Reklama

Reklama

Původní

(seriál)
  • USA The Originals
Trailer 6
USA, (2013–2018), 65 h 13 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Julie Plec

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Joseph Morgan, Daniel Gillies, Claire Holt, Phoebe Tonkin, Danielle Campbell, Leah Pipes, Charles Michael Davis, Eka Darville, Daniella Pineda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(92)

Obsahy(1)

V tomhle spinoffu Upířích deníků se Mikaelsonovi přestěhují do New Orleans a spojí se s místními čarodějkami, aby mohli zase vládnout městu. (Netflix)

Videa (146)

Trailer 6

Recenze (114)

Reesam 

všechny recenze uživatele

Zatím seriál na slušné úrovni. A nejen proto, že mám slabost pro Niklause a jeho britský přízvuk. Jde o to, že v Upířích denících se vše točí kolem teen lásky, rozchodů a zase lásky a mezitím se něco děje. Ale v The Originals jde o víc. Má to děj, má to zápletky a vážně se na to koukáte s napětím a očekáváním, co bude dál. Je blbost to srovnávat s Deníky, ale je to tak, Původní jsou prostě vyšší úroveň. ()

Pavoll 

všechny recenze uživatele

Najviac sa mi na tom pači že tam nenajdete žiadne kladne postavy, pretože sa da povedať že aj hlavne postavy su zaporaci. Konečne nejaka zmena oproti väčšine serialov, kde sa z hlavných predstaviteľov snažia spraviť neviem-akých hrdinov. V tomto serialy to nenajdete, tu sa nikto na svojej ceste za svojim cieľom nezastavi pred ničím. Dobre mi tam pasuje aj ta brutalita a krv lebo bez nich by to nebolo ono. Obľubené postavy: Rebekah, Elijah. 9/10 ()

Reklama

SheenaStaley 

všechny recenze uživatele

Po pilote som bola trošku zmätená, po prvom dieli sa toho moc nezmenilo ale od druhého dielu ma presvedčili a verím, že Originals budú ešte lepší ako Vampire diaries.... ! Teším sa a zatím zaslúžených 5* *EDIT* po troch sériách som stále viac a viac nadšená a je mi lúto, že už nemám kam zvýšiť hodnotenie, napriek tomu, že Vampire diaries naďalej ostávajú mojou srdcovkou Originals ich prekonali o 360 stupňov a dúfam, že ma budú sprevádzať ešte veľa seriálových rokov. :) ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Seriálové novinky sezóna 2013/2014 - Rozkoukáno: 22 Dokoukáno: 1 Zahozeno: 10+1 _ TVD mě přestali bavit už při konci druhé série a někdy v půlce třetí jsem s nimi seknul. Ale i přesto jsem chtěl tohle zkusit. Rebekah je moje oblíbenkyně, tak jsem si ji nemohl nechat ujít. Celkově to je povedené a koukatelné, ale během těch 4 epizod, mě to vůbec nechytlo a nějak neláká abych sledoval dál. Občas se asi na nějaký dil mrknu kvůli Rebekah, ale pravidelně to sledovat už nebudu. 70% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

--- PRVNÍ SÉRIE --- Rodinka Původních upírů v určité chvíli nakopla tehdy už skomírající děj Upířích deníků a není divu, že dostala i vlastní spin-off, na který jsem se i poměrně těšil. Jak Klaus, tak Elijah jsou zajímavě napsané a výborně zahrané postavy, avšak The Originals selhává přesně v tom, v čem v posledních sériích selhává i původní seriál - děj. Ačkoli je The Originals o něco dospělejší, je to vesměs to samé v bledě modrém. Máme tu město, tentokrát ne fiktivní maloměsto jako Mystic Falls, ale rovnou New Orleans, které vytváří pro seriál velice atraktivní prostředí. Máme tu také tři frakce, které se přetahují o místní nadvládu a to (nečekaně) upíry, vlkodlaky a čarodějky. A o tom je celý The Originals. Neustálé intriky, přetvářky, zrady, skrytá zloba a láska v momentech, kdy to divák nečeká. Nemůžu si pomoct, ale dějově se mi to jeví jako děsně nevýrazné a chaotické, není moc komu fandit a že by příběh někam směřoval, to se taky říct nedá. Závěr série trochu něco naznačil, ale jestli se v druhé sérii dějová linka nezačne trochu hýbat, tak pochybuju, že ji vůbec dosleduju. Už první série mi zabrala skoro 2 roky. Hodnocení série: 2/5 ()

Galerie (778)

Zajímavosti (9)

  • Cintorín, ktorý môžeme vidieť vo viacerých epizódach, je Lafayette Cemetery No. 1. Nachádza sa juhozápadne od Francúzskej štvrti v Garden District mesta New Orleans. (Sasha_K)
  • Postava Klausa Mikaelsona (Joseph Morgan) bola pôvodne určená na to, aby bola zabitá v seriáli Upírske denníky (2009), ale stále sa zvyšujúca sa popularita postavy priniesla nielen prežitie, ale až vlastný seriál, v ktorom stvárňuje hlavnú postavu. (pancoyote)

Reklama

Reklama