Reklama

Reklama

Ratchet a Clank: Strážci galaxie

  • USA Ratchet and Clank (více)
Trailer 2

VOD (1)

Ratchet & Clank vypráví příběh dvou nepravděpodobných hrdinů (Ratchet ­‐ mechanik, Clank - robot), kteří se snaží zastavit odporného cizince Dreka od zničení všech planet v Solana Galaxii. Když narazí na nebezpečné zbraně schopné zničit celé planety, musí spojit své síly s týmem hrdinů s názvem Strážci galaxie, aby galaxii zachránili. Během jejich cesty se dozvíme mnoho o hrdinství, přátelství a důležitosti objevování vlastní identity. (Indigo Film)

(více)

Recenze (49)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Playstationová legenda, kterou fanoušci dobře znají ovšem bohužel ji ocení asi jen nenáročné děti snad jen z toho důvodu, že je film barevný a hejbe se. Přitom to úplně špatné není, pár dobrých vizuálních nápadů jak vystřižených z dílny Dreamworks se najde, ovšem celé to je takové zoufale nemastné neslané a sterilní. Dabing celkově, ale i nových postav, které neznáme z předešlých her ani nového rebootu, potěší zejména kvůli dobrému dabingu známých herců, nic extra však tahle sympatická dvojka na velké obrazovce nabídnout nedokáže a asi měla zůstat jen jako in-game filmečky. Dvojky se beztak kvůli špatným finančním výsledkům nedokáčkáme, tak je lepší oprášit PS2 nebo dáš šanci novému dílu...5/10 ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Na Playstatione som moc času netrávil, takže som vlastne ani netušil o čom toto ma byť. A vlastne ma to ani nebavilo. Prišlo mi to akési nemastne, neslane, postavy a ani príbeh ma moc nezaujali. Slabý priemer. 50% - 2* ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Mám hodně rád herní sérii Ratchet A Clank. hrál jsem všechny díly a na film jsem byl zvědavý. Nakonec jsem první hrál hru(která vyšla jako hra podle filmu, natož film je remakem první hry RAC, natož hra je remake první hry a zároveň hra podle film:-)), hra byla parádní. Film už zas tak moc ne. Nechápejte mě špatně bavil jsem se dobře, ale něco mi tu chybělo. Humor byl podle hry s pár odkazama na popkulturu, jen občas mi přišel humor vnucenej. Animace byla parádní jako ve hře, a akce tu byla překvapivě slušně nasnímaná. Scény se zbraněma byly parádní, jen mi chyběl třeba takovej "Groovitron" :-)). Film se mi líbil ale proč sem posledních 20 minut furt koukal na hodinky? To není dobré znamení. Já jakožto fanoušek hry si nedokážu představit jak člověk na tenhle film kouká když hru nikdy nehrál. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Ratchet A Clank" pre mňa spadá do kategórie - "Okey." Nehral som nikdy hry, takže nemôžem to posúdiť ako sa to drží predlohy a moje hodnotenie sa bude vzťahovať čisto na film sám o sebe. A nemyslím si, že je to to najhoršie, čo som tohto roku videl. Ani v rámci animovaných filmov. Len je to podľa mňa trošku priemerný film, ktorý nevie ponúknuť veľa originálneho materiálu a zaujímavých nápadov, ani len sympatických postáv. Výnimku pre mňa tvoria Elaris a Clank. Ratchet je celkom okey, no inak mám pocit, že ostatné postavy ma nejako neoslovili. Najmä kapitán Qwark je v tomto filme absolútne idiot a okrem toho absolútne nesympatický od začiatku filmu. Človek ho proste neznáša. Čo sa týka príbehu, tak je neskutočne rozutekaný a má niekoľko rôznych odbočiek najmä pri konci, ktoré sú skutočne zbytočné a len to zbytočne ešte viac komplikujú. A keď to máme s veľmi stereotypnými a nezaujímavými postavami. Animácie sú podľa mňa okey, ale je vidno, že Rainmaker ešte ako filmové štúdio len začínajú a nie je to nič svetoborné. Nemôžem povedať, že by som si to neužil ani trochu, ale je to len v rámci "okey kategórie." Hodnotenie: C ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Hru jsem sice hrál jen jako demíčko na ps2 kdysi.. ale animák mě kupodivu docela bavil. Neškodná průměrovka. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Z nostalgie ke hře jsem udělil hvězdičku,jinak je ovšem všechno špatně.Film po celou dobu zoufale tlačí na pilu,jak se snaží být za každou cenu vtipný,takže jsem na konci zjistil,že jsem se ani jednou nezasmál,děj mě vlastně vůbec nezaujal,jen jsem mohl v jednu chvíli souhlasit s jednou z postav,když vykřikla:"Kdy už to skončí?" ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Hru jsem nějakou dobu hrál a byla fakt super. Až budu mít pořádnej komp, přes emulátor si zase zahraju. Jinak jsem dlouho neviděl nějakej animovanej film a ani mě tohle moc nezaujalo. Krom stylového vizuálu, mi to přišlo málo nápadité co se týče kamery, hudebně nevýrazné, předvídatelné a tuna klišé mě taky moc nepotěšila. Ještě k tomu, když mi celej tým krom hlavní dvojce byl nesympatickej a otravnej. Nechybí "evil laugh" záporáků, jenom pár slušných hlášek a vtipných situací a badass Victor. Nejvíce mě bavil Clank, tématicky mě to moc nechytlo. Prostě zase outsider zachrání planetu před záporákem. O nic víc zde nejde. Na nějaké zajímavé dialogy zde taky není místo, je to spíš určený dětem. Musim pochválit pestrou paletu bouchaček a jejich provedení. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Je to a není podle prvního dílu z PS2 a jeho Remaku Z PS4 vyprávěného podle Quarka. Animace pěkná, ale filmu chybí NĚCO, co by diváka připoutalo a zaujalo. Já mám animáky rád a na toto sem se těšil, ale jsem spíše zklamaný a dávám 50% :( ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejslabších novodobých animáků, které jsem v poslední době viděl. Bohužel tomu nejspíše přispívá fakt, že herní série na PS mne minula, ale i tak je děj nudný a vůbec mě ničím nezaujal, stejně jako místy až na krev nacpané rádoby vtipné scénky, které vůbec nefungují. Velké zklamání. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Hru jsem hrál, respektive jen jednu z her a celkem mě bavila, ale na druhou stranu tohle nejsou postavy, které by mě ve filmu nějak zásadně zajímaly. To se nakonec i ukázalo, kromě toho i na tom, že ten příběh je takový utahaný, v podstatě o ničem, jen klasika jak se z nýmand, kteří jsou přehlížení, stanou hrdinové. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

O té hře vím spoustu věcí. Třeba to, že existuje a... to je tak všechno. Dobře, dost těch trapných pokusů o humor. Věděl jsem do čeho jdu, věděl jsem, že to bude subžánr, který mi pije krev, ale tak nějak jsem doufal, že se to bude brát s nadhledem, ude to spíš komedie a bude se na to dát dívat. A ono taky jo, ale stejně to není nic moc. Pár světlých momentů se tom upřít nedá, ale docela mě to nudilo, zaujalo mě jen prvních 20 minut, humor byl infantilní a postavy taky nebyly bůhvíjak sympatické, většina z nich mi spíš přišla otravná. Dívat se na to dalo, ale to je tak asi všechno. 2* ()

stitch7 

všechny recenze uživatele

Jakožto velký (jako ale fakt. V-E-L-K-Ý) fanoušek herní série jsem se neskutečně těšil a doufal, že tohle bude ten film, co zvrátí pravidlo, že filmy podle her nejsou kvalitní. Hm, tak nic. Děj je neskutečně děravý a ta sluníčkovost mi opravdu lezla na nervy. Nemohu si pomoct, ale tohle bylo dětinské tak, že se ani ty tři děti, které se mnou v kinosále byly, nesmály. No.... a pak tu máme dabing, který tomu dodal onu třešničku na dortu. (je Solana galaxie, nebo město? ;)) Nicméně několik solidních scének se najde, jeden zvrat ke konci příjemně překvapil a Ratchet je děsně ťuťuťu, takže tedy tři hvězdičky. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Po skvelej videohre, podľa ktorej bol aj urobený tento animák, mi to nakoniec nedalo nepozrieť. Film ma bavil až do konečnej 20 minutovky ktorá bola dosť odflaknutá. Ale to nízke hodnotenie nechápem, zrejme tí ktorí nehrali hru, tak by to bol len priemer určite. 4* ()

Metal Lord 

všechny recenze uživatele

Příjemné zpestření videoherního světa s parádní animací. Nicméně filmu něco chybí. Určitě by si to zasloužilo nějaké to pokračování. ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Čakal som od filmu podľa mojich obľúbených ikonických maskotov z PlayStation 2 éry trošku viac. V jadre veci sa nejedná o zlý film, ale skôr o štandardný projekt zameraný na mladé publikum. Dôvod prečo si, ale zaslúži priemerné hodnotenie je v postave Captaina Qwarka. Už dlho som vo filme nezažil tak strašne moc nesympatický a neschopný charakter, že by vám tak dokázal pokaziť celý zážitok, že by z celkom slušného počinu dokázal zámerne spraviť ťažko pretrpiteľný priemer. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Nevyužitá šanca ála Sonic. Škoda. Námet mal na viac. Menej vtipu, menej detských vecí, pozeral som to s dcérkou, neriešim CGI, keďže to má 7 rokov, ale zaspal som pritom. Ona to síce zvládla, ale určite videla už taktiež ďaleko lepšie rozprávky. Slabšie tri hviezdy aj za "meno". ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Super snímek o vesmírných rangerech. Hlavním hrdinou je zde automechanik a jeho nový kámoš robot. Na tohle jsem mrknul protože tento film je na motivy hry, která vyšla na herní konzoli Playstation. Taky jsem zjistil, že se na hlasech těchto potvůrek podílelo spousta známých herců. Film odkazuj hodně na hry, takže je možné, že to bude bavit buď jen fanoušky hry a nebo děti ale já na animák rád hodím očko a navíc ještě když je podle hry. Takže za mě spokojenost. 70% ()

Litvicek odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle byla filmová tragédie a to jsem to ani nedokoukal celé. Přitom jsem za mlada u toho smažil jedna báseň. ()

Reklama

Reklama