dílu potvrzeno pokračování. Rozpočet prvního dílu se zastavil na 2,5 milionech amerických dolarů, přičemž film vynesl 59,9 milionů. Rozpočet pokračování byl 3 miliony amerických dolarů. (KergeSinko)
  • Něco po 28 minutě filmu, když Malcom (Marlon Wayans) mluví k Abigail můžemesi povšimnout pastelky v ruce Abigail, kterou střídavě drží a pak zase nedrží. (KergeSinko)

Reklama

Reklama