Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Britská televizní inscenace ilustruje život oblíbené komediální herečky Hattie Jacques, která v šedesátých letech tvořila ideální pár se svým podobně oblíbeným hereckým kolegou, ale uvnitř svého těla se cítila nejistá. Cestu jí zkřížil mladý muž, který jí nejenže opakoval, že je krásná, ale že ani není důvod, proč by neměla být jen kvůli svojí mohutnější postavě. (Morien)

(více)

Recenze (2)

Morien 

všechny recenze uživatele

Jsem vážně ráda, že ten, kdo vede moji ruku při vybírání filmů (nebo ruku Aidana Turnera při vybírání rolí, kdo ví), mi dopřává přesně ty filmy, které zrovna potřebuji vidět. A těžko říct, kdo vedl ruku autorů při psaní tohohle scénáře, že se rozhodli vynechat, že celá ta věc Matku představenou tak zničila, že už nikdy nezvládla žít normální život. ()

Lokitre 

všechny recenze uživatele

Když se to v kině hemží podprůměrnými CGI filmu, někdy si prostě musíte sednout a podívat se na nějaké nenáročné drama. Když sáhnete po BBC nikdy nebudete zlamaní a tento film to jenom potvrdil. Příběh o Hattie byl v podstatě velmi jednoduchý (vychází ze skutečných událostí takže nemůžeme očekávat žádné zcela nelogické zvraty), ale i tak celá hodina a půl nebyla v žádném případě nudná. I když se Hattie odctne v na první pohled bezvýchodné situaci a celý film má vlastně prostředních 60 minut negativní atmosféru, tak přesto skončí lépe než jsem očekávala. Herecké výkony na jedničku - všichni tři hlavní herci. ()

Reklama

Reklama