Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Letní komedie Zdeňka Trošky je úsměvným obrázkem ze života v současné vesnici, která s nadhledem a komediální nadsázkou, tak trochu v duchu Slunce, seno, sleduje kupící se nedorozumění a souhry náhod, které pořádně zamotají hlavu její obyvatelům. V příběhu nechybí láska, žárlivost, závist, intriky a zejména vtipné okamžiky, v nichž se někteří i najdou. Příběh začíná tam, kde první díl skončil: drbna Horáčková vybíhá z domu naproti mladým hokejistům, kteří přijeli navštívit svého dobrého kamaráda a spoluhráče na nedalekou chalupu, aby tu aspoň pár dní trénovali i odpočívali. Horáčkovou okamžitě napadne pozvat svou vnučku, šikovně ji narafičit sportovcům do cesty – třeba se jí nějaký všimne a holka udělá terno. Nevydrží a pochlubí se svým nápadem ostatním babkám. Zápletka se dále točí okolo pomsty Horáčkové starostovi Stehlíkovi, kvůli kterému musela opustit místo tajemnice na místním úřadě..... do vesnice přichází kontrolor z „kraje" a netuší, co tu na něj čeká, co všechno bude muset řešit a právě díky tomu se odehrává spousta humorných situací... A nad tím vší bdí mladý farář s trochu netradičním a dvojsmyslným jménem... (Falcon)

(více)

Recenze (413)

borohub odpad!

všechny recenze uživatele

Věděl jsem že to bude hovno, ale že to bude kurva takové hovno, to by nikdo nečekal. Film i přesto že se tváří jako komedie, komedii ani trochu nepřipomíná, Uznávám že za hodinu a 50 minut jsem se asi dvakrát zasmál, ale z kina jsem odcházel totálně vygumovaný.Fakt filmy od Zdeňky Trošky bych na území ČR prostě zakázal, protože tohle je utrpení.. 5% ()

Joiner odpad!

všechny recenze uživatele

Jedničce jsem unikl, dvojka na mě zaútočila s DVD v autobuse na dovolenou. Nezvládl jsem psychicky ani první čtvrt hodinu. Nevím jestli je to jen těma příšernejma hereckýma výkonama, nebo scénářem, ale je to blbý jak německá reklama na prací prášek. Troška se bohužel zase marně snaží navázat na úspěch Slunce seno.. ()

Gardis 

všechny recenze uživatele

Hovadina, viděl jsem začátek, a nic moc. Sedící babka na motorce, kde chvilkama je klíčovací pozadí a zbytek jen náhradník v babčině obleku, která vypadá jak moucha. ►►► 42 % ◄◄◄ ()

macetoma odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímavé - poprvé, kdy pan Troška překročil svůj stín a dvojka je lepší než jednička. Je to sice pořád odpad, ale už ne tak velký :). No, aspoň jsem viděl pár hokejistů bez helmy a dresu. Jen tak dál, třetí díl už možná ode mne dostane jednu hvězdu. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Zklamání a oproti jedničce velký propad. Příběh nějak pokračuje, ale to hlavní co mě na jedničce bavilo a proč jsem se díval byly všudy přítomné vtipy a vtipné situace, které naprosto vymizely a nahradili je trpné pokusy o ně. Musím přiznat, že u pár narážek či vtípků jsem se pousmál, ale to je na film s "lobotomickým" příběhem fakt málo, asi tak na 1*. Takže tudy cesta nevede a Troška by měl točit jen jednotlivé filmy. Hodnocení: 15/100. ()

Ivoman 

všechny recenze uživatele

Hm, tak 4 hvězdičky jako první díl si to nezaslouží. Děj je strašně roztáhaný a např. na Dolanskýho úplně zapomenete, protože scény na jeho vile najednou do filmu vůbec nezapadají a jsou od sebe třeba i půl hodiny a jsou tím pádem úplně vytržený z kontextu. Počasí filmařům také viditelně nepřálo, střídají se scény se sluníčkem a zataženo. Hokejisti tam měli být dle mého gusta jen taková malá vložka a ne tam pobíhat zmateně po celý film. ()

Maw odpad!

všechny recenze uživatele

Jak to vůbec může být modré???? Tím se mi jen potvrzuje, že žiju ve státě hlupáků a jednoduchých lidí. Tragédie. A Troška by toho už měl nechat, je mi z něj a z jeho tvorbu na zvracení, ubožák! ()

mr.cartman 

všechny recenze uživatele

Jasnr, je to blbost o nicem, ale jak tu bylo jiz zminovano, pokud od toho nic neocekavate, tak vas to jen prekvapi. Misty dokonce i mile. Nejlepsi hlaska pro me byla K+M+B. :-) ()

nula87 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle už snad ani není blbé, to je prostě jenom barevné a hýbe se to - nic víc. Jako ataka filmařské stupidity, jako. Chápeš, jako? 0% ()

helrohir odpad!

všechny recenze uživatele

Opäť tá istá Troškova pesnička, určená primárne pre jednoduchého človiečika, ktorý veľa rozumu nepobral. Netvrdím, že je úplne nevtipné, nakoľko nejaká hláška do tých babičiek ma celkom pobavila, ale ide o to, že ten "film" nemá hlavu ani pätu, je totálne nezmyselný a z 99% trápne nevtipný. Fuj, zle, totálny odpad! ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

První díl měl malou úroveň, ale měl. Tento snímek ovšem ztrácí i tu malou. Humoru už zde mnoho není. Vím, že Z. Troška má v oblibě neherce, ale hokejisté opravdu nejsou dobrým nápadem. Tím spíše, když ve většině záběrech jen běží, jí, pijou a pouze v jednom trénují. Samotným dějem moc nehýbou. A kde chybí hlavní dějová linka, tam nemůže být příběh ani příliš zábavný, ale hlavně ani zajímavý. Dvojka je bohužel horší než jednička. Zůstala jen kvalitní hudba. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se opět, ale už to nemělo ty grády. Hokejisté to krásně mrvili, ale celkově to prostě bylo slabší. Scény s buchtami, tedy spíše následky požití byly hodně srandovní. ()

Reklama

Reklama