Reklama

Reklama

The Michael J. Fox Show

(seriál)
Trailer
USA, (2013–2014), 7 h 50 min (Minutáž: 21–24 min)

Hudba:

Jeff Cardoni

Hrají:

Michael J. Fox, Betsy Brandt, Wendell Pierce, Katie Finneran, Juliette Goglia, Conor Romero, Jack Gore, Ana Nogueira, Anne Heche, Todd Barry, Stephen McGahan (více)
(další profese)

Epizody(22)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

JohnnyD

všechny recenze uživatele

PILOT: Comeback desaťročia? Pravdepodobne. Napriek tomu všetkému klišé rodinných komediálnych seriálov je to prekvapivo vtipné a milé. A žiaden lacný sentiment, práve naopak, Michael J. Fox si zo svojej choroby nielenže robí srandu, no robí si srandu aj zo sentimentu podobných comebackov. Teším sa na ďalšie diely. Zatiaľ 80%. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Ano, Michael J. Fox se i přes svou Parkinsonovu chorobu vrací na televizní obrazovku. Ano, Michael J. Fox hraje tak trochu sám sebe, tedy televizní hvězdu s Parkinsonem. Ano, Michael J. Fox je pořád zábavný a ano, je fajn, že si ze své nemoci umí dělat legraci. Problém je, že ať si z toho on a tvůrci utahují sebevíc, určitá smutná atmosféra z hercova životního osudu doléhá i na samotný seriál. To ve výsledku znamená, že Parkinson-vtipy možná vyvolají občas úsměv, ale když se to vezme kolem a kolem, ten pohled na kdysi hvězdného herce, jehož kariéru utlumila tato nemoc, je pořád stejně smutný. A bohužel scenáristé sází v podstatě jen na svou hlavní hvězdu, zatímco všichni kolem jsou vesměs nezajímaví, a opravdu povedené vtipné momenty tu jaksi chybí. První tři díly - 50% ()

Reklama

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Seriálové novinky sezóna 2013/2014 - Rozkoukáno: 40 Dokoukáno: 9+1 Zahozeno: 19 _ Do týhle komedie jsem šel hlavně protože, tam hraje Anne Heche. Bohužel tam je jen v pár dílech a tak jsem si ji tolik neužil. Co se týče ostatních herců, tak děti jsou fajn, hlavně ten malý rošťák. MJF taky nebyl špatný a navíc většina příběhů je z jeho osobního života. Dokonce jeho skutečná manželka si zahrála v jedné epizodě jeho seriálovou sousedku. Seriál byl po 15. epizodě zrušen, což mě trošku mrzí, hlavně kvůli Anne. Všech 22 epizod bylo odvysíláno v Austrálii, tak jsem o těch posledních 7 epizod nepřišel. Seriál občas pobavil, ale vesměs se jedná o průměrný kousek. 60% ()

Soundtrack

všechny recenze uživatele

Snaží se to o zbytečně zběsilé tempo, snad žádná scénka netrvala déle než minutu a většina ani nebyla nijak vypointovaná. Při tom šíleném střihu herci vpodstatě ani nehrají, jenom odříkávají hlášky, které mají k dokonalosti daleko. Po prvním dílu jsem si dokázal ze všech herců vybavit tvář jen Foxe a "toho černocha z the Wire". ()

Nevada 

všechny recenze uživatele

Hodnocení po pěti dílech, k dalším už se nedonutím. Je fajn vidět zase Michaela J. Foxe hrát, ale to je asi tak všechno. Mnohem raději bych ho viděla jako stálou vedlejší (geniální) postavu v The Good Wife. Seriál samotný je spíš úsměvný než vtipný. Jak už v komentářích několikrát zaznělo - postavy jsou nezajímavé a klišovité. A promluvy do kamery jsou navíc hrozně otravné. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama