Reklama

Reklama

Všude dobře, doma peklo

  • USA Home Sweet Hell (více)
Trailer 2

VOD (1)

Don Champagne má na první pohled všechno: vede úspěšný podnik, žije v dokonalém domě spolu s dokonalými dětmi a dokonalou ženu. Když se ale jeho manželka Mona dozví o Donově románku s pohlednou prodavačkou, promění se tohle předměstské hnízdečko pohody v pravé peklo. Donovi brzy dochází, že Mona se nezastaví před ničím, dokonce ani před vraždou, jen aby jejich pečlivě naplánované příkladné manželství zachránila. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (141)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Venkem proudí noční světlo a mně se nechce spát. V televizi běží film, který se tváří jako děsná nuda, ale pořád lepší, než civět do zdi. Výsledek? Zlatý civění do zdi. Člověk třeba na něco kloudného přijde. Jediný plus tohoto filmu je asi Katherine Heigl, která si svojí postavu vysloveně užívala. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $3milióny║ zvrhlá čierna komédia z nevídanou démonickou Katherine Heigl /60%/ ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Koukatelné především díky výborné trojici Patrick Wilson, ďábelská Katherine Heigl a sexy Jordana Brewster. Humor je sice krotký, ale září z toho zábava a potěší i nějaká ta krev v závěru. Bavil jsem se, ale více než na 3* to není. 65% ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Wilson si musí ze soukromého života táhnout nějaký exkluzivní mindrák, protože během jednoho roku hraje už ve druhé brutální sračce o zabíjení milenek, manželek kámošů nebo rovnou té vlastní. Nevěřím, že by role v tak předem odhadnutelných shitech bral z přesvědčení, že to budou kasovní trháky a redneckové ho za to budou plácat po prdeli a chcát smíchy z epičnosti, kterou zrovna viděli vysranou na plátně. Je mi to líto, protože svou jedinou tupou grimasou v repertoáru umí zahrát celkem vtipné scénky, i když jako komplexní herec stojí za hovno a důvtipným výběrem rolí se sám poslal na dno žebříčku současného hollywoodského béčka, ačkoliv nakročeno neměl zase tak špatně. K filmu samotnému se toho napsat moc nedá, je to prvotřídně nevtipná sračka o groteskním imbecilovi a jeho psychopatické manželce, které permanentně padají na nůž absolutně nezajímavé karikatury skutečných lidí a u toho se máme zřejmě hihňat. 20% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Neznám větší štěstí než pojmout za ženu nafintěnou čůzu, jejíž životní cíle se stanou mými životními cíli a navíc mi usnadní život tím, že mi pečlivě naplánuje, kdy budu souložit, kdy posilovat a kdy umývat nádobí. Chtěl jsem Monu zabít již v první minutě filmu a když k tomu nedošlo, tak jsem se jí bál víc a víc. Tento film ve mně zkrátka vzbudil tak nepříjemný pocit, jako kdybych ráno našel před domem na místě svého mazlíka zaparkovaný Fiat Multipla ročník 1999 s mým jménem nastříkaným na kapotě. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Katherine Heigl byla jednodušš perfektní. Role psychotického Dextra v sukni jí šla naprosto výborně. A vedle toho Patrick Wilson jako správný podpantoflák a loser, tomu jsem to taky věřila. Začínalo to poměrně slibně a v tom duchu to pokračovalo, dokonce to Američani ani nepokazili tím koncem. Plus taky vidím v tom, že děj nebyl předvídatelný. Občas se sice něco odhadnout dalo, ale byl tam i dostatek WTF momentů, díky kterým to nepůsobilo tak průhledně. Zvláštní film, u kterého jsem se ale docela pobavila. Je to tak na 3,5*, když tady ale vidím to nízké hodnocení tak tomu přidám. 4* ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Mať doma takú manželku, ktorá musí mať všetko (sex nevynímajúc) dopredu naplánované len preto, aby bolo všetko dokonalé, je vážne peklo. V tom prípade sa hádam aj dá prižmúriť jedno očko, že utýraný, podpapučový manželík vystrekol svoje šampanské inde. Zaplatil však pridraho, nerátal s tým, kam až je jeho manželka schopná zájsť... Ide síce o blbinku, ale je tu niekoľko momentov, ktoré mi rozhýbali brucho. Na nadpriemer to nie je, ale ako príjemná a oddychová čierna komédia by snímok nemal nikoho uraziť. 60/100 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

I s vlastní manželkou můžete mít doma peklo. A správná manželka svému muži pomůže, když mu teče do bot a je vydírán svojí novou zaměstnankyní ve firmě. Nastavený nevyhovující manželský řád dominantní chotí, Don řeší tak, že si zapíchá jinde. Don si myslel, že svoji Monu dokonale zná. Najednou ho u ní překvapilo zjištění, že má zálibu ve vraždění. Vedle toho, že je krásná, sexy, chytrá, ambiciozní a blond, je také patřičně afektovaná, psychotická a chladně kalkulující. A v žádném případě nedopustí, aby ji nějaká coura pošlapala její rodinné štěstí. Nevěru svého manžela řeší dost radikálně. Zabitím coury a napravením svého ušlápnutého manžela, respektive upevněním manželského svazku. Jenže po mrtvé svůdnici se brzy začne shánět parta nebezpečných kompliců, se kterými byla spolčena a podílela se na vydírání ženatých nevěrníků jako je Don. Neotřelá černá komedie, která jde proti zaběhaným stereotypům filmů proklamujících rodinné hodnoty, je už druhou spoluprací irského herce a producenta A.J. Buckleyho a nadějného režiséra Anthony Burnse. Po kritikou vlažně přijatém "Skateland" se nenechali odradit a vyprodukovali zdařilejší počin, který měl štěstí na hvězdné obsazení. V titulních rolích excelují Katherine Heigl a Patrick Wilson. Těžko říct, kdo z nich je lepší. Heigl jsem bez výhrad věřil její psychopatickou osobnost dokonale skrytou za sympatickým zevnějškem milující mámy, manželky i sousedky. Wilson byl jako ušlápnutý majitel rodinné firmy a muž bez šance na vlastní názor mimořádně lahůdkový. Bavila mě jeho pestrá škála grimas a "comicsové" herectví. Oba herci svoji účastí film vytáhli na vysoký level. Dobře napsané dialogy trojici scenáristů měly kvalitní údernost. Nebyla nouze o nějaký břitký dialog nebo hlášku. Hláška "Prosereš se k smrti" z úst Katherine Heigl si vysloužila zvláštní péči. Film se k ní vrací i v podtitulkovém audiu. Režie je poměrně dobře koncepčně rozvržená. V závěru se sice odkloní od svého precizního nadhledu, ale to jen proto, aby film zakončila nečekaným vyústěním. Nezapomnělo se na vkusnou erotiku. Samozřejmě nechybí i nějaká ta hardcore scéna. Těch není přehršel, mohlo jich být klidně i víc, ale ty, které ve filmu jsou přítomny, se povedly a krvemilný divák si přijde na své. Sice ne moc, ale tak akorát. Určitě je zarážející, jak je možné, že manželům Champagneovým vydrželo manželství takovou dobu, když se pořád jelo podle manželčina rozvrhu, u kterého bylo striktně vymezeno vše disharmonické, včetně přemíry sexu. Nepříznivým faktorem v ději je i laxní přístup policie. Zmizení ženy zde řeší jeden afroamerický policista, který se sice tváří, že našemu hrdinovi moc nevěří, ale příliš proti tomu nic nepodnikne. A zahnout Katherine Heigl?! Není možná! Ale to jsou jen takové drobné až nepodstatné výtky. Příznivci černých komedií by měli zavětřit. Dostane se jim svěže pojaté černé komedie s perfektním hereckým obsazením. Všude dobře, doma pekelně dobře (s tímhle filmem). 90% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tento snímeček jsem si v experimentální výzvě nechal úplně na závěr, protože dle popisu na mě nikterak vábně nezapůsobil a zdejší hodnocení mě těžce odrazovalo. Po přečtení komentářů většiny hanících diváků jsem pochopil, že se povětšinou jedná o televizní diváky, kteří stále ještě nedošli k prozření, že sledovat nové filmy v českém dabingu, je totální píčovina. Před zhlédnutím jsem pranic od snímku neočekával a byl jsem připraven na utrpení nejhrubšího zrna. Ukázalo se, že obavy nebyly absolutně na místě. Nejenže jsem netrpěl, dokonce jsem si valnou část stopáže náležitě užil. Upřímný snímeček ze života pojednávající o tom, že stane-li se muž své ženě nevěrný se solidně vypadající pseudo nymfomankou, tak je to vždycky vina jeho ženy. Velmi mě zaskočily solidní herecké výkony ústředního dua. Patrick Wilson byl dokonalý podpantoflák a Katherine Heigl prvotřídní psychopat. Příběh obsahoval hned několik příjemných dějových zvratů, dokázal si neustále držet moji pozornost a v napětí očekávat, copak se přihodí v následujících okamžicích. Dokonce mi několikrát rozhýbal bránici. Do mého výsledného hodnocení se zřejmě měrou vrchovatou zapsalo kosmické překonání mých nulových očekávání, ale stejně si ty ošklivější 4 kousky nedovedu odpustit. Viděno v rámci 5hvězdičkové výzvy. Film mi vybrala uživatelka harfuska. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Dúfam, že sa tie deti dostali do dobrých rodín, a nie do rúk svojim starým rodičom. Heigl výborná, ako aj niektoré scény, ale celkovo žiadna sláva. 2,5* ()

Lenny.M odpad!

všechny recenze uživatele

Podobné filmy si pouštím v neděli odpoledne ke siestě, většinou protože v nich někoho znám a chci vidět (Heigl, Brewster). Většinou ty filmy jsou i koukatelné a nějakým způsobem mě chytnou, ale tohle byla jedním slovem katastrofa. Větší ptákovinu jsem neviděla už hodně dlouho. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Začátek si držel svoji normu a vtipný humor, ale pak se to proměnilo v něco až moc přehnanýho a ani vtipný to nebylo. Bohužel. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem typickou americkou komedii, kterých už je spousty, ale jsem mile překvapen. Na komedii to mělo velice dobrý příběh, bylo to také dost vtipné a role Katherine Heigl byla skvělá. Její postava musela překvapit snad každého diváka, to bylo neskutečné, co ona dokázala udělat :-D Patrick Wilson jí svým výkonem zdatně sekundoval v roli manžela a velice mě potěšila také Jordana Brewster, takhle sexy jsem jí ještě neviděl. :-) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu nemám tyhle dojmově rozporuplné filmy rád, na druhou stranu mě potěší, když na ně narazím. Zápletka je unylá, příběh sám o sobě nezajímavý a hlavně, hlavní hrdina hrozně nesympatický debil, kterému jsem přál vše, co se mu dělo, už jen proto, že si sám a dobrovolně vzal takovou megeru při vědomí jaká je (a nevěřím, že to podobné typy dokáží skrývat) aby z toho sám těžil, i když ta váha záporů a kladů mi přišla dost nevyvážená v neprospěch kladů. Prostě dobře mu tak, kokotovi. Až jsem se na konci lekl, ale zvuková dohra potěšila. Co však bylo zajímavé, byla Katherine Heigl, která si pro sebe ukradla (a zcela zaslouženě) celý film. Konečně se objevila v jiné roli, než své typické stárnoucí single, kterou nikdo nechce. Tuhle psychicky narušenou (stepfordskou) paničku si docela užila a když se utrhla z řetězu, byla k sežrání. Jenže, tak trochu doufám, že tohle byla ojedinělá výjimka, už bych ji v podobné roli vidět nechtěl, asi by se mi znechutila. 2.5* ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku jsem udělil jen z toho důvodu, že je to poprvé, kdy jsem viděl film, v němž se perfektně uplatnily totálně umělohmotné výrazy, jimiž je Katherine Heigl už "proslavená". Druhou hvězdičku jsem přidal, protože mě snímek přece jen trochu pobavil ve chvíli, kdy se Mona změnila v Dextera, do té doby to bylo úplně o ničem, tahle změna té hrůze paradoxně dodala trochu života. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Parádní černá komedie, jakých se poslední dobou moc nevidí. Katherine Heigl byla v roli vládkyně domácnosti, která má svůj život naplánovaný do posledního detailu a je schopná pro svůj velký plán udělat doslova všechno, kouzelně na zabití a velkou část filmu si ukradla pro sebe. Ovšem pozadu nezůstával ani Patrick Wilson v roli jejího manžela-ňoumy a nezbytný sex appeal tomu dodala Jordana Brewster. Hodně jsem se bál zmršeného konce, ale všechno dopadlo tak nějak..no......dobře. Příjemné překvapení. 80% ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Měla jsem pocit, že koukám na dva různé filmy. První půlka filmu ještě docela šla, ale ta druhá už moc ne. Ta krev se podle mě do děje vůbec nehodila. Některý scény byly hodně špatně zahraný ... A role Katherine se mi vůbec nelíbila a docela mě zklamala. Z původních 60% moje hodnocení spadlo až na 20%. Škoda peněz točit takový filmy ... ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku Všude dobře, doma peklo vyzeralo ako manželská verzia filmu Šéfové na zabití. Následne sa dej prehupol do štýlu komédie Univerzální uklízečka. Veľmi nenáročná záležitosť, ktorá má svoje muchy, ale napriek nim sa jedná o celkom roztomilú čierno-humornú výstrahu pre podpantoflákov. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Strašná zábava. Patrik Wilson ako keby sa pre postavy nímandov a looserov narodil. Film si značne užíva predávanie informácií postupne pričom každá je doplnená o slušnú mieru WTF momentov. Heigl konečne praskla romantickú bublinu a jej premena na ženského Dextera bola aj pre mužské oko poriadne lahodná. Film, ktorý sa zručne vyhýba všetkým klišé, ale je zase pravda, že skôr ako o nejakú pointu mu ide o zábavu. Asi v rovnakej miere ako tomu bolo v Carnahanovom Stretch. Rovnaký princíp, ale tentoraz bez logických lapsusov. Brewster na spapanie a Belushi ako pohodák. Film pre tých nepraktických ustráchaných chlapov a ich pridrbané manželky, kde na konci aj slaboch spraví niečo pre ten svet. Seriózne rozmýšľam nad plným počtom. ()

Reklama

Reklama