Reklama

Reklama

Prometheus: The Weyland Files

všechny plakáty
Dokumentární / Krátkometrážní
USA, 2012, 19 min

Obsahy(1)

Soubor všech doprovodných videí, která doprovázela reklamní kampaň k filmu PrometheusObsahuje řeč Petera Weylanda na konferenci TED 2023, představuje robotického Davida, zprávu od Elizabeth Shaw, videa z příprav mise a virální video k propagaci Weyland Industries. (SaNcHeZ_cz)

Recenze (10)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Suveréně nejlepší scénou je řeč Petera Weylanda z roku 2023, která mě osobně doplnila jeden z dalších dílů skládačky, proč vlastně společnost Weyland tolik vždycky potřebovala Vetřelce. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Až na tu ubíjející über-artovou zprávu mimozemským civilizacím celkem fajn kompozice doplňujících, hraných videí k zatím (před)poslední aliení věci od Ridleyho Scotta. Budujeme lepší světy! ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Miestami lepšie ako samotný film. Videl som ako bonusy k DVD, samostatné videá ale aj zakomponované v neoficiálnej predĺženej verzii Prehistorik Cut. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Poměrně povedená doprovodná reklamní kampaň k neúplně úspěšnému prequelu k Vetřelci. Alespoň tohle se jim povedlo... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Jedno z mnoha bonusů na blu-ray 3D Velmi obsáhlá bonusová část je plná doprovodných aouborů a chce to asi více času je všechny vidět, než samotný film. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Rozhodně zajímavá propagační záležitost, která mnohdy (jako třeba v případě projevu Guye Pearce) dosahuje nesrovnatelně lepších kvalit než samotný film. Kdyby tak podobnou péči dostal i scénář, mohli jsme přecijen dostat parádní sci-fi. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

TED 2023 - Tady si to herectví Guye Pearce opravdu užívám a konečně tady má víc prostoru jako mladej než jako sešlej plesnivec. A jako bonus to opravdu stojí za to. Charisma jak druhej Hitler, myšlenky jak kacířskej samozvanec a šílenost v očích. Za tohle asi 5*. Introducing the Next Generation David - no jo, takové menší promíčko, něco podobného jak Alien: Covenant - Meet Walter Prometheus: Quiet Eye - Elizabeth Shaw se vtírá, nic zajímavého. Prometheus Transmission - představuje nám posádku a aliení vesmír, záběry přírody/povrchu planet, lidi z různých kultur, divné lidi atd. - pěkně udělané, ale nic zásadního. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Pokud nepatříte k lidem kteří se pevně rozhodli Prometheus nepochopit a potřebujete něco dovysvětlit, tak tady je možnost. Některé bonusy odhalují motivaci posádky, zvláště flegmatického kapitána a po uznání toužící Meredith Vickers. Zbytek se týká významu Inženýrů pro Weyland Industries a pana Waylanda konkrétně. Bohužel se dá říct že alespoň polovina scén neměla skončit na podlaze střižny, ale mohla obohatit celý film. ()

Blondy. 

všechny recenze uživatele

Vždy mám rád tyto doplňky a bonusy k filmům a vlastně k cemukoliv. Je to krásně doplnění a někdy i vysvětlení tech drobností, které asi hlavně diky střihu zůstaly zatajeny. Jen škoda, že Prometheus celkově se moc nevyvedl, ale to jsou ty klasické "věci navíc", bez kterých nastavovaný snímek už snad nikdo neumí natočit. ()

Reklama

Reklama