Reklama

Reklama

Different

(amatérský film)
  • Velká Británie Different
Celý film
Experimentální / Krátkometrážní
Slovensko, 2013, 4 min

Obsahy(1)

Príbeh o výnimočných ľuďoch, ktorí sú ľuďmi aj napriek tomu že sú odlišní. Ich inakosť je v ich sexuálnej orientácií, ktorá je v dnešnej dobre dosť často rozoberaným pojmom. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Takové to počáteční blbnutí, hraní si s kamerou a hudbou, bez nějakého většího zdělení. Teda jo, nějaké tam je, existují muži, co mají rádi muže a ženy, co mají rády ženy, ale to mi v dnešní době řekne většina filmů a nebudu u toho muset poslouchat nějakou otravnou hudbu. Vizuálně to pro začátek nevypadá nejhůř, akorát nechápu, proč zrovna tohle režisér tvořil ve svých patnácti letech. A už vůbec nechápu, proč tam na konci je polonahé děcko (kluk). Mělo to naznačit, že se gayové a lesby nemůžou líbat před dětmi nebo to snad je jenom nějaká divná režisérova úchylka? Nebo že naše společnost "zakazuje" dětem vidět líbání se stejným pohlavím? Všechno to stejně jsou zvrhlé myšlenky a to děcko tam fakt být nemuselo. 2* ()

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Trochu naivnučký scenár (pri 14 ročnom tvorcovi odpustitelné) ale i tak omamujúci audiovizuálny zážitok ktorý som už videl minimálne 10 krát. ()

michael.film 

všechny recenze uživatele

Príde mi to ako veľmi podarená snímka, jediné čo mi prekáža je tá neznesiteľná dĺžka, dalo by sa to skrátiť a aj tak by to nestratilo svoje čaro. Teraz je to moc zdĺhavé, kvôli tomu som odobral jednu hviezdičku. ()

Reklama

Reklama