Reklama

Reklama

Když se Jay (Jason Segel) a Annie (Cameron Diaz) poprvé poznali, byly jejich vzájemné city opravdu velice silné – ale o deset let a dvě děti později by jejich láska potřebovala poněkud povzbudit. Aby obnovili svou vášeň, rozhodnou se – protože proč ne? - natočit si video, ve kterém během nepřerušeného tříhodinového natáčení vyzkoušejí všechny pozice z knihy o sexu. Zdá se to jako skvělý nápad – než zjistí, že jejich nejsoukromější nahrávka už jaksi není soukromá. V sázce je jejich pověst a velice dobře si uvědomují, že stačí jediné kliknutí a budou obnaženi před celým světem – a to doslova. A přestože je výsledkem jejich honby ve snaze získat zpátky svou nahrávku noc, na kterou ani jeden z nich nikdy nezapomene, zjišťují, že jejich video může světu odhalit mnohem více, než vůbec tušili. (Falcon)

(více)

Videa (11)

Trailer 4

Recenze (440)

Kothy 

všechny recenze uživatele

To byla ale blbost. Nechápu, jak může taková blbost, jako je uniklá nahrávka se sexem vystačit jako zápletka pro celý film. I ten způsob získávání těch Ipadů byl pěkně stupidní. Popravdě jsem se u filmu ani nezasmál. I když pár překvapivých momentů tam bylo. A jaké z toho plyne ponaučení? Cloud je zrádná věc... Jack Black tam měl dobrý štěk. A Cameron Diaz je pořád kus. :) "Odkud jste, z Hustleru?" :D Taky to funguje jako pěkná reklama na Youporn. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TAK MĚ NAPADLO…NATOČÍME SE PŘI SEXU!" /// Film plnej šukání dvou lidí. (Dvou? Není to nuda?) C.Diaz a J.Segel píchají jako veverky (často), až jednoho dne zjistěj, že to prostě nejde. (ne fyzicky. Seš ženatej?.. No tak vidíš!) A tak to probíraj, vysvětlujou (těm co to ještě neznaj) a hledaj způsob, jak se přenýst přes ten smutnej vokamžik. A když ho najdou (ten způsob) – tak teď by to už mohlo začít bej (snad) zajímavý… Ne! Ta jejich zoufalá snaha o ftip je spíš trapná. Chvilku sice zapomenou nudně kecat (nastává okamžik, který mě bavil i rozesmál), ale pak si uvědomněj, že lidi chtěj koukat na ně – jako na ně dva, a zase žvatlaj a filozofujou a nuděj. Na svý si rozhodně přijde fanklub Cameron Diaz. Vy ostatní – nepřeceňoval bych to, ale spíš nuda. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chystáme se s tátou zfilmovat Kámasútru. (ne, to nejsou Leninovi zápisky.) 2.) Chci si vytvořit seznam pornoserverů. 3.) Miluju pohled do roztažených půlek J.Segela. (Cameron? Dej si ty servery…) /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem nikdy nebyl fanouškem Cameron Diaz. Jako žena mi moc atraktivní zrovna nepřipadá. Nicméně kdo by neměl rád Jasona Segela že? Vždyť to je nejlepší postava z HIMYM. Příběh o páru co si natočí sex a pak díky jedné chybičce je online. Well... Zaprvé hezká reklama na Apple už od začátku. Zadruhé není to tak zábavné jak to zní. Škoda, myslím že potenciál tam byl velký, ale jako komedie nic moc. (45 %) ()

scroochy 

všechny recenze uživatele

Uf, věděl jsem, že to bude špatný a že všechny vtipnější scény už byly v traileru, ale že to bude až taková tragédie...? Snad každá scéna mi přišla o minutu delší, než by bylo záhodno, a ten všudypřítomný Apple product placement, který se ani nesnažili nějak skrývat, mi po chvíli lezl krkem. Segela mám fakt rád a Diaz je furt kost, ale to bohužel nestačí. A to pomíjím absurdnost celé zápletky. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tak já jsem hlavně rád, že nepustili nic z mojí filmotéky. Na světě se dějou sice horší věci, než že se kámoši dozvěděj, s jakou kočkou se to vlastně pelešíte, ale ono cizímu neštěstí se přece jenom směje snadněji. A že to nebyla zrovna nejlepší sex tape, co jsem kdy viděl? Kdo umí sex kromě okecávání taky i dělat ví, že pokaždý se to prostě podle představ nepovede. Takže si zatlačte kecy zpátky do huběnky, vylovte ze skříně kameru a ukažte, co umíte vy. Jo abych nezapomněl - potřebujete k tomu ženskou. Až seženete někoho, kdo je aspoň z polovičky tak povedenej jako Cameron, pošlete mi kopii. Poroučím se. (Ashburton, NZ) ()

Galerie (56)

Zajímavosti (10)

  • Jelikož bylo pro film s názvem Sex Tape složité zajistit lokaci pro natáčení, byl používán pracovní název  Basic Math. (Nathanielmon)
  • Film se natáčel v Somerville, v Burlingtonu a Everetu v Massachusetts. (rafix)

Reklama

Reklama