Reklama

Reklama

VOD (1)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

? Tak tohle šlo absolutně mimo mě. Hodně zajímavé téma, uchopené tím nejvíce podivným způsobem, jak to jen šlo. Audiovizuál je takovej jak kdy, střelba zní monumentálně a i zvuk jako takovej, je skvělej, za což dávám jednu hvězdu. Ale jindy, ty barvičky, efekty, apod. působí to bezzubě. Akční scény jsou fajn, ale vše se děje tak nahodile, že to působí nezáživně. Hereckej ansábl lákavej, ale scénář jim nedovolí vyniknout. Film má dost brutální kontrasty, kde ty negativní, přebíjejí veškeré klady. Prvních deset minut působilo nadějně, ale pak se z toho stala divná patlanice. I prostředí, dialogy apod. vše působí mrtvě v tomhle filmu. Jo a ještě musím zmínit soundtrack v tomhle filmu - CO TO MĚLO BEJT. Ty podivné, zvukové cosi, co tam hulákají.... :D střih je totálně nezvládnutý, nenavazující a některé momenty se vystřihnou úplně, zejména ta pěší honička tím lesem. A jinak, takhle bezzubě uchopit schizofrenické téma....achjo. Nefunguje to, protože to spíš působí jako popcornovka. ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Ať už jde o kameru, efekty, akci či celkový look na filmy Dante Lama je vždy radost pohledět. Se scénářem to bývá ale zpravidla horší. Dante Lam však tentokrát klasický recept hongkongských krimi thrillerů opepřil prvky skoro až psychologického hororu a filmu tu náramně prospělo. Druhá polovina místy sice klopýtne ale zápletka si hlavu i patu (výjimečně) udrží. Daniel Wu film zkušeně táhne a role mu sedla natolik, že skoro až zastínil tradičně bezchybného Nicka Cheunga. Efekty, akce a look tedy tradičně parádní. Skvělá je zejména úroveň, které se většinu času pohybuje na hranici over-the-topu a když ji pro efekt účelně překročí je nemožné to filmu zazlívat, protože Lam to umí prodat tak aby to prostě vypadalo cool. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Vynikající psychologický akční thriller od Dante Lama. Kinematografie je parádní, perfektní vizuální efekty, spousta krve, nádherná kamera, co se týče zpracování, tak Dante Lam nemůže být kritizován, ale příběh mi přišel až moc podivně překombinovaný, ostatně to skoro vždy když se jedná o schizofrenii. Druhá půlka v mých očích lehce ztrácela tempo oproti předchozí hodině a Nick Cheung nedostal tolik prostoru, kolik by si zasloužil, protože ten herec je sakra charismatickéj a úžasnéj! Celkově je to však velmi vzrušující a místy až hororově podaná akční jízda. 75% PS: Film se může pyšnit největším počtem upálených lidí zaživa, co jsem kdy ve filmu zhlédl. Doporučuji! ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to nadpriemerný akčný psychologický krimi thriller od Dante Lama. Má celkom dobrý príbeh o policajtovi, ktorý v nemocnici daruje krv ťažko zranenému mužovi, no čoskoro zisťuje, že sa jedná o mimoriadne nebezpečného zločinca, ktorý predtým zabil niekoľko policajtov, so svojou skupinou uskutočňuje krvavé lúpeže a nanešťastie sa mu podarí uniknúť aj tentokrát. Policajt sa preto snaží svoju chybu napraviť, lenže táto udalosť ho psychicky veľmi ovplyvnila a pripomenula desivé zážitky z detstva. Spracovanie je ale iba priemerné, ešte spočiatku to vyzerá dosť nádejne, slušný policajt a schopný brutálny zločinec na opačných stranách, zaujímavo pôsobiaca zápletka a plno výborných prvkov so slušným potenciálom a tak som bol zvedavý, čo bude ďalej. Ale už po prvej tretine som mal pocit, že sa to rýchlo začína rozpadať, síce v tom cítiť vysoké ambície pre zaujímavé a nie až tak obvyklé dielo, ale postavy ma už začali prestávať zaujímať, rovnako ako tá kriminálna línia, tie psychologické prvky síce samo o sebe boli pomerne vydarené, ale v celku mi moc nesedeli a podobne na tom boli aj udalosti z detstva. Takže som mal z toho skutočne veľmi zvláštny pocit, keďže na jednej strane tu bolo toho samostatne zaujímavého viac než dosť, ale v tomto celku ma to nebavilo ani zďaleka tak moc, ako by som chcel a väčšinu času som sa do toho nevedel dostať. Akcie je tu priemerné množstvo a síce nie je zlá, ale mohla byť aj lepšia. Nájde sa tu niekoľko veľkolepejších akcií, prevažne prestreliek, prípadne nejaká tá naháňačka, ale často mi nesadol ich vizuál, hlavne tie rôzne zbytočnosti, ako zastavovania obrazu, alebo spomaľovačky a tiež mi tu chýbal nejaký nápad alebo aspoň výrazný moment, ale aj tak sa na to dá pozerať a hlavne tie rôzne pešie prenasledovania ma aj bavili. Herecké obsadenie je výborné, Daniel Wu v hlavnej úlohe, Nick Cheung ako zločinec, len škoda, že v druhej polovici mal už podstatne menej priestoru a v menších úlohách potešia aj Liu Kai-Chi a Andy On. Čo sa týka réžie a technickej stránky, Dante Lam je talent, ale táto žánrová kombinácia mu moc nevyšla, dokonca ešte aj tá vizuálna stránka miestami sklame, ale stále je to slušná úroveň. Škoda, na pomery tvorby tohto režiséra je to až prekvapivo priemerné, ale zase to jedno pozretie neľutujem. 61% ()

Skalda_2 

všechny recenze uživatele

Škoda, že nejde dát 3,5*. Bylo by to tak akorát. Dante pořád ve formě. Akce místy správně brutální. Originálních nápadů půl nůše. Škoda, že "zásadní zvrat" člověk prokoukne celkem brzo. Kdo se bojí afektovaného asijského přehrávání, může bejt v klidu a přistoupit k tomu jako k poměrně originální detektivce. Zamrzí tu a tam špatné CGI. ()

Galerie (64)

Reklama

Reklama