Reklama

Reklama

Všude dobře, doma peklo

  • USA Home Sweet Hell (více)
Trailer 1

VOD (1)

Don Champagne má na první pohled všechno: vede úspěšný podnik, žije v dokonalém domě spolu s dokonalými dětmi a dokonalou ženu. Když se ale jeho manželka Mona dozví o Donově románku s pohlednou prodavačkou, promění se tohle předměstské hnízdečko pohody v pravé peklo. Donovi brzy dochází, že Mona se nezastaví před ničím, dokonce ani před vraždou, jen aby jejich pečlivě naplánované příkladné manželství zachránila. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (141)

zsn 

všechny recenze uživatele

Skvělé, dlouho jsem se tak nepobavila, Katherine Heigl je zárukou zábavy jako svého času Goldie Hawn nebo později její dcera. Zde fascinovala se svým obligátním výrazem jako Dexterka. Patrickovi sice komediální role nejsou v jeho filmografii blízké, a právě proto v tomto filmu dokazuje, jak kvalitní je herec, že i přesto nasadil výraz vtipného chudáčka (neustále mne tím rozesmíval) a podpantofláka, kterým je i ve skutečnosti. Snad se pro komedie propůjčí i do budoucna. Bavila jsem se. ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

V podstatě se jedná o zcela průměrnou a svým způsobem kriminální zabijáckou komedii,která není žádným kultem ani u mně,ovšem zastávám názor,že tak nekoukatelné jako podprůměr to zase není. Samozřejmě záleží hlavně na vkusu a na filmových precedencích,které určitý divák má. Je to jako ukaždého dalšího filmu před tímhle i po něm,někomu se to zalíbí,někomu se to nezalíbí. Já dohlédnout film do konce jsem mohl bez všech předsudků,případného despektu a dalšího negativního vnímání,které mívám u některých snímků s červeným hodnocením,i když ne u všeh. ()

Reklama

West 

všechny recenze uživatele

Bylo peklo se dívat na mouchu Heiglovku, co má všude kamenný výraz naprosté psychopatky, a vy si říkate "No tak tohle doma nechceš." Patrick Wilson který hrál celkem průměrně,a tak trochu slaboduchýho blbečka, nebylo nijak špatné.. Ale hudba , jak z mexický telenovely, a příběh který je vycucaný z prstu, se scénářem a dialogy, co si pohrávají na hraně komedie, až černo-humorně parodujícího thriller-ového žánru s romantikou. Jediné na co bylo opravdu koukat, je Jordana Brewster, od které bych si nechal líbit cokoliv..cokoliv.. (musel jsem to napsat 2x ,protože na to že není zdaleka už nejmladší, tak je stále hoodně sexy) - 40% ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Zajímavé a zábavné. Heigl i Wilson ve svých rolích doslova excelují...Tento film je zněť mnoha žánrů a kdyby se mě někdo zeptal, jaký žánr tento snímek nejvíc vystihuje, asi bych hodně váhal. Podle mě je to buď černá komedie nebo hodně odlehčený horor, ale myslím, že každý si v tom najde to svoje. Já hodnotím třemi hvězdami.... ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

První půlka filmu se nese v klasickým klišoidním americkým duchu, Manželka kráva, manžel chudinka a hot chick u nich v práci. Bylo nad slunce jasný,co se stane dál. Ale už nebylo tak jasný že Káča Hajglová ráda vraždí bez jedinýho záškubu v obličeji. To se docela povidlo. Zbytek stojí za....dvě hvězdy. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v lousianském New Orleans. (Gabushka)
  • Původní název filmu byl North of Hell. (Gabushka)

Reklama

Reklama