Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Objevte tajemství nejlepších a nejvtipnějších supertajných agentů světa: Skippera, Kowalskiho, Rica a Vojína. Jsou to nejen veselí a povedení ptáčci, jsou i nejvýkonnější úderná jednotka tajných agentů. Jsou připravení kdykoliv a kdekoliv zasáhnout i při sebemenším ohrožení světa. Skipper je odvážným vůdcem, který nikdy nenechá parťáka ve štychu. Kowalski představuje mozek týmu s fotografickou pamětí a dokonalými znalostmi čehokoli. Rico je neřízená střela, bomba se zapáleným doutnákem. A Vojín? Ten je tak trochu podceňovaným nejmladším členem party, ale právě on věří, že společně dokážou i nemožné. A kdo je jejich hlavním protivníkem a největším padouchem? Nebezpečí se objeví v podobě doktora Octaviuse Brinea, výstředního génia a velice úspěšného vědce. Jak už to tak u zlosynů tohoto typu bývá, má za sebou strašlivou tajemnou minulost a hodně nesnáší všechny tučňáky. Navíc je to chobotnice, takže je padouchem opravdu dostatečně slizkým. Boj statečných tučňáků s Octaviusem je nelítostný, krutý a bez pravidel a díky tomu si ho taky všichni zúčastnění náramně užívají. A aby toho nebylo málo, naše špičková jednotka se setká s tajnou organizací Severák. Což je další elitní mezidruhová jednotka zaměřená na pomoc všem tvorům, kteří si sami nepomůžou. A tak naši tučňáci mají co dělat nejen s Octaviusem ale i s konkurenční agentskou partou. (CinemArt)

(více)

Diskuze

etienne

etienne (hodnocení, recenze)

Badmaniak

Nicolas. Cage them. / Thomasi, strč je do basy. - Elijah, would you please take them away? / Roberte, a teď je všechny poberte. - Drew, Barry, more power. / Bradley, dej tam plný kredit. - Robin, write this down. / Víš co, víš to, zapíš to. - Charlize, they're on the ray! / Charlie, paprsek ?!":!:!":?. - Helen, hunt them down! / Vlasti, nastraž im pasti! - William, hurt them. / Jacku, dej im deku. - Halle, bury them! / Tobey, vykop im hroby! - Hugh, Jack, man the battle stations! / Hugo, Harry, dělejte štáry! - Kevin, bake on! / Klárku, peč další várku! ...dabing toho veľa zabije... :/

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Mě by zajímalo, jak se popasovali v dabingu s těmi jmény chobotniček. Protože jak přeložit ty dvojsmysly jmen slavných, to fakt nevim. :D

na příspěvěk reagoval etienne

Uživatel trigen smazal svůj příspěvek.

DeathTheKid

DeathTheKid (hodnocení, recenze)

Zaregistroval někdo, kolik slovních hříček, jakožto jmen slavných herců, tam ten chobotničák říkal? 

na příspěvěk reagoval martess

martess

martess (hodnocení, recenze)

Som jediný komu vadilo, že z (pre nás) imaginárnej ríše zvierat, ktorú sme nemohli počuť alebo chápať spravia animované psy a mačky? Našťastie sa to dalo presedieť ale bolo to strašne. Tešil som sa že najzabavnejšie a najakčnejšie postavičky Madagascaru dostanu vlastny a film a oni to strašne posrali. Každopadne sa mi pačil šprím že Benedict daboval vedlajšiu postavu :)

Uživatel trigen smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Stejšn

Stejšn (hodnocení, recenze)

Dneska jsem na tom byl se synem (6). Oba na to máme názor, že je to takový průměr. Neurazí, ale nenadchne. Na špičku typu Úžasňákovi nebo Já padouch to nemá.

na příspěvěk reagoval Gryphon

Příspěvek byl smazán administrátorem.

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

trigen

Dobrá úvaha. U normálneho filmu by ma to veľmi neprekvapilo - tam sa k hercom poväčšine dostane scénar na základe ktorého sa potom rozhodujú či rolu prijať alebo nie. Ale v prípade animákov, tam sa k hercom dostávajú len pasáže, texty, ktoré majú nadabovať.

trigen

trigen (hodnocení, recenze)

S tím spoilerováním máš určitě pravdu. Mě jen přišlo neuvěřitelné a zcela nepochopitelné, že by se taková věc jako scénář (pokud jde skutečně o něj) mohla dostat nějakým způsobem ven. Přemýšlím, jestli ty svoje příspěvky do diskuze radši nesmazat, nebo alespoň ten s odkazem....

na příspěvěk reagoval tomas.malo

Uživatel trigen smazal svůj příspěvek.

Uživatel trigen smazal svůj příspěvek.

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

trigen

v pohode, nič proti tebe. Niekto tvoje info ocení.

Ja som trocha poučený, jednak neklikať na každý link, a jednak... na čo si vyspoilerovať film pred jeho pozretím. Trailer mi bohate stačil, ostatné beriem ako prekvapenie do kina :-)

na příspěvěk reagoval trigen

trigen

trigen (hodnocení, recenze)

Wow, omlouvám se, pokud je stránka jakkoli nebezpečná. Osobně jsem o ní až doteď nevěděl, dostal jsem se na ní tak, že jsem na googlu rozkliknul odkaz k jednomu obrázku, když jsem hledal screenshoty k tomuhle filmu. A vzhledem k tomu, že na csfd každou chvíli někdo hodí nějaký odkaz na něco, tak poté, co jsem stránku trochu prozkoumal a objevil ty rozhovory, říkal jsem si, že by některé fanoušky tučňáků mohly zaujmout. Rozhodně nemám v úmyslu někomu způsobit nepříjemnost.

na příspěvěk reagoval tomas.malo

trigen

trigen (hodnocení, recenze)

Mohli byste mi něco objasnit? Na stránce http://agent-classified.deviantart.com/ jsem našel něco, co vypadá jako útržky ze scénáře z různých částí filmu v podobě rozhovorů mezi uživateli dané stránky. Pravděpodobně se pletu a jde o věc, která spadá do kategorie "fan made", ale pokud vyjdu ze všech ukázek, které jsem zatím na tenhle film viděl, přítomnost daných scén by mi přišla vcelku logická, postavy se v nich chovají tak, jak jsou popsány na oficiálních stránkách, dialogy mají kvalitu, vtip, a občas je v jednom útržku zmíněna situace, která se stala v jiném útržku, jako by byly všechny částí jednoho velkého celku. Každopádně si myslím, že minimálně za jedno pročtení to stojí. Některé scény bych ve filmu skutečně rád viděl (dané útržky se nachází v dolní pravé části stránky, na kterou odkazuji, a pokud si chcete rozkliknout celý rozhovor, klikněte na ikonu "(1 Reply)").

na příspěvěk reagoval tomas.malo

canucks333

canucks333 (hodnocení, recenze)

tomas.malo

práveže sa mi dzalo že v Madagaskare 3 bolo všetko eln nei lev, zebra, žirafa a hippo, bol tam cirkus, divyn rusky tiger ktory zdedil schopnosti po neviem akom cloveku, neznicitelna policajtka, ktroa strcila do kapsy Avenegrov zo Starzcami galaxie a Spider-manom a este tam boli svetla a infantilyn pribeh... DreamWorks u mna zabodovali u Ako si vycvicit draka + ma neoslnil ani trailer a to amm tucniakov celkom rad.. skoda pokazili si to u mna

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

canucks333

áno, tragédia to bola, som to dopozeral na dvakrát s odstupom niekoľkých mesiacov :-D

ALE, toto sú Tučniaci!!! Žiadny lev, zebra, hippo, či žirafa :-)

na příspěvěk reagoval canucks333

canucks333

canucks333 (hodnocení, recenze)

Na toto urcite nepojdem asi ma tu ukamenujete ale pre mna bol Madagaskar 3 (a to mam jednotku velmi rad) jeden z najhorsich animovanych filmo vobec... obrovske sklamanie

na příspěvěk reagoval dragon94, tomas.malo

KritikAmater

KritikAmater (hodnocení, recenze)

Tak jak je to s tím dabingem? Jestli to nebude ten origoš(serialovej) tak se zblázním :-(

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

FloTin

Já taky... ikdyž považuju Madagaskar 3 za totální hovadinu... Což ty zřejmě né, když si tomu dal 5* :D ... tak doufám, že se tučňáci vážně povedou.... snad dovedou udržet tempo po celou dobu filmu.

na příspěvěk reagoval FloTin

Reklama

Reklama