Reklama

Reklama

Kameňák 4

  • Slovensko Kameňák 4 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalý policejní náčelník Pepa se stal starostou. Po svém předchůdci zdědil přizpůsobivého tajemníka Bohouše. Jejich první společnou misí na radnici je založení městské policie. Náčelníkem se stane místní Rambo, Franta Cloumal, čímž konečně stoupl v očích své ženy. Šetřílek Bohouš musí ještě stihnout levně zařídit jeden pohřeb. V místní čínské restauraci mezitím dojde k nečekanému objevu. Kuchař Lojza zalévá své marihuanové bylinky známým Modrým pramenem, který povzbuzuje chuť na sex. Když si ubalí jointa z takto zavlažovaného výpěstku, propadne nekonečné pravdě a všeobjímající lásce. V Kameňákově vyrůstá i další parta výtečníků, ti nainstalovali do dívčích sprch webovou kameru a vsází se, která z dívek nemá oholené intimní partie. Celou kameňákovskou společnost doplňuje několik romských občanů, kteří mají zájem o měděné trubky z okapů. Pepa prostě nebude mít jako starosta lehký život. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (645)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý Kameňák je daleko horší než předchozí díly. Jen co to začne, tak už se na vás valí jeden trapný vtip za druhým. Za celý film jsem se zasmál asi tak 5 vtipům. Navíc všechny vtipy, které se ve filmu objevily, tak znám. Navíc to nemělo žádný děj, konverzace v celém filmu se skládal pouze z trapných vtipů. Ale na druhou stranu jsem neměl problém ten film dokoukat. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Náhoda ?? Náhody neexistujou, Pepane, to si pamatuj !!" Jo, taaaak !! Tak proto jsem se nakonec při sledování tohohle tuzemského filmového hnoje ani jednou nezasmál, což je asi dost smutné vzhledem k počtu pokusů nabídnout divákovi, když už nic jiného, aspoň jeden slušný vtip.. Vlastně ne, přiznám se, jednou jsem se řádně uchechtl, nikoliv však jakkoliv funkčnímu vtipu, ale spíš hlášce dospívající dcery uprostřed běžného v rámci celku zbytečného dialogu: "Byla jsi ve sprše ??" - "Ne, v koupelně prší !!" ;) A o čem, že tahle hrubá taškařice vlastně vypráví ?? Příběh, s jehož předstíráním se odvřeštivší trilogista Zdeněk Troška alespoň trochu obtěžoval, zde vlastně už tentokrát schází docela, což se zřejmě tvůrci divákovi snažili vynahradit obskurními hudebními předěly Walda Gangu mezi posledními zbytky nepoužitých anekdot a očekávaným product placementem všeho druhu, takže není ani co rozebírat.. Po všech stránkách ušmudlané řemeslo svádí dohromady ty největší celebřitní postavičky současnosti i odpudivé baviče a dělníky humoru ze secondhandu, když z těch Pomejí vyčnívá snad jen potrat Pavel Novotný s Milanem Pitkinem, při pohledu na něž jednoho napadá, že českému filmu snad už nemůže být ani hůř !! Ale on se stejně vždycky objeví nějaký Nová(če)k, který vás přesvědčí o omylu !! Marcel Bystroň se naplno v celé své scénáristické nahotě ztrapňuje před celým národem, když nechává dva potulné morgoše recitovat ty přestárlý hlody střílející do jejich vlastních řad nebo třeba jen krade motivy z amerických teenagerských komedií a nechává tak mlaďochy lovit bobříky, ačkoliv bobříka odvahy tu podstupuje jen a jen myslící divák, sekunduje mu u toho definitivně peklu propadnuvší rádoby režisér Ján Novák, ostatně on už měl k tý pekelný bráně dávno Klíček.. Pravdou ovšem zůstává, že čtvrtý Kameňák už nikoho neštve, protože tenhle brak nejbrakovitější prostě jen neskonale nudí, možná už jsem však pouze naprosto otupen všemi těmi nepochopitelnými pokračováními, přes všechny ty hlasité nevtipné odkazy všeho druhu, s billboardem na Babovřesky 7, dej Bůh se jich nedočkáme, i tím vztyčeným prostředníkem v závěru v čele, protože všechny tyhle pokusy v podobné šmíře tak nějak logicky postrádají funkčnost.. Mimochodem skutečnost, jak moc Kameňák 4 tiše zrcadlí castingem, interiéry i spoustou motivů Bastardy Tomáše Magnuska, který zas a znovu hraje učitele, byť sám se nedoučil stále zhola nic, mě děsí, protože jedná-li se o nějakou novou produkční kliku, máme se ještě opravdu na co těšit.. ()

Reklama

GeusX 

všechny recenze uživatele

Kdo viděl předchozí Kameňáky ví, co ho čeká.Tak proč Ti co dávali předchozím dílům odpad se přemohli a dívají se i na další díl? Chatrná příběhová rádoby kostra tu jakž takž je a pár vtipů je dokonce i vtipných. Většinou však mají k pobavení daleko a jen tak vyšumí do ztracena. Celkově jsem byl mile překvapen, neboť to mohlo být i horší. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Teprve ve čtyřce je vidět, že jakkoliv je Zdeněk Troška svébytný (a posledních hodně let naprosto nesoudný), jeho pečeť byla i v těch nejhorších filmech cítit a tvořila všechno z toho mála pozitivního. A tak zatímco u prvních tří dílů jsem z hodnocením nešel pod tři, tady se lze většinu filmu stydět za tvůrce. Celou tvůrčí skupinu by měl někdo zasvětit do pravidel saturace, např. povinnou akreditací na Festival černobílého filmu. Člověku je vždycky smutno, když vidí kdysi populární a schopné herce ochotné přijmout účast v podobné špíně, anebo s postavičkami, jako jsou Krampol, Pomeje, Srstka, Upír Krejčí, Bendová, Magnusek... Korunu všemu dává "prý" hudba, tj. jeden stále se opakující popěvek od grupy WG. Jediným světlejším bodem pro mě zůstává pozitivní přístup k erotice a opravdu pěkná (a zatím neznámá) Štěpánka Fingerhutová. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Na začátku to vypadá, že se díváte na amatérský film se špatnými výkony. Jediné plus na celém filmu jsou mladí herci, kdyby tam byli jen oni a kdyby alespoň pár vtipů bylo vtipných, jednalo by se o mnohem lepší film. Ale takhle mám pocit, že mi odumřelo pár mozkových buněk a to nejsem oproti podobným filmům vyhrazen. Téměř ani jednou jsem se nezasmál a trapnost bohužel vítězila. A nesnášim ty předabovaný herce, u kterých to jde tak moc poznat (Lucia Molnárová)! ()

Galerie (78)

Zajímavosti (27)

  • Kohnovi měli v minulých dílech syna a ne dceru. (JT19)
  • Ve všech scénách je venku slunečno. (Jyrka)
  • V 59. minutě řekne Jarmila (Alice Bendová) svému manželovi Frantovi (Martin Dejdar), že její budoucí muž by nemohl používat jeho hole, protože je levák. Stejnou frázi použila už Vilma (Jana Paulová) při rozhovoru s Pepanem (Václav Vydra) v jednom z předchozích filmů série. (Jyrka)

Reklama

Reklama