Reklama

Reklama

Původní - Série 2

(série)
USA, (2014–2015), 15 h 24 min (Minutáž: 42 min)

Tvůrci:

Julie Plec

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Joseph Morgan, Daniel Gillies, Phoebe Tonkin, Chase Coleman, Yusuf Gatewood, Charles Michael Davis, Leah Pipes, Danielle Campbell, Claire Holt (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Smutek a beznaděj budou muset stranou. Město je pod nadvládou Francescy, která touží po hlavách Původních na stříbrném podnose. Ti ale mají zálibu kazit plány nepřátel. Ještě než ale půjdou po Francesce, musí zničit měsíční kameny, aby Klaus opět nabral sílu. (Varan)

Recenze (3)

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2.série byla rozhodně lepší než ta první. Dozvídáme se mnohé další z osudů Mikaelsonových. Esther se stává v první polovině seriálu velikou hrozbou pro vztahy mezi sourozenci. Elijah je ovlivňován, aby se stal člověkem, to se ale nakonec stane Rebece. Ta se seznámí se svojí sestrou Freyou. Té Klaus nikdy neuvěří, že je to opravdu ona. Klausovi se podaří zabít svého otce, dlouho poté, co ho Davina přivedla zpět k životu. Hayley utuží svoje vztahy s Jacksonem a vdá se za něj, aby pomohla vlkodlačí smečce. Vzdá se Mikaelsonových. Klaus je všechny prokleje, s pomocí Dahlie, sestry Esther, jež se probudila po staletém spánku, jako Freya, a učiní je opět na měsíc vlkodlaky a jen na den lidmi. Elijahova láska k Hayley prochází těžkou zkouškou (...). Mohl bych povídat dál, ale to si už zjistěte sami. 95 procent. ()

wesi96 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

10/10. (Spoilery) Druhá série začala ještě lépe než první. Celá první polovina, kde byla Esther, Finn a Kol (hraný Sharmanem, což je úžasný herec) se mi líbila. Ve druhé polovině přichází na scénu Dahlia jako záporák a poslední dva díly, stějne jako u první série, mně dostali. Já si to prostě nemůžu více než vynachválit! Vincente jako další vedlejší postava se mi zatím zamlouvá. Stejně jako nádherná DAVINA, i love her. Nutně potřebuju Kola zpět! A Freya jako poslední Mikelaeson mi jakžtakž sedla až ke konci. - im rdy to go na 3 sérii!! - ()

Petra321 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na scéne sa objavujé údajne dávno mŕtva sestra, Freya a spolu s ňou aj Dhalia. Pôvodní sú opäť vystavení nebezpečenstvu a to predovšetkým Klaus, ktorý ako nesmrteľný hybrid zisťuje, že predsa len existuje spôsob, ako ho zabiť. Aspoň dočasne. Na scéne sa objaví ďalšia nová postava, maličká, práve narodená Hope. ()

Reklama

Reklama