Reklama

Reklama

Včera, dnes a pozítří

(amatérský film)
Česko, 2012, 80 min

Režie:

Jiří Bláha

Scénář:

Jiří Bláha

Hrají:

Jiří Bláha

Obsahy(1)

Volné pokračování letní bláznivé komedie Včera, dnes a zítra (2008). Opět se setkáváme s žihelskými rodinami - Komorousovými a Janíčkovými. Ti už spolu sice mluví, ale i tak na ně čeká řada problémů - třeba ten se zvoničkou... (oficiální text distributora)

Recenze (9)

zette 

všechny recenze uživatele

Tak na amaterske pomery celkem povedena podivana. Solidni scenar a pomerne slusne herecke vykony, najde se i par vtipnych momentu, dialogy nejsou vylozene trapne. Myslim, ze vice obci si toci takove podobne filmy. Osobne jsem videl takovou podobnou taskarici z Jakartic na Opavsku, ta sice tak dobra nebyla, i tak je skoda, ze se nedostala na tento web. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Pobavilo to (zase jak co), ale herci hráli strašně, příběh kolísal a postavy mi byli opět nesympatické. Myslím, že už by se neměla točit další pokračování, protože už nemá smysl ten příběh natahovat. ()

ravalah odpad!

všechny recenze uživatele

Slovy pana Labuse ze scenky Tyden referenta Kubrta: "Tak to je to nehorsi, co jsem od Tebe videl" Cilene se vyhybam poslednim filmovym pocinum pana Trosky, ale rekl bych v tuto chvili, ze zlaty Kamenak. Normalne me ted po shlednuti bolela hlava a lidem s IQ120+ bytostne shlednuti nedoporucuji, sic dopadnou stejne. Jednou jsem se zasmal, ale dalsich 79,8 minut jsem protrpel jako pes. Bohuzel se to navsteve libilo, tak jsem to musel vydrzet az do konce. Jeden z nejhorsich "filmu", co jsem kdy videl. ()

Severus007 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že herci se lépe vyjadřují, ale ty dialogy jsou úchvatné. Jedna hvězdička za snahu. Nicméně doufám, že se toho nechytí obyvatelé dalších měst. ()

M.Pazzina 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za snahu a herce,který nejsou tak tragický jako v jiných amatérských dílech, jinak je tam furt spousta chyb a nelze si nevšinout, že autor je velký fanda trilogie slunce seno. Humor mě opravdu neuchvátil, je to takové lidové a vtip není zprávně načasován. Kdyby to byla spíše etuda nebo kráťas, dal bych 2,5 * ()

macacb 

všechny recenze uživatele

Následujíci Včera, dnes a navždytřetí a zároveň stejně dobrý počin výborné amatérské trilogie. Hodnotím 5* ()

Reklama

Reklama