Reklama

Reklama

Lego: Batman

  • USA LEGO Batman: The Movie - DC Superheroes Unite (více)
Trailer

Obsahy(1)

Oslava na počest gothamského Muže roku Bruce Waynea se v mžiku změní v chaos, když na scénu vtrhne Joker bok po boku s partou ničemů, jako jsou Riddler, Catwoman či Two-Face. Temný rytíř se dává do díla, aby se vypořádal s nezvanými hosty, jenže jeden z přítomných zločinců mu uniká – Lex Luthor. A spolu s ním také dekonstruktor, tajná zbraň, která by v Gothamu dokázala navždy změnit rovnováhu sil! Zdá se, že ani s pomocí Robina nebude Batman na zločineckou bandu Lexe Luthora a Jokera stačit. Ale od čeho tu jsou Superhrdinové? Přidejte se k tažení proti zlu a vrhněte se spolu se Supermanem, Wonder Woman, držitelem prstenu Green Lanternem a Ligou spravedlivých do akce. Můžete tak zachránit nevinné, osvobodit Gotham a ještě si užít zábavu! Díky prvnímu filmu LEGO®: Batman objevíte zbrusu nové napínavé scény, které ve videohře dosud nebyly k vidění. A kdo ví, možná se trochu pobaví i Batman! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (62)

T2 

všechny recenze uživatele

Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,902,911 //počet predaných kusov 90,026Tržby za predaj DVD v USA $3,486,794 //počet predaných kusov 216,510║ tak toto ma prekvapilo, som myslel že to bude vatový žváchanec ale nakoniec ide o podarenú bžundu, ktorá má čosi do seba, graficky, príbehovo vydarený úlet, plný tých najtrefnejších gagov, plus vydarená akcia, oddychovka ako sa patrí /80%/ ()

B!shop odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle se fakt nedalo. Film jsem si vlastne pustil omylem a od zacatku jsem u nej trpel. Silena animace, stupidni dej a proste neskutecnej opruz. Po nakejch 45 minutach jsem to proste musel vzdat, hrozny. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Jon Burton, David A. Goodman | Hudba: Rob Westwood, Danny Elfman (Batman Theme), John Williams (Superman Theme) | Distribúcia: Warner Premiere, Warner Bros. Pictures | Štúdio: TT Animation || Celkom slušný animák, ktorého najsilnejšie kvality sú v spracovaní lego elementov do animovanej podoby. Je to vlastne skúšobná verzia neskoršieho celovečerného Lego Movie. Príbeh jednoduchý, na deckú kategóriu zameraný, bez výstavby psychológie postáv, nakoľko krátka metráž je obsiahnuta čirou akciou. Každopádne, i toto dielo ma len utvrdzuje v tom, že digitálne lego neobsahuje to reálne kúzlo, ako keď je fyzicky hmatateľné. Keď som sa dostal k počítačovému lego simulátoru, zistil som, že možností je možno viac, ale zážitok je len zlomeninou pôvodnej skúsenosti. Film ok, teším sa na Lego Movie. 60% | Blu-Ray, THX, EN DTS | ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Animák Lego Movie ma presvedčil o tom, že Lego animácia môže fungovať aj na filmovom plátne. Pre fanúšikov Batmana, DC komiksu a lego určite povinná jazda. Poteší nie len animácia, postavy a akcia, ale aj humor a soundtrack(ktorý sa mimochodom nahrával v Bratislave). Zbesilá akčná jazda od začiatku dokonca, ktorá letí do cieľa rýchlejšie ako Superman. Škoda, bral by som aj viac, takto je to len príjemná hodinka strávená s nahlaškovanými hrdinami DC komiksu. 80% - 4* ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Nebolo to vôbec zlé, dokonca občas dosť vtipné, ale aj tak som čakal čosi viac. Možno je to aj mojím vkusom zmlsaným dospelejšími chuťovkami ako Temný rytier alebo Batman: Rok jedna. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo uletené a parodujúce, ale aj poctivé. Skvelý mix Burtona, Nolana i Schumachera, ktorý dokonalo funguje. A ani to vlastne nie je sólo Batmanovka - úlohu tu zohráva (okrem Robina) aj Superman a Liga spravodlivých. Zápletka príjemne jednoduchá, akcia pompézna, kopa vedľajších postavičiek potešujúca. Hlášky a vtipy častokrát neskutočne odrovnávajúce. Keby neexistovali SUPERMAN: DOOMSDAY a BATMAN VS. RED HOOD, išlo by o najlepší DC animák... ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Náš pětiletý syn si to pouští pořád dokola, takže jestli je film mířen na tuto věkovou skupinu, má to dobrý. Mně osobně nikdy LEGO nepřišlo nijak úžasné, natož aby se krkolomnou animací s těmi kostkami dělaly filmy. Ale jinak děj docela ujde, je tu pár hlášek, namyšlený Batman a Superman ve spoďárech, který Batmanovi zachrání kejhák, koukat se na to dá. Jen ty "transformers" efekty si mohli odpustit. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Ty se bojíš, Supermane?.................... Legovsky pojatý příběh o Batmanovi jeho společníku Robinovi a kámošovi Supermanovi, kterak bojují proti všem možným záporákům, jako je Lex Luthor, Joker, Hádankář nebo krásná Catwoman. CITÁT - Jenom ti vymňouknu peněženku........... Akční, srandovní, výbušné, dobrý příběh, povedená hudba a kouká se na to líp, než na Temného rytíře. CITÁT - Je to aktivní pitomec........... Perfektní je scéna okolo 37 minuty. Batman tam sedí na silnici, přichází Robin a povídá: Jééé, kde máš auto?.................. Spousta hlášek a ironických poznáme, které dokáží polechtat bránici. Máme jen křestný jména, jako třeba Madonna. Scéna, kdy Batman a Superman čekají na zastávce na autobus mě dostala. CITÁT - Mám žetony......... Jo, tenhle příběh se povedl. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Měla jsem to štěstí, že předtím než jsem zhlédla tento film, tak jsem dohrála původní hru Lego Batman: DC Superheroes, takže mám s čím srovnávat a navíc je mi jejich humor známý. Když se začalo říkal, že dnešní hry představují konkurenci pro filmový průmysl, nikoho snad nenapadlo, že by někdo takhle skvěle recykloval herní tvorbu. Báječně jsem si užila jak hru, tak i tento film, který mi doplnil některé scény a skvěle můj zážitek ucelil. Zbožňuji Lego humor! :) ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Lego Batman si žije ve vskutku jedinečném universu. Nic dechberoucího to není, ale má to takový svůj feeling, který většinu charaktérů a jejich vzájemnou interakci posouvá do nových, neviděných a tím pádem relativně zábavných rovin. Působilo to na mě jako taková zajímavě vyosená směska Burtonů, Schumacherů a šedesátkových tv show. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Taková milá ptákonvika se spoustou ikonických postav z DC. To je největší klad této lego verze Batmana. Humor pro mě, ale trochu zaostává bohužel. Ale jednou se to určitě vidět dá. Takže mínus Robin krát Joker plus odmocnina z Luthora děleno závorkou (Batman plus Superman) = 3 hvězdičky. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Když jsem do tohohle šel, naprosto nepolíbený jakýmikoli jinými Lego snímky, myslel jsem si, že je to jen ptákovina, kterou nemyslí tvůrci schválně. Ukázalo se, že ji schválně skutečně moc nemyslí, protože se mimo jiné jedná o velmi zdařilou parodii. A to je na tomhle snímku to nejlepší. Nebere superhrdiny až tak vážně a některé vtipy - třeba ten ve výtahu - jsou opravdu dokonalé. ()

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele

Parádní LEGO nářez, takovouhle animaci mám nejradši, je lepší než ta, jakou byl LEGO Movie. Něco takového by mohli vydávat každý rok. ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Člověk by ani nevěřil jak i po těch letech tenhle nejen dětský svět dokáže překvapit... a navíc to dobře funguje, co do akční stránky až po lechtání bránic. Ono fungující interaktivní vesmír ve kterém není nemožné vytvořit i nemožné" Aby to taky nefungovalo. :) Když si navíc k tomu připočítáme velmi povedený DC svět opepřený hutnou dávkou humoru. není co řešit. Člověku pak ani nepřijde naprosto infantilní když si postavičky mezi sebou mění údy a až dětinsky se neustále špičkují. :D Já se bavil. 80% A to se na nás ještě řítí ten Kino HIT. Hmm... no pořád lepší než když někoho napadlo,( nejspíš po neúspěšné lobotomii mozku) s filmovat Angry birds. Bože můj.... kam ten svět spěje? :D :) B) .... Ps: ondon: Tak zkus taplety, líp to klouže... B) ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Nepomátl jsem se. Já vím, že to není dokonalý film a je určený pro mladší publikum, ale přesto jsem se skvěle bavil. Spojení LEGA a populárního světa Batmana fungovalo ve hrách a funguje to i ve filmu. Nový LEGO Batman obsahuje celou řadů odkazů, parodií, nepostrádá vtip a hlavně baví svým zjednodušením celého děje. Je to trochu Batman z šedesátek přestrojený do LEGA, ovšem je stále rádost jej sledovat. Ať už pro svou stylovost, pro celou řadu charakterů (zábavný Superman) nebo třeba věrné hudební motivy. ()

majkl44 

všechny recenze uživatele

Byla to hezká podívaná a myslím, že i když šlo o LEGO film, tak byl i celkem povedený příběh. Může se vám zdát, že to nadhodnocuji, ale byl to opravdu jeden z těch lepších filmů tohoto druhu. Navíc mám slabost pro hrdiny v tomto filmu. Škoda, že se tam tým Ligy spravedlivých objevil krátce.. ()

Reklama

Reklama