Reklama

Reklama

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Nebýt několikanásobného odložení původně stanoveného data začátku natáčení, objevil by se v seriálu i herec Tae-woo Kim. Ten byl ale posléze nucen věnovat se jiným filmovým závazkům. (Conspi)
  • Své herecké postavě dostála herečka Hyeon-jeong Ko (Soo-ro Chun) i ve skutečnosti, když při natáčení podvodní scény, kterou lze vidět v samotném závěru snímku, byla nucena se potopit do hloubky přesahující pět metrů a následně vyplavat na zpět hladinu. V okamžiku, kdy se nacházela hluboko pod vodní hladinou, se herečce, dle vlastních slov, zatočila hlava a na okamžik ztratila vědomí o čase a prostoru. Její tělo bylo na hladinu vytaženo až podpůrným potápěčským týmem. Vyjma krátkého šoku si herečka neodnesla z incidentu žádná poranění a danou scénu v dalším pokusu úspěšně absolvovala. (Conspi)
  • Snímek, jenž byl po dobu sedmi měsíců filmařskými tvůrci natáčen v Pusanu, přímořské metropolitní a zároveň druhé největší jihokorejské město, přišel během výrobního procesu o původně avizovaného režiséra. Tím byl herec Beom-sik Jeong. V dalším setrvání na pozici režiséra mu zabránil jeho špatný zdravotní stav, díky němuž byla výroba snímku po dobu několika měsíčního hledání nového režiséra pozastavena. Díky této prodlevě se dalšího procesu výroby snímku distancoval jihokorejský herec Min-sik Choi (Nameless Gangster (2012)). Jeho náhradou byl herec Moon-sik Lee (Battlefield Heroes (2011)). Konečnou náhradou za odchozího režiséra byl jihokorejský filmový režisér Chul-kwan Park (Hi! Dharma! (2001)). (Conspi)

Reklama

Reklama