Reklama

Reklama

Původní - Série 5

(série)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Záhadné zmizení přivede Klause zpět do New Orleans. Elijah se probudí a zjistí, že se nachází uprostřed ničeho a nemá ponětí o tom, kdo je. Hayley je nezvěstná a moc Prázdnoty narůstá. Hope se trápí poté, co se pokusila dát svou rodinu znovu dohromady, a Freya učiní rozhodnutí, které jí změní život. (mikki089)

Recenze (3)

Petra321 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wau... nemám slov... táto séria rozhodne nebola najlepšia, ale ten koniec to jednoducho vyrovnal... Pôvodní upíri mali konečne dobrého nepriateľa, ktorým boli oni sami navzájom. V podstate ich nepriateľkou bola aj Hope, lenže nikto to tak nevnímal. Len si myslím, že tu zomrelo príliš veľa ľudí... Skutočne príliš. Niektoré úmrtie boli dokonca zbytočné... Samozrejme to neplatí pre posledné dve. Smrť práve jednej z tých dvoch postáv som spracovávala tri dni po zhliadnutí poslednej časti... ()

Flopik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na poslednej sérii už bolo citeľne poznať, že spejeme do finále a aj keď to mohlo byť celé lepšie nemôžem povedať, že som neni s koncom spokojný. Každá postava dostala svoje ukončenie a aj keď hlavné dopadli ako dopadli, bolo to veľmi pekné a troška aj tie oči slzeli. Originals bol naozaj vydarený spin-off a aj keď TVD prekonané nebolo ja som sa počas 5 sérii skvelo bavil a Klaus a Elijah mi teda rozhodne budú chýbať. ()

Reklama

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5. a poslední série The Originals nebyla tou nejlepší ze všech, ale alespoň byla dojemná a tak to na konci seriálu má být. Rodina Mikaelsonových se po letech opět sešla, a to díky Hope. Elijah sice zapomněl na vše, co znal, a seznámil se s Antoanette, ale nakonec si vzpomněl. Bohužel, a z toho jsem smutný, poté, co přihlížel smrt Hayley. Tato ztráta mne velmi naštvala (SPOILER: nebýt ní, mohl by se Elijah rozhodnout zůstat naživu - zbytečná smrt) a zanechala velmi rozčarovaného. Hope vyrostla v dospělou dívku, jež je ale nevyzpytatelná, zejména po smrti její matky. Rozhodne se opět sjednotit rodinu, a to velmi riskantním způsobem. Vrátí magii zpět do sebe. Ale, kupodivu, již to není jako dříve, kdy zůstala Prázdnotou posedlá. Nyní umírá, a dne ode dne slábne. Ke všemu se ještě projevuje její temná stránka a činí děsivé věci. Na její umírání není lék. A proto se rozhodne Klaus vstřebat moc do sebe. Tím zpečetil svůj osud a rozohdne se zemřít. Elijah spolu s ním. Rozloučí se se všemi, a společně se, díky poslednímu kolíku z bílého dubu (Kde ho sehnal?) rozhodnou zabít. Tak učiní (...). Závěr byl velmi podivuhodný, ale již od počátku jasný. Měl plno uch, ale ty se daly snést. Romantika, drama, napětí, to vše prožijete i v poslední sérii. 90 procent, doporučuji! ()

Galerie (75)

Reklama

Reklama