Reklama

Reklama

Detektiv z Hongkongu

  • USA Skiptrace (více)
Trailer 1

Policejní detektiv Bennie Chan (Jackie Chan) dostal náročný úkol. Musí vystopovat a dopadnout amerického hazardního hráče Connora Wattse (Johnny Knoxville), který v Hongkongu dluží téměř každému, na koho se podívá. Bláznivý sled událostí z této nesourodé dvojice nakonec učiní spojence, kteří se rozhodnou zúčtovat s jedním z nejmocnějších čínských zločinců - Matadorem. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (122)

Magika82 

všechny recenze uživatele

Velmi nepovedená snaha o humornou krimikomedii. Jackie Chan by měl také umět stárnout s důstojností, a uvědomit si, že opravdu není mistrem Šaolinských chrámových škol, a tudíž nemůže udržet své tělo v takové kondici, jako jejich absolventi, potažmo, skuteční mistři. A krimikomedie, během níž mne ani jedna scéna nepřiměje alespoň k úsměvu, je opravdu z mého subjektivního pohledu špatně odvedeným počinem..... 40%, a tedy 2 hvězdy. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Detektiv Benny Chan (Jackie Chan) musí najít podvodníčka Connora Wattse (Johnny Knoxville), protože se kvůli němu Samantha (Fan Bingbing) dostala do nesnází... Ve filmu je vidět mnoho zajímavých lokací a Jackie předvádí akci přiměřenou svému věku. Je docela škoda, že z obsazení vypadl herecky zajímavější Seann William Scott, který měl původně hrát Connora Wattse. Zhang Lanxin (Ting Ting) bohužel nedostala tolik prostoru. V akčních scénách je nepřehlédnutelná Eve Torres (Dasha) v titulcích kreditovaná jako Eve Gracie. Povedl se vtípek zahrnující velikost prsou. V mongolském táboře Jackie zpívá písničku Rolling in the Deep od Adele. Dne 17. prosince 2014 se při natáčení filmu utopil kameraman Kwok Hung Chan. In memory of our dear colleague Kwok Hung Chan ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Nebylo to vůbec tak špatné, jak bych podle recenzí nebo pana režiséra čekal. Naopak. Pohodová akční komedie s uvolněným Jackiem, sice má to i hluchá místa a dlouho mi trvalo zvyknout si na stárnoucího Knoxvilla, ale vše vynahrazují tradiční bitky, které se Chanovi stále daří a při jeho stáří opravdu klobouk dolů. Kašlu na to, že to výrazně připomínalo Kontraband s Van Dammem i že nebojové scény nejsou vtipné. Pohodová hudba, hezká choreografie a nakonec i podařený konec mi na dobrou zábavu s Chanem stačí. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek mi tu ležel dlouho a není nikterak zázračný ale já se bavil. Duo Jackie Chan a Johnny Knoxville je parádní a jejich spolupráce jim fakt sedla. Film je vtipný, svižný a plný akce. Jackie Chan si jede ty svoje kousky a v jeho letech je to pán. Johnny Knoxville je vtipnej a baví skoro celý snímek. Jo musím přiznat, že zpívat Jackieho Chana písničku od Adele s mongolským doprovodem bylo fakt výborný a vtipný zároveň. Film jsem si užil i přes nedostatky ve scénáři a to je to hlavní. 60% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Najlepšia scéna bola rozhodne keď Jackie spieval Adele. Chan a Knoxville síce vytvorili zaujímavú dvojku, miestami trápnu, ale to k tomu patrí samozrejme, hlavne k Johnnymu. Neviem ako sa to číta, ale tento film 跳跃追踪 nie je inak nič moc, pár krát sa človek na niečom zasmeje, ale inak je to taká obyčajná komédia s dobrými hercami, ktorý hrali aj v lepších a vtipnejších filmoch. Ale inak je to fajn blbina. Kvôli hercov sa to dá kuknúť. 65% - 3* ()

Galerie (204)

Zajímavosti (8)

  • Telefóny používané vo filme sú značky HTC. (belinko)

Související novinky

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

24.10.2013

Neříkal Jackie Chan něco o tom, že končí s akčními filmy? Každopádně to dlouho neplatilo. Už v lednu začne natáčet akční dobrodružnou komedii Skiptrace, ve které se určitě nevyhne pokusům o… (více)

Reklama

Reklama