Reklama

Reklama

Původní - Série 1

(série)
USA, (2013–2014), 15 h 28 min (Minutáž: 42–43 min)

Tvůrci:

Julie Plec

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Joseph Morgan, Daniel Gillies, Claire Holt, Michael Narducci, Phoebe Tonkin, Charles Michael Davis, Daniella Pineda, Leah Pipes, Danielle Campbell (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Klaus a Elijah se vrací do New Orleans, aby opět získali vládu nad městem. V tom jim zabraňuje Marcel a jeho družina upírů. Do toho místní čarodějky vězní Hayley, jelikož čeká Klausovo dítě... (Varan)

Recenze (3)

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série z pěti. Velmi se mi líbila. seznámíme se se všemi postavami, jimž nebylo dopřáno tolik prostoru v The Vampire Diaries, od Klause, Rebeku, přes Hayley a Elijaha až po mnohé další, od Marcela, přes Davinu a Cammille až po jejího strýce Kierana a tak dále. Celou sezónu vede několik témat: boj o New Orleans, snaha Klause získat ho zpět i přes vážná rizika, počínaje neshodami v rodině konče prolití krve. Do všeho se zapojuje i zakořeněná nenávist čarodějek a upírů, později i vlkodlaků. Hayley je těhotná a hledá něco o svých rodičích. Pomalu se začne zamilovávat do Elijaha, když ale najde své rodinné kořeny a seznámí se se svým "snoubencem" Jacksonem, začne se jí zamlouvat i on a celá její smečka, jíž je královnou. Začne si zvykat na svůj nový život, zatímco ten klausův se hroutí. I když získal své město zpět, Marcel stále touží získat ho zpět. Navíc, rodina Mikaelsonů se vážně pohádá a Rebeka konečně získá svobodu. Klausova šílenost nezná mezí, i přesto se k němu Elijah přidává na klikaté cestě vlády nad městem. Cammille, neteř strýce Kierana, jež je knězem a blízkým přítelem Marcela, se stane jedním z hlavních bodů Klausova života. Velmi se mu líbí a touží, aby zůstala v bezpečí. když ale čarodějky uřknou Kierana, jde do tuhého. Davina, mocná čarodějka v péči Markuse, také na sebe nedá dlouho čekat. V mnoha dílech se seznamujeme se Sklizní, to ale nebudu rozvádět. Série postupně končí narozením Hope, chvilkovou smrtí Hayley a mnoha ze strany vlkodlaků i upírů. Klaus se nakonec s Marcelem smíří. Hayley je nucena své dítě předat do Rebečiny péče a vydávat ho za mrtvou. Dozvíme se jeho jméno: Hope. Dcera Hayley a Klause. Vztrah mezi Hayley a Elijahem vyústí i v první líbíní následované druhým. 95 - 100 procent. Velmi zdařilá série. Je dobré vidět mé oblíbené postavy i nadále. Phoebe Tonkin se ukázala jako dobrá herečka i zde, nikoli pouze v seriálu Tajemství kruhu coby Faye Chamberlainová, dospívající čarodějka. Doporučuji a těším se na další čtyři série. ()

wesi96 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

10/10. První série mě příjemně překvapila. Slyšel jsem, že Originals je lepší než Deníky, ale až tak? Nechybělo tomu nic. Jen mě občas štvalo jak se furt hádají jen o město.. Nejdřív ho má Marcel, pak Klaus a blabla pak ho chtějí ještě vlkodlaci a nevím přijde mi to prostě vtipné jak se o něj furt hádají. Byli tady díly, na které jsem se koukal s otevřenou pusou, včetně těch co jsem hodnotil, a doufám, že si to takové výborné tempo udrží až do konce. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zvladol som pozriet prve 4 diely prvej serie a dalej zial uz nie. Bebol by ani tak problem pribeh, ktory ma vo svojej podstate celkom zaujal. Slo skor o  absolutne neherctvo "barbie-in" a "Kenn-ov". Naivita dialogov, a to, ako sa to bralo vazne mi neustale navodzoval dojem, ze cielovka je nastrocny divak, co teda uz dlho nie som. :)  V sucanosti pre mna nepozeratelne a hlupucke. Neodporucam. Ak nie ste spominana cielovka. :) 25% ()

Galerie (343)

Reklama

Reklama